- Konu Sahibi Cloudsofpink_sky
-
Hangi ülkeden nereye sınır dışı edildiniz? Uyuşturucu ticareti nedeniyle sınır dışı edilirken reşit olmayan çocuklar varsa sosyal hizmetler almadı mı çocukları? Konuya hakim olanların dediğine göre çok pahalı ve sıkı denetlenen bir ilaç nasıl "4 kutu ver oradan bana" denerek alınabiliyor? Hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama Avrupa ülkelerinde sıkar biraz abinin eczacı arkadaşından el atından kırmızı reçeteli ilaç, hem de 4 kutu. Ben evliyim, 1 kez ertesi gün hapı istedik ve bizzat kadının kendisi orada değilse vermiyorlar. Gidiyorsun form dolduruyorsun, eczacı arka odada sorular soruyor tecavüz olmadığına ikna olursa kutusundan çıkarıyor ve bizzat görüyor hapı içtiğini. Niye hapı vermiyorlar diye eşime sordum, başka bir kadının yerine alınmasın diye dedi.Evet o benim polisi arayacaktım, bugün tek başıma çıkma imkanım oldu (dışarıya yani) normalde çıkamıyordum da, ama karakolun önünden geçince yine lanet olası cesaretimi toplayamadım! Şimdi de az önce yine yediğim laftan ve amcamla babamın bana bakışlarından dolayı bu lanet olası evden gitmeye karar verdim o yüzden soruyorum size şimdi sabretmeli miyim ? yoksa arkama bakmadan gitmeli mi?
Oha diziler gercek oluyorHem fiziksel hem psikolojik şiddet her türlüsü var ayrıca doktorun bana yazmadığı ilacı beni kandırarak içerdiklerine dair bir rapor aldım
Polis değiliz, doktor psikolog değiliz, sosyal hizmetler görevlisi değiliz, bulunduğunuz yeri yespit edip evinizi basıp sizi ve kardeşlerinizi kurtaramayız. Sokağa çıkabiliyorsunuz polis karakolunun oraya kadar gidiyorsunuz ama önünden geçip gidiyorsunuz. Kendinizi olmasa da kardeşlerinizi kurtarabilirsiniz ama yapmıyorsunuz. Buraya yazdıklarınızı ihbar hatlarına - kadın derneklerine yazın diyoruz onu da yapmıyorsunuz. Tek yaptığınız başınıza gelenleri yazmak. Biz de burada ah vah ediyoruz ama kime ne faydası var?Sanırım abimden çok daha kötü insanlar var burda
Yani her seyden haberiniz var, buradakilere sitem etmeyi de biliyorsunuz. Ama ailenizin sinir disi edilme durumu vb konularda sanki hicbir seyden haberiniz yok masum kiz profili ciziyorsunuz. Agzinizi ailenize acamiyorsunuz. Konunuz cok garip. Gercekse zaten burada cozulmez. Gidin Muge Anli'ya, ancak o cozer.Madem ilacın 4 kutu verilmesi imkansız, nasıl bagimli insanlar yasa dışı yollarla ilacı temin edip haberlere konu oluyor o zaman? Doktorlar bile haberde böyle şeylerin anlaşma yoluyla yapıldığını söylerken siz nasıl bu kadar tuhaf karsiliyorsunuz anlamış değilim doğrusu
Masallah. Telefon kullanmaniz, disari cikmaniz bile yasakken hemen gittiniz bugun boyle rapor almayi basardiniz.Hem fiziksel hem psikolojik şiddet her türlüsü var ayrıca doktorun bana yazmadığı ilacı beni kandırarak içerdiklerine dair bir rapor aldım
Noluyo abi bu nasıl konu
Atın atın, sonra size 4 kutu veren eczaneyi de ihbar edeyim, abinizi de. Bana uyarPeki kendinizden bu kadar emin konuşuyorsunuz size ilacın 4 kutu verildiğine dair görüntü atsam o zaman içinizde ki bu dusunceler son bulacak mı? Eminim ben size doktorun numarasını da versem siz bana inanmayacaksiniz oyuzden bencede sizden bu kadar olsun
2. Bir üyelik alıp bunu mu yazmış gerçekten?Konuyu sen açtın sana sormalı nasıl bir konu?
Allah aşkına şunu da şimdi gördüm. Doktor randevusuna bile abinizle gidiyorsunuz, tek başınıza randevu alıp hastaneye gidemiyorsunuz, ama birden bire öyle bir şey oluyor ki, böyle bir rapor alabiliyorsunuz. Ayrıca nasıl bir rapor bu?? Yani ne dediniz de size rapor verdiler? Ne tetkik yaptılar, nasıl kanıtladınız? Rapora ne yazdılar??? Bu dediğiniz suç olduğu için adli tutanak vb tutmadılar, polisi çağırmadılar, öyle mi?doktorun bana yazmadığı ilacı beni kandırarak içerdiklerine dair bir rapor aldım
Abisinin arkadaşı eczacıysa el altından verebilir mi?Bir önceki konusunu okumadım, zahmet olmazsa özet geçebilir misiniz?
Bir de ne yalan söyleyeyim, pek güvenilir bulmuyorum konu sahibini. Çok tutarsız ve sisteme yani ilaç alım prosedürüne vb uymayan şeyler yazıyor
Dediğim gibi konuyu bilmiyorum, can güvenliğinden endişe ediyorsa mutlaka polise gitsin tabi ki.
Ben konuya ortadan daldım, yorumunu görüp cevap yazdım. Meseleyi inanın bilmiyorum.
The andAllah aşkına şunu da şimdi gördüm. Doktor randevusuna bile abinizle gidiyorsunuz, tek başınıza randevu alıp hastaneye gidemiyorsunuz, ama birden bire öyle bir şey oluyor ki, böyle bir rapor alabiliyorsunuz. Ayrıca nasıl bir rapor bu?? Yani ne dediniz de size rapor verdiler? Ne tetkik yaptılar, nasıl kanıtladınız? Rapora ne yazdılar??? Bu dediğiniz suç olduğu için adli tutanak vb tutmadılar, polisi çağırmadılar, öyle mi?
Eki Görüntüle 3180315
Sonra da tonikler hakkında yorumlar yazmış tam komedi2. Bir üyelik alıp bunu mu yazmış gerçekten?
FinAtın atın, sonra size 4 kutu veren eczaneyi de ihbar edeyim, abinizi de. Bana uyar
Hanımefendi, ben kendim doktorum, ayrıca psikiyatri asistanıyım, AYRICA kendim dehb hastasıyım. Yıllardır mecburiyetten kullandığım bir ilacı benden iyi mi bileceksiniz?
Ben yaşımdan dolayı rapor çıkaramadım ancak 18 yaşın altında kardeşim var, onda da dehb var ve ilaç raporu mevcut. Kendisine maksimum iki kutu alabiliyoruz o da 2 aylık ilacı yani.
Eğer size 4 adet ilaç verildiyse ya eczacı reçetesiz bir şekilde verdi ki bu bir suç, ya da abiniz başkalarının reçetelerinden bu ilacı temin etti, yani başka başka reçetelerden birleştirip 4 kutu elde etti, YA DA, ki bence süper düşük bir ihtimal, 4 ay boyunca teker teker reçete yazdırdı, aldıklarını bekletti, kullanmadı, toplam 4 kutusu oldu.
Hayır bir de, velev ki doktor 4 kutu yazdı, bir kere sistem izin vermiyor buna. Sıkı sıkıya tarih takibi yapılıyor, ben kendi ilaçlarımı 1 gün öncesinde bile yazdıramıyorum. Sistem günü gelmedi uyarısı veriyor.
Velhasıl kelam, dediğim gibi konuyu hala okumadım, akışta yorumunuzu görüp damladım, şimdi bildirim gelince yine geldim. Ben sadece concerta hakkında yorum yapıyorum. Konuyu bilmiyorum.
vermeye verir, ama bakanlık tespit ederse canını fena yakarlar. kırmızı reçeteli ilaç dediğim gibi, miligram miligram takibini yapıyor sistem, yoksa doktorun yazdığı reçeteye onay vermiyor. zamanı gelmedi diyor.Abisinin arkadaşı eczacıysa el altından verebilir mi?
anne babası uyuşturucu ticareti suçundan sınır dışı edilmiş yazmıştı -bu konu muydu başka konu muydu bilmiyorumvermeye verir, ama bakanlık tespit ederse canını fena yakarlar. kırmızı reçeteli ilaç dediğim gibi, miligram miligram takibini yapıyor sistem, yoksa doktorun yazdığı reçeteye onay vermiyor. zamanı gelmedi diyor.
yani el altından vermişse ve bu tespit edilirse ağır bir ceza alır o eczane.
ama bana konu çok havada ve tutarsız geldi, hala okumadım hoş, ama işte okuduğum yorumlardan öyle bir hisse kapıldım.
bilen birisi zahmet olmazsa bu sınır dışı edilme olayı nedir anlatabilir mi bana hayrına?
O neydi gızZZNoluyo abi bu nasıl konu
+ abimin varlığından haberim yoktu dedi. Sonra hayatlarına fazlasıyla müdahale ettiğinden bahsetti, ilaçlarını bile o veriyormuş. Ama Almanya da yaşıyormuş. Annesi bir şirkette yöneticiymiş ama kendisinin eğitim almasını engelliyorlarmış. Hiçbir yere yanlış çıkamıyormuş, babası sim kartını yakmış ama dünden beri bişeyler yazıp duruyor. Hayret bugün dışarı çıkabilmiş rapor falan almış. Sorulan bir çok soruya mantıklı yanıt veremediği için bilmediğini söyledi.anne babası uyuşturucu ticareti suçundan sınır dışı edilmiş yazmıştı -bu konu muydu başka konu muydu bilmiyorum
almanyadaymışlar da tr'ye gelmişler. o konuda da bazı tuhaflıklar vardı.
misal almanyadayken daha reşit değilmiş öyle diyor, nasıl sosyal hizmetler bu kızla görüşmemiş?
bir de türkçesi hiç almancı türkçesi değil, gibi şeyler. bu kadarı aklımda kalmış.
ilaç milaç işlerini okumadım ben
her konu ayrı alem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?