aynen, biri gelecekmis gibi, korku filmleribende de var
sanki biri orda oturup beni izleyecekmiş gibii
korkarım
bi kaci bende de mevcutIslak ya da nemli yerlere çıplak ayakla basamam. Sıcaktan patlasamda üzerime örtü almadan uyuyamam. Gündüz kalın perde ya da güneşliğe kesinlikle dayanamam.Dışardan geldiğimde üstümü hemen degiştiremediysem parmak uçlarımla yürürüm değiştirip temizlenene kadar.Çarşafımın ayak ucuyla baş tarafıni karıştırmamak için işaretlerim, felan.
cakmak yontemiAslında daha çok vardır da aklıma gelmiyo ama en ilginci şimdi aklıma geldi, giysilerde ve tekstil ürunlerinde sağdan soldan çıkmış dikiş iplikleri olur ya hani, işte onları yolmadan bırakmam, napiim dayanamıyorum
mutfakta yikamaktan hem ellerim eskir hem de kap kasikMutfakta çok takıntılıyım
Yemek yaparken ellerimi çok fazla yıkıyorum.
Kullandığım tüm kapları,kaşıkları vs kullanmadan tekrar yıkıyorum
Dışarı çıkarken ocağı kapatıp kapatmadığıma mutlaka bakarım.
Arabayı parkedince acaba el frenini çektim mi araba hareket ediyor mu diye kontrol ederim
Markete girmeden cüzdanımı ve kredi kartımı kontrole ederim.
Ayyy bunlar bitmez ben de takıntı çok
Can çıkar huy çıkmazmutfakta yikamaktan hem ellerim eskir hem de kap kasiko derece yani.. disarda lavaboda el yikamaya filan gideriz ya, pacalarim degecekmis gibi gelir, degmedigine emin olsam bile parmak uclarinda yururum
oyyy aynen aynen ya, bi de catir cutur sakiz, sinirim tepeme gelir aninda, burnum filan sizlar :)Benimde salatalık havuç gibib sebzeler yanımda kıtır kıtır yenilmeyecek çekirdek çitlenmeyecek su içilirken luk luk diye ses çıkarılmayaca bu tür sesler beni çıldırtıyor
daginikliga hic tahammulum yok, inanilmaz huzursuz olurum, takinti derecesindeGünde en az 30-40 defa el yıkarım en büyük takıntım el hijyeni.
Dolaplarımda kıyafetlerim mutlaka düzenli bir biçimde durmalı,
dağınık gardolaba tahammül edemem ufak bir dağınıklıkta baştan aşığı düzenlerim.
Herşeyi katagorisine göre dizerim(sebze meyve,kıyafetler,giyecekler )
kapıyı kilitlesem de bir kaç defa kontrol ederim.
benimki cok ileri derecede degil ama kotu bsy duyunca ben de soylerim icten veya distan :)Gece yatarken sanki arkamda biri varmış gibi aniden dönüp bakarim bisey göremem herseferinde :) kapi kilitlimi diye on kere bakarim bide en garip takintim duydugum ve basima gelmesini istemedigim en ufak biseyde sürekli tahtaya vururum simdi onun batıl oldugunu ögrendim buseferde icimden sürekli ALLAH korusun demeye başladim günde kac kez dedigimi sayamam bilebunu eminim çoğu insan yapiyodur ama bende inanilmaz bi boyut kazandi artik ortada hicbisey olmasada bazen ALLAH korusun diyebiliyorum aliskanlik oldu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?