Annesini birakamiyor ne demek! Evlenmeseymis o zaman. Yalnizmi annesi kayinpederin veya baska cocuklari yokmu? Cocuk olduktan sonra herseye karismaya baslamistir. Kocam arada kaliyor diye bisey yok arkadasim, ikinizin yeri ayri. Sana laf soyletmicek.anne diyede herseye karisamaz.uygun bi dille anlatin kendisine.
sen evlenmeden önce annenle kalırım beraber yaşarım dedinmi eşine
İşiniz çok zor. Eşinizin kolay kolay ikna olacağını da düşünmüyorum açıkçası.
Bilerek ve kabul ederek evlenmişsiniz.
siz kabul etