- 13 Mayıs 2017
- 1.653
- 7.342
- 158
- Konu Sahibi Cloudsofpink_sky
Bir önceki konunuzda yazmıştım, bu ilaçlar bağımlı insanlar tarafından kötüye kullanılıyor diye. Muhtemelen abiniz yarısını size verip diğer yarısını kendi kullaniyor. Size yazılan ilaç yanlış hatırlamıyorsam Ritalin muadili ve Ritalin 4 kutu yazılıyor. Muhtemelen eczanede bir sahtecilik yapıp concerta reçetesi gibi gösterildi. Olur mu olur olmaz diyemem.
Yaşınız henüz kendinize bir hayat kurabilmeniz için çok küçük. İl dışı üniversite yazın diyeceğim ama aile izin verir mi bilmiyorum. Aileniz dışında yanında bir süre sığınıp sonra yurda falan cikabileceğiniz bir akrabanız var mı? Belki o kişiye güvenip yollama durumları olabilir mi? Bir de merakımdan soruyorum bu "abi" aileye bu kadar geç katılmış olmasına rağmen neden bu kadar çok güveniyor aileniz?
Yaşınız henüz kendinize bir hayat kurabilmeniz için çok küçük. İl dışı üniversite yazın diyeceğim ama aile izin verir mi bilmiyorum. Aileniz dışında yanında bir süre sığınıp sonra yurda falan cikabileceğiniz bir akrabanız var mı? Belki o kişiye güvenip yollama durumları olabilir mi? Bir de merakımdan soruyorum bu "abi" aileye bu kadar geç katılmış olmasına rağmen neden bu kadar çok güveniyor aileniz?