ev disindaki wc'ler benim de kabusum.. her yer necis, her yer pis sanki..hahaaha tam benlik
halı asla kaymayacak,
perdeler mutlaka nizama uygun duracak
tezgah üstü derli toplu olacak
Koltukların kırlentleri düzgün duracak, ezilip büzülmeyecek
salonda oyuncak olmayacak, (ben her ayağa kalktığımda odasına götürürüm kızım geri getirir yaklaşık 10-15 dk. da bir.)
umumi tuvalette asla bir yere dokunmam,
klozete kesinlikle oturmam, kızımı da oturtmam.
Otelde kaldığımda kat'iyen duş kabinine, duş başlığına dokunmam. (bu konuda ki en büyük sıkıntıyı Mekke'de yaşadım ölüyordum.)
Banyoya asla çıplak ayak basmam,
Normalde kuru olması gerekirken ıslak olan nesnelere dokunamam, kapı kolu gibi.
Sofrada tüm tabakların desenleri aynı yöne bakmalıdır, yiyemem insanların önünde ki tabakları düzeltirim.
Bunlar hayatımı pekte olumsuz etkilemiyor.
Sadece en büyük sıkıntım umumi tuvaletler ve otel banyo tuvaletleri.
Kızımı çok sıkıştırıyorum bu konuda ona üzülüyorum, sakın dokunma, asla yaslanma hiç bir yerin değmesin v.s. diye.
Saçının ucu değse kanım çekiliyor.
kaynar suyla yer yikama da var ben de, bi de ortusuz uyuyamamak : )Odanın kapıları açıkken uyuyamam.
Tüp'ü kontrol etmeden uyuyamam.
Ortak kullanılan katı el sabununu kullanamam.
Başkalarının kullandığı telefonlara bilgisayarlara el sürdüğümde ellerimi yıkarım.
Banyo yapmadan önçe kaynar suyu açar olduğum yeri yıkarım.
Yaz kış fark etmez üstüm açık yatamam illaki birşey olacak.
Sütyenli Uyuyamam.
Misafirlikte en erken ben kalkarım.
Çıkardığım çorabı bir daha giymem.
mutfakta her malzemeden sonra ben de yıkarım elimi, en azından suya tutarımbendede var takintilar temizlik hastaligi gibi yergen yedigim seyden gozumu ayirmam sanki icinden bisey cikicakmis gibi yemek falan yaparken elimi 10 kere yikarim her ayri malzemeye elleyince mesela tuzdan sonra undan sonra akliniza gelicek herseyden sonra elimi yikarim ve gece yatarken yaz kis farketmez illa ki kafama kadar cekerim yorgani veee cok sicak suda banyo yapiyorum ama acayip cok sicak ve banyoda cok uzun sure kaliyorum hasliyorum kendimi resmen
böylelikle kurtulabilirz belki rezilliklerimizdenElim asla islak kalmamali. Mutfakta sebze yikadiktan sonra bile elimi yikar kuruturum. Havlum hep elimin altindadir.
Tuvalette uzun kalamam boguluyorum.
Du$tan sonra acelem varmis gibi hemen uzerimi giyerim. Sanki her seferinde bi yere yetisiyorum..
Her yer temiz olmali yoksa uyku uyuyamam..
Ay daha sayamicam kendime uyu oldum :/
garipmiş gercektenBend durduk yere aklima herhang bir eşyam gelir o yerind duruyor mu diye bakarim.
Bird kaybolan bisey aklima takilir sabahlara kadar uyumam ararim
Garip ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?