kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

ev disindaki wc'ler benim de kabusum.. her yer necis, her yer pis sanki..

Odanın kapıları açıkken uyuyamam.
Tüp'ü kontrol etmeden uyuyamam.
Ortak kullanılan katı el sabununu kullanamam.
Başkalarının kullandığı telefonlara bilgisayarlara el sürdüğümde ellerimi yıkarım.
Banyo yapmadan önçe kaynar suyu açar olduğum yeri yıkarım.
Yaz kış fark etmez üstüm açık yatamam illaki birşey olacak.
Sütyenli Uyuyamam.
Misafirlikte en erken ben kalkarım.
Çıkardığım çorabı bir daha giymem.

kaynar suyla yer yikama da var ben de, bi de ortusuz uyuyamamak : )

bendede var takintilar temizlik hastaligi gibi yergen yedigim seyden gozumu ayirmam sanki icinden bisey cikicakmis gibi yemek falan yaparken elimi 10 kere yikarim her ayri malzemeye elleyince mesela tuzdan sonra undan sonra akliniza gelicek herseyden sonra elimi yikarim ve gece yatarken yaz kis farketmez illa ki kafama kadar cekerim yorgani veee cok sicak suda banyo yapiyorum ama acayip cok sicak ve banyoda cok uzun sure kaliyorum hasliyorum kendimi resmen

Elim asla islak kalmamali. Mutfakta sebze yikadiktan sonra bile elimi yikar kuruturum. Havlum hep elimin altindadir.
Tuvalette uzun kalamam boguluyorum.
Du$tan sonra acelem varmis gibi hemen uzerimi giyerim. Sanki her seferinde bi yere yetisiyorum..
Her yer temiz olmali yoksa uyku uyuyamam..
Ay daha sayamicam kendime uyu oldum :/

mutfakta her malzemeden sonra ben de yıkarım elimi, en azından suya tutarım
yorganı carsafı ortuyu vs kafama cekerim
kendimi haşlamıyorum neyse ki, şükürler olsun

böylelikle kurtulabilirz belki rezilliklerimizden
hemen giyinmek iyi ama, ya acil bişey olsa Allah korusun wc'de uzun kalmak da iyi degil zaten, tebrikler

Bend durduk yere aklima herhang bir eşyam gelir o yerind duruyor mu diye bakarim.
Bird kaybolan bisey aklima takilir sabahlara kadar uyumam ararim
Garip ya.
garipmiş gercekten nerdeyse herkese bende de var diyorum yazdıklarında ama seninkiler yok

bende aklima bir esyam geldiginde bakarim orada mi diye bulana kadar rahat edemem hele birde Eger kafaya takmissam onu giyinecegim Ya da takacagim diye daha berbat... Hersey koydugum yerde olmali elimi atinca bulmam lazim hemen... Her ikinci gün tirnaklarimin boyasini degistirmem lazim o da ayri bi takinti.. Tirnaklarimi taaa kokunden kisa kesemem hic mesela daha bi cok takintim var ama suan aklima gelmiyo

Kimsenin, kendi cocuklarimin bile tabaginda biraktigini veya yarim biraktigi sandovici yiyemem, ictikleri seyin tadina bakamam (bu aralar bunu yenmeye calisiyorum)... Kofte veya hamurisi yapacaksam once bulasik cikartip veya var olan bulasigi en az bir 10 dakika bol deterjanla yikamam lazim, sadece elimi sabunlayip hamura dalmak beni kurtarmaz. Ortusuz ben de uyuyamam, sanki butun bocekler birden karanlikta cikip acikta kalan yerlerimde dolasacak, isiracakmis gibi gelir, ozellikle bacaklarim ve ayaklarimda. Ayrica bocek fobim var, yeni bir eve tasindigimda ilk is olarak bir kac kutu bocek ilaci alir, butun odalari, mutfagi. tuvalet ve banyoyu spreylerim, evi kapatir giderim. Bunu yapmadan o evde hayatta uyuyamam.

Küçükken hoca tahtayi sildiginde silgideki tebeşirler birikirdi ve tahtanin bir kısmında öylece kalirdi. Onu kalkıp tenefuste kalkip silerdim gözüm o kadar çok yorulurdu ki.^^

Bir de uyuyacağım odanin kapisi kesinlikle kapalı olmali. Gece bir gelip açık kaldiysa hemen kalkip kapatirim o derece :) uyanmam gereken durumlarda arkadaslarim hep bu yöntemi kullanıyorlar o yüzden

yanımda sesli sakız çiğnenmesi, yine sesli bir şekilde birşeyler yiyilip içilmesinden çok rahatsız olurum. eşim ve çocuklarımın dışındaki kişilerin bardak, çatal vs. kullanamam. hijyen takıntım var. öyle ki apartmanın asansör düğmelerini, kapısına dokunduğumuz yerleri antibakteriyel jelle siliyordum. kamera takıldıktan sonra sadece kapısını siliyorum, otelde de her yeri o jelle silerim.misafir gider gitmez tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkarım. temizlik takıntım yüzünden tedavi gördüm bu iyileşmiş halim
dağınıklığa da tahammül edemem. gittiğim yerde bile düzensizlik varsa düzeltirim.

fotoğraf çekilirken gülme takıntım var somurtunca ve ciddi durunca pek güzel çıkamam.

Yatmadan, hatta yatmayi gec, uykuya dalmadan once en son yapmam gereken sey wc'ye girmek olmali. Millet sohbetten kalkar gider yatar, ya da yataginda birsey icer de direkt yatar ya... Asla olamaz bende. Illa ki kalkip wc'ye girilecek. Meshane bos olmali. Bos meshane takintisi var bende. Hele hele uyuyamiyorsam yandim. 10-20 dakikada bir kalkar meshaneyi bosaltirim. Yatakta donerken surekli kendime tuvaletim geliyor mu diye ya meshaneye elimle bastirip kontrol ederim, ya biraz ittiririm bakalim birsey hissedecek miyim diye. Hissediyorsam hemen kalkar giderim. Bir saatte 6 kez tuvalete gittigim olur. Hayir cok tuvaletim geldiginden filan da degil, 1 damla-2 damla bile olsa gidecek o meshaneden. Off, valla bu takinti uyuz ediyor beni. Eskiden de vardi, ama bu derece degil. Bir kere wc'ye girer yatardim. Off. Kendime yetiskin bezi alip sabaha kadar koyvermeyi dusunmedim degil, maksat meshane bos kalsin.

Yatarken mutlaka kulagim kapali olmali. Yorganla sadece burnunu acikta birakarak yatanlardanim. Yorgan ya da battaniye degilse bile sacimdan bir parca alip kulagimin ustunu illa ortmeliyim. Cocukluktan kalan bir "ya kulagima bocek girerse, tavandan duserse" korkusu. Bocek fobim var da biraz. :) Evimiz boceksizdi, hayatimda bocege dokunmuslugumu bilmem, kulagima bocek kacmisligi, tavanda bocek gezip ustume dusmuslugu filan da yok, ama bende boyle bir takinti var yine de.

Bende yabancı numaraları açar sesi alana kadar ses vermem

yolda giderken arkamdan gelen kişi çok yakınımdaysa, beni takip ediyo bana bişey yapcakmış gibi hissederim beni geçsin gitsin diye yavaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…