Kurtulmak istiyorum artık...

Bir önceki konunuzda yazmıştım, bu ilaçlar bağımlı insanlar tarafından kötüye kullanılıyor diye. Muhtemelen abiniz yarısını size verip diğer yarısını kendi kullaniyor. Size yazılan ilaç yanlış hatırlamıyorsam Ritalin muadili ve Ritalin 4 kutu yazılıyor. Muhtemelen eczanede bir sahtecilik yapıp concerta reçetesi gibi gösterildi. Olur mu olur olmaz diyemem.

Yaşınız henüz kendinize bir hayat kurabilmeniz için çok küçük. İl dışı üniversite yazın diyeceğim ama aile izin verir mi bilmiyorum. Aileniz dışında yanında bir süre sığınıp sonra yurda falan cikabileceğiniz bir akrabanız var mı? Belki o kişiye güvenip yollama durumları olabilir mi? Bir de merakımdan soruyorum bu "abi" aileye bu kadar geç katılmış olmasına rağmen neden bu kadar çok güveniyor aileniz?

Bir önceki konunuzda yazmıştım, bu ilaçlar bağımlı insanlar tarafından kötüye kullanılıyor diye. Muhtemelen abiniz yarısını size verip diğer yarısını kendi kullaniyor. Size yazılan ilaç yanlış hatırlamıyorsam Ritalin muadili ve Ritalin 4 kutu yazılıyor. Muhtemelen eczanede bir sahtecilik yapıp concerta reçetesi gibi gösterildi. Olur mu olur olmaz diyemem.

Yaşınız henüz kendinize bir hayat kurabilmeniz için çok küçük. İl dışı üniversite yazın diyeceğim ama aile izin verir mi bilmiyorum. Aileniz dışında yanında bir süre sığınıp sonra yurda falan cikabileceğiniz bir akrabanız var mı? Belki o kişiye güvenip yollama durumları olabilir mi? Bir de merakımdan soruyorum bu "abi" aileye bu kadar geç katılmış olmasına rağmen neden bu kadar çok güveniyor aileniz?
Söylediklerinizin tamamı doğru şehir dışında gidebileceğim ir yer var ama olur mu bilmiyorum, abim de annemin önceki eşinden olduğu için çok kıymetli kendisi

Twitter ya da instagram üzerinden kadın derneklerine mesaj atın. Hatta ve hatta Esra Erol ya da Müge Anlı ekibi ile iletişime geçin. Durumunuz çok sıkıntılı görünüyor. Vakit kaybetmeden o evden güvenli bir şekilde ayrılmalısınız.

Şuan turkiyedeyim 18 yaşındayım okula gitmiyorum, iş sahibi değilim
Tamam elimizdekilere bakalım öyleyse. Abinin verdiği hiç birşeyi atma ağzına artık. Ama abin bilmesin bunu hayatına devam ediyor gibi görün. Verdiği anı gizlice videoya al. Benim ilacım bu mu vs diye de sor onaylat. İlaç da görünsün videoda. Sonrası için sakla verdiği hapı incelenmesi gerekirse. O arada kadın sığınma evleri, benzer dernekler vs kimi bulursan ara, mesaj at, mail at. Aklına yatan yere gidip görüş içine sinerse sığın. Önce konaklama ve beslenme ihtiyacını halletmen gerekecek. Sonra polise git ve şikayetçi ol abinden. İşlediği büyük bir suç. Allah yardımcın olsun güzel kardeşim. Umarım çok güzel insanlar çıkar karşına.

İmkansız. Concertayı nereden buluyor abiniz?? Yahu ben mi anlamıyorum yoksa konuda bir tuhaflık mı var? Psikiyatristler öyle kolay kolay concerta ve ritalin denen ilaçları yazmazlar. Yazıyorlarsa kişide gerçekten dehb vardır. Kırmızı reçeteli ilaçlar bunlar, sıkı denetlenir ve asla ama asla reçetesiz satılmaz. Abiniz size concerta yazılmadıysa nereden buluyor bu ilacı da size veriyor???

Ayrıca concerta çok pahalı bir ilaç, size başka ilaç verecekse bile neden pahalı bir ilaç tercih ediyor? Hele ki temin edilmesi çok zor olan bir ilacı.

Birkaç gün giremedim siteye, bu konuya da ortadan daldım konunuzu okumadan, ama alıntıladığım yorum aşırı mantıksız ya.
bence konu sahibinin polise gitmesi gerekiyor

Satan Eczacı abimin arkadaşıymış zaten konu başında 4 kutu aldığını söylemiştim Bana sadece birkaç haftadır veriyor zaten diğer kutuları kendisi kullanıyormuş küçük kardeşim burnundan çektiğini söyledi
4 kutu alamaz canım, o da imkansız. Raporu varsa bir ihtimal 2 aylık yani 2 kutu alabilir. Ama genelde hep 1 kutu verilir. Hayır bilmesem cidden inanacağım.

