kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Kıyafetleri kategoriye ayırıp dizerim..
Spor, Klasik, Yazlık, Kışlık, Kalın ince, Pantolonlar, eşorfmanlar vs vs vs.
Bilinçli geğirmeye falan o tip sesler çıkartılmaya tahammülüm yok..
Örümcekten çok korkarım..
Mesajda sevgilimle konuşuyosam kesinlikle
-Hmm tamam bakalım demem dedirttirmemde..
-Hmm
-Tamam bakalım olur ama birlikte bi cümle kurdurtmam.
Kilo takıntım var kilo almamalıyım..
Birinde hoşlanmadığım bişey olursa uzaklaşırım direkt..
vs vs vs..
Çok vardı ama kimisini yendim bunlar hala gündemdekiler

Kıyafetleri kategoriye ayırıp dizerim..
Spor, Klasik, Yazlık, Kışlık, Kalın ince, Pantolonlar, eşorfmanlar vs vs vs.
Bilinçli geğirmeye falan o tip sesler çıkartılmaya tahammülüm yok..
Örümcekten çok korkarım..
Mesajda sevgilimle konuşuyosam kesinlikle
-Hmm tamam bakalım demem dedirttirmemde..
-Hmm
-Tamam bakalım olur ama birlikte bi cümle kurdurtmam.
Kilo takıntım var kilo almamalıyım..
Birinde hoşlanmadığım bişey olursa uzaklaşırım direkt..
vs vs vs..
Çok vardı ama kimisini yendim bunlar hala gündemdekiler

Birde ben aniden korktuğumda damağımi kaldırirım üç kere, evde olayım dışarda olayım farketmez, çok kalabalık ortamdaysam çaktırmadan yaparım

Islak terlik giydiğinde şekilden şekile girme
ıslak kapı kolu elleyememe
dışarda tuvalete gidememe
çay kaşığının sesine tahammül edememe
su damlama sesinden nefret etme
...
iyi yaşıyorum bu takıntılarla

bunlarin hepsi bende de var
yav kim yazsa, bende de diyorum, yazik bana

ocak utu kontrol ederim emin olmak icin resmini cekerim..kucuk dahi olsa defosu olan kiyafeti degersiz gorurum kullanirim tabi ama hevesle degil..dolap duzeni hep yerinde olsun isterim..gomlekleri bir acik bir koyu renk seklnde asarim..plaka okurum..tedavi goruyorum meraketmeyin

bende de acık perde takıntısı var mutlaka tül perde kapalı olacak yoksa dayanamıyorum..bir de odaların kapıı kapalı olacak.tup kontrolu,kapı kontrolu vs..

hahaaha tam benlik
halı asla kaymayacak,
perdeler mutlaka nizama uygun duracak
tezgah üstü derli toplu olacak
Koltukların kırlentleri düzgün duracak, ezilip büzülmeyecek
salonda oyuncak olmayacak, (ben her ayağa kalktığımda odasına götürürüm kızım geri getirir yaklaşık 10-15 dk. da bir.)
umumi tuvalette asla bir yere dokunmam,
klozete kesinlikle oturmam, kızımı da oturtmam.
Otelde kaldığımda kat'iyen duş kabinine, duş başlığına dokunmam. (bu konuda ki en büyük sıkıntıyı Mekke'de yaşadım ölüyordum.)
Banyoya asla çıplak ayak basmam,
Normalde kuru olması gerekirken ıslak olan nesnelere dokunamam, kapı kolu gibi.
Sofrada tüm tabakların desenleri aynı yöne bakmalıdır, yiyemem insanların önünde ki tabakları düzeltirim.
Bunlar hayatımı pekte olumsuz etkilemiyor.
Sadece en büyük sıkıntım umumi tuvaletler ve otel banyo tuvaletleri.
Kızımı çok sıkıştırıyorum bu konuda ona üzülüyorum, sakın dokunma, asla yaslanma hiç bir yerin değmesin v.s. diye.
Saçının ucu değse kanım çekiliyor.

Hüf tm benlik başlık olmuş bende lavabolara küvetlere asla dokunamam kara böcük görünce iğrenirim ve heryerimi silerim sanki üstümde geziyo gibi olur ve en rahatsız oldugım takıntım şeker ,hvıç yani sert bişiler yenildiğnde ağıZdan çıkan o çatır çutur seslere deliririm ve hemen o ortamı terkederim Allahım kimseye yaşaymasın bu takıntıyı ya çok zor eşimle başbaşa çekirdek bile çitleyemem:)

Bir sey alacaksam daha önce kimsenin elinin degmemis olmasi lazim. Yoksa cildiriyorum. Mesela bir kitap mi alacagim? Dış ambalaji azicik katlanmış olsun hayatta almam. Deli olurum. Hemen kizariyorum, bozariyorum. ( ama eski, ikinci el koleksiyonum da vardir, o ayri bir tutku )
Beğendiğim bir ayakkabinin yedeği yoksa kesinlikle raftakini de almam.
Meyve sebzeye de sadece benim elim degmeli. Böyle işte. .
O yuzden genelde çıktığım alisverislerden boş dönmek zorunda kalıyorum maalesef ki...

off çok takıntılıyım yerdeki karo çizgilere basmadan yürümemden tutunda korkuluğun demirlerini tek tek saymam, tüm objeleri hayali olarak eşit parçalara bölmem, plaka numaralarının hangi şehre ait olduğunu bulmam, çekmeceleri saymam, atıyorum yastık kılıfındaki çiçeğin yapraklarını defalarca saymaya kadar bi sürü şey...
en kötüsü de paraya dokunduğum gibi elimi yıkamam, normal olan bu demeyim maalesef finansçıyım lavaboyla ofis arasında mekik dokuyorum

objeleri zihinde bolme ve cekmece, desen sayma bende de mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…