- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Hanımlar bir köydeyim bu kurtlar gece gündüz demeden evimizin altına geliyorlar eve girerken rastlıyoruz bizi görünce kaçıyor fakat çok korkuyorum ya saldırırsa diye böyle bişey olurmu yoksa korkup kaçmaya devammı eder bunlar ne yapacağımı şaşırdım nasıl gidecek bunlar burdan. Evin çevresinde hiç ev yok bişey olsa sesimi duyan olmayacak dışarı mecbur çıkıyorum çıkarkende eve gelirkende tırsıyorum :18:
Korkulmayacak gibi degilki. Hani postacilarin kopekleri uzaklastirmak icin bir aletleri oluyormus. Tiz frekanstan bir ses cikiyormus, kopek saldirmaya falan calisirsa, bu sesi verince kaciyormus. Oyle bir alet alsaniz isinize yarar sanirim.
.
İnternet bağlantısı varsa birçok şey yapılabilir bence. Denilen alet internette satılmıyor mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kargo köye gelmiyor merkezde bırakıyor daha öncede bir şey spariş ettim gelmedi oraya gidip almam gerekecek yol çok uzun.
Peki o frekanstaki sesi youtube aracılığı ile falan bulmak mümkün değil mi? Alete özel bir ses midir?
Birde kurtlarin cekindigi kopek cinsleri var sanirim. Boyle bir kopek edinmeyi dusunebilirsiniz.
.
Peki o frekanstaki sesi youtube aracılığı ile falan bulmak mümkün değil mi? Alete özel bir ses midir?
Hanımlar bir köydeyim bu kurtlar gece gündüz demeden evimizin altına geliyorlar eve girerken rastlıyoruz bizi görünce kaçıyor fakat çok korkuyorum ya saldırırsa diye böyle bişey olurmu yoksa korkup kaçmaya devammı eder bunlar ne yapacağımı şaşırdım nasıl gidecek bunlar burdan. Evin çevresinde hiç ev yok bişey olsa sesimi duyan olmayacak dışarı mecbur çıkıyorum çıkarkende eve gelirkende tırsıyorum :18:
tek mi yaşıyorsun o kadar uzak köyde ne yapıyorsun ki :26:
Canim insanlarin algilayamadigi bir ses, yani biz duymuyoruz bile.
Konu sahibi orada tek basina mi yasiyorsunuz? Ihtiyac icin merkeze inan cikan mutlaka oluyordur. Kargo merkeze birakir, cepten sizi ararlar, sonra biri getirir olmaz mi..?
telefon için programlar olması gerekti , var sanırım böyle telefonunuza indirmeyi deneyin.
malesef canım program ismi bilmiyorum bilmiyorum ama olduğunu görmüştüm .Biraz baksan bulursun gibi geliyor.internete baktım bulamıyorum varmı program acaba cep telefonuna indirilebilecek
kargo köye gelmiyor merkezde bırakıyor daha öncede bir şey spariş ettim gelmedi oraya gidip almam gerekecek yol çok uzun.
malesef canım program ismi bilmiyorum bilmiyorum ama olduğunu görmüştüm .Biraz baksan bulursun gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?