Merhaba;
Böyle bir konu açmak istemiyordum. Forum geçmişimde gözükmesinden hoşlanmayacağım bir dert ile uzun süredir boğuşuyorum. Nett'de aramalar yaptım fakat hiç cevap bulamadım. Umarım sizler çözümü biliyorsunuzdur.
Ben, doğurma özelliğinden kurtulmak istiyorum. Küçük bir çocuk iken başlayan nefretim, bu yaşıma kadar peşimi bırakmadı. Öyle ki, sanki özgürlüğüm buna bağlıymış gibi hissediyorum.
Radikal bir feministim ve vücudumun hareketlerime engel olması, sınırlandırılma midemi bulandırıyor.
Böyle bir hayat istemiyorum.
Hem feminist, hem de kadın bedeninden utanan sonucuna varma olasılığınıza karşı, şu açıklamayı yapma gereği duyuyorum; hayır, bedenimden utanmıyorum fakat bunun hayatımda engeller yarattığınında farkındayım. Bedenim, özgür irademin önüne geçiyor.
Bel ve karın ağrısı çekmem, haftalarca iki büklüm gezmem buna bir örnek.
Uzun yolculuğa çıkmak istiyorum. Cüzdanımı alıp çıkmak varken, bir çok ihtimali değerlendirmek, hep en kötüsünü hesaplamak ve güvenli olanı seçmek istemiyorum. Bu bana çok küçük düşürücü geliyor.
Kişiye zarar vermeyecek bir ameliyat var mı?
Ya da bir ilaç?
Nasıl bir yol izlemeliyim?
Not: Diğer kadınların seçimlerine sonuna kadar saygı duyuyor ve destekliyorum. Görüşümün genel bir "doğruluk" taşıdığınıda iddia etmiyorum. Sadece kendi bedenim üzerinde kendi seçimim doğrultusunda değişiklikler yapmak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.