kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Islak ya da nemli yerlere çıplak ayakla basamam. Sıcaktan patlasamda üzerime örtü almadan uyuyamam. Gündüz kalın perde ya da güneşliğe kesinlikle dayanamam.Dışardan geldiğimde üstümü hemen degiştiremediysem parmak uçlarımla yürürüm değiştirip temizlenene kadar.Çarşafımın ayak ucuyla baş tarafıni karıştırmamak için işaretlerim, felan.

bi kaci bende de mevcut

Aslında daha çok vardır da aklıma gelmiyo ama en ilginci şimdi aklıma geldi, giysilerde ve tekstil ürunlerinde sağdan soldan çıkmış dikiş iplikleri olur ya hani, işte onları yolmadan bırakmam, napiim dayanamıyorum

Evden çıkarken kapiyi bikac kez kontrol ederim. Makineden yikanmis bardakla su icsem bile sabunlu gelir çalkalamadan icmem. Eve girer girmz elimi yikarim bazen arkamda biri varmis gibi hissederim mesaj yazarken surekli kontrol ederim. Ve daha aklima gelmeyen bi sürü şey anamm

Evde çorapla ya da yalınayak şekilde yere basamam mutlaka terlik olacak ayağımda..
Eve aceleyle girmiş ve terliği hemen giyememişsem, giyene kadar parmak uçlarımda yürüyorum
Ve alay konusu da olmuyor değilim o halimle..
Başka çok vardır üüüüfff

Biz evde zaten iki kisiyiz .ikimizinde anahtari elinde oldugu halde kapidan cikarken esime tekrar tekrar kapiyi kontrol et anahtar ustunde kalmasin derim..daima hem de

Mutfakta çok takıntılıyım
Yemek yaparken ellerimi çok fazla yıkıyorum.
Kullandığım tüm kapları,kaşıkları vs kullanmadan tekrar yıkıyorum
Dışarı çıkarken ocağı kapatıp kapatmadığıma mutlaka bakarım.
Arabayı parkedince acaba el frenini çektim mi araba hareket ediyor mu diye kontrol ederim
Markete girmeden cüzdanımı ve kredi kartımı kontrole ederim.

Ayyy bunlar bitmez ben de takıntı çok

cakmak yontemi

mutfakta yikamaktan hem ellerim eskir hem de kap kasik o derece yani.. disarda lavaboda el yikamaya filan gideriz ya, pacalarim degecekmis gibi gelir, degmedigine emin olsam bile parmak uclarinda yururum

mutfakta yikamaktan hem ellerim eskir hem de kap kasik o derece yani.. disarda lavaboda el yikamaya filan gideriz ya, pacalarim degecekmis gibi gelir, degmedigine emin olsam bile parmak uclarinda yururum
Can çıkar huy çıkmazYok yok eskimiyor sizde deneyin
Dışarda ben de öyleyim ıslak mendil ve peçete elimde hiçbir yere dokunmam

Benimde salatalık havuç gibib sebzeler yanımda kıtır kıtır yenilmeyecek çekirdek çitlenmeyecek su içilirken luk luk diye ses çıkarılmayaca bu tür sesler beni çıldırtıyor

Benimde salatalık havuç gibib sebzeler yanımda kıtır kıtır yenilmeyecek çekirdek çitlenmeyecek su içilirken luk luk diye ses çıkarılmayaca bu tür sesler beni çıldırtıyor
oyyy aynen aynen ya, bi de catir cutur sakiz, sinirim tepeme gelir aninda, burnum filan sizlar :)

Günde en az 30-40 defa el yıkarım en büyük takıntım el hijyeni.
Dolaplarımda kıyafetlerim mutlaka düzenli bir biçimde durmalı,
dağınık gardolaba tahammül edemem ufak bir dağınıklıkta baştan aşığı düzenlerim.
Herşeyi katagorisine göre dizerim(sebze meyve,kıyafetler,giyecekler )
kapıyı kilitlesem de bir kaç defa kontrol ederim.

daginikliga hic tahammulum yok, inanilmaz huzursuz olurum, takinti derecesinde

Gece yatarken sanki arkamda biri varmış gibi aniden dönüp bakarim bisey göremem herseferinde :) kapi kilitlimi diye on kere bakarim bide en garip takintim duydugum ve basima gelmesini istemedigim en ufak biseyde sürekli tahtaya vururum simdi onun batıl oldugunu ögrendim buseferde icimden sürekli ALLAH korusun demeye başladim günde kac kez dedigimi sayamam bile bunu eminim çoğu insan yapiyodur ama bende inanilmaz bi boyut kazandi artik ortada hicbisey olmasada bazen ALLAH korusun diyebiliyorum aliskanlik oldu sanirim

benimki cok ileri derecede degil ama kotu bsy duyunca ben de soylerim icten veya distan :)

banyoda şampuan vs şişelerin ön yüzü bana bakacak şekilde durmalı.. arkadaki içerik kısmına bakmaya dayanamam.. misafirlikte tuvalete gitsem mutlaka bi çeki düzen verip şişelere öyle çıkarım.. :)
halı azıcık kaymış gibi olsa dellenirim:) parke ile hizalı duracak.. modern olsun yan dursun aman diyim anında bi ayak hareketi düzeltiveririm.. masa örtüsü de çapraz durmayacak asla.. :)
doğum günlerini asla o gün dışında hele öncesinde kutlamam.. -annemin uğursuzluk olur söylemi yüzünden oldu bu:)-
daha vardır ama aklıma bunlar geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…