- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuduz kanı diye bir ilaç varmış yemeklere konan ama cesaret edemem sonucta birşey olursa vebal almak var artı vicdan denen birşey var...
Tövbe estağfurullah![]()
Kuduzun kanını almıcaz bitkisel bir ilaç ayrıca SENDEN RİCA EDİYORUM BENİM KONULARIMA BURNUNU SOKMA DAHA ÖNCE YAPTIKLARINI UNUTMADIM BU FORUMDA BANA YARDIMDAN ÇOK KÖSTEK OLAN TEK KİŞİSİN KENDİ İŞİNE BAK ARKADAŞIM HADİ İYİ GECELER SANA.
Ay bende gerçekten kuduz hayvan kanı alacaksınız sandım bak sen şu işe ne kadar safmışım.
Ayrıca dilediğim konuya yorumda yaparım 'burnumuda sokarım'.
Konu başlığınız bile şaşırtmadı beni.
Allah babanıza hidayet, sizede akıl, terbiye versin inşallah.
Ay bende gerçekten kuduz hayvan kanı alacaksınız sandım bak sen şu işe ne kadar safmışım.
Ayrıca dilediğim konuya yorumda yaparım 'burnumuda sokarım'.
Konu başlığınız bile şaşırtmadı beni.
Allah babanıza hidayet, sizede akıl, terbiye versin inşallah.
benim bir tanıdıgım bi ilaç kullanıyodu.adını bilmiyorum ama onun da oldurme tehlikesi var..aynı olabilir..bu ilacı aldıgında içki içince adam mahvoluyo..kızarıyo istifra ediyo..bu arada seker hastası..2-3 gun ıçmio sonra yine aynı içiyo..1 yıldır gizli gizli bu hapı içiriyolar..ne öldü ne de içkiyi bıraktı..eğer içmek istiyosa hiç birşey fayda etmiyo..bil istedim..vebalini unutma..eceliyle ölür sen kendini suclarsın..allah yardımcın olsun..
Benim burada kendi derdim var seninle uğraşmak zorunda mıyım hayır umrum dışısın. tın.
Bana yazdığınız terbiyesiz ve seviyesiz özel mesajınızdan belli
oluyor ne kadar tın olduğu.
Ama ben yinede tekrar ediyorum : Allah yardımcın olsun.
Kızlar biliyorsunuz ki babam hep içer ve sürekli işsizdir şuan olduğu gibi.. İçkiyi bıraktırmak için bir yol arıyorm kendisi hastaneye gitmez asla biliyorm şu yemeğine koyulan ilacı düşündüm ama o da öldürebilirmiş tehlikeliymiş yani.. Acaba bn hastaneye gidip doktorla konussam ilaç verirmi varmı böyle yapan bir tanıdığınız ? Bıktım çünkü borç harç içindeyiz ve babam hala içiyor içinde sapıtıyor annemle kavga ediyor eziyet bize süreklilütfen yardım edin..