Şimdi de burundan çekme mevzusu ortaya çıktı. Dün biz size sorduktan sonra hem de. 🤷🏻‍♀️

Konuda çoook saçma , tutarsız şeyler var. Neyse, benden bu kadar.

bence konu sahibinin polise gitmesi gerekiyor
Bir önceki konusunu okumadım, zahmet olmazsa özet geçebilir misiniz?

Bir de ne yalan söyleyeyim, pek güvenilir bulmuyorum konu sahibini. Çok tutarsız ve sisteme yani ilaç alım prosedürüne vb uymayan şeyler yazıyor 🤷🏻‍♀️

Dediğim gibi konuyu bilmiyorum, can güvenliğinden endişe ediyorsa mutlaka polise gitsin tabi ki.

Ben konuya ortadan daldım, yorumunu görüp cevap yazdım. Meseleyi inanın bilmiyorum.

Bir önceki konusunu okumadım, zahmet olmazsa özet geçebilir misiniz?

Bir de ne yalan söyleyeyim, pek güvenilir bulmuyorum konu sahibini. Çok tutarsız ve sisteme yani ilaç alım prosedürüne vb uymayan şeyler yazıyor 🤷🏻‍♀️

Dediğim gibi konuyu bilmiyorum, can güvenliğinden endişe ediyorsa mutlaka polise gitsin tabi ki.

Ben konuya ortadan daldım, yorumunu görüp cevap yazdım. Meseleyi inanın bilmiyorum.
ben de sizin gibi hissediyorum ama sorumlu olmamak adina bir sey soylemiyorum. yasi kucuk, belki duzgun anlatamiyordur

Arkadaşlar Yeter artık bıktım!!! ilacın neden Nasıl Niçin alındığını ne önemi! var sonuç itibariyle bana öyle bir ilaç yazılmadı! olaylar zincirini sorgulayıp herkesin kafasını karıştırıyorsunuz sizin yüzünüzden Benim de kafam karışıyor!!! neden bu kadar herkesi yalanlamak peşindesiniz? Hiç mi hayatınızda değişik olaylar görmediniz? Haberde çiksa inanirsiniz ama , ilacın fotoğrafını da attım kırılmış halini de gördünüz, Daha ne yapayım yani isterseniz inanmayın çok da umurumdaydı, birkaç abladan tavsiye almaya çalışıyorum burada, yok yalan, yok Seneryo bilmem ne İnanmazsanız inanmayın, zorlamı? sanki burada Size yalan senaryo yazınca elimize ne geçiyor? bir şey kazanıyoruz sanki! İşimiz gücümüz yok hayatımızı böyle sitede saçma sapan senaryoları uydurmaya veriyoruz, şizofreniz zaten, size inandırmak zorunda değilim başka insanların konularını da okuyorum, konu ne kadar normal olsa da İlla her konuda birkaç detaycı detayları inceleyen kişi çıkıp Sizin olayınız doğru olamaz inanmıyorum bana inandırıcı gelmedi gibisinden şeyler söylüyor? asıl oyuncu varsa o da sizsiniz yazan kişiler değil herkes burada kendi karakterini Ortaya koymuş oluyor.
Canım derdini polise anlat KK ya değil.

Ülkemizde hukuksuzluk sahtekarlık Afrika kabilelerini aratır şekilde. Emin olun sahte reçetelerle herkes istediği ilacı da alabilir. Artık bunlar basit şeyler aşkolsun. Yapmak isteyen bir yolunu bulup kılıfına uyduruyor. Bu ilaçları eczaneden illegal yoldan temin edip karaborsa satıyorlar. Bu kız da zor durumda belli ki. Öncelik abisinin yaptıklarını kayıt altına alması. Sonra savcılığa suç duyurusunda bulunup devlete sığınacak. Önce kendini kurtar, sonra kardeşlerini.

4 kutu alamaz canım, o da imkansız. Raporu varsa bir ihtimal 2 aylık yani 2 kutu alabilir. Ama genelde hep 1 kutu verilir. Hayır bilmesem cidden inanacağım.

Şimdi de burundan çekme mevzusu ortaya çıktı. Dün biz size sorduktan sonra hem de. 🤷🏻‍♀️

Konuda çoook saçma , tutarsız şeyler var. Neyse, benden bu kadar.
Peki kendinizden bu kadar emin konuşuyorsunuz size ilacın 4 kutu verildiğine dair görüntü atsam o zaman içinizde ki bu dusunceler son bulacak mı? Eminim ben size doktorun numarasını da versem siz bana inanmayacaksiniz oyuzden bencede sizden bu kadar olsun

Madem ilacın 4 kutu verilmesi imkansız, nasıl bagimli insanlar yasa dışı yollarla ilacı temin edip haberlere konu oluyor o zaman? Doktorlar bile haberde böyle şeylerin anlaşma yoluyla yapıldığını söylerken siz nasıl bu kadar tuhaf karsiliyorsunuz anlamış değilim doğrusu

Kokainle benzer kafa yapan bir ilaç aslında abin cennetlik aslinda (= ne alaka ne mantikla veriyor anlamadim cipralex nereee concerta nere amaci ne neyi başarmani istiyor?

Back
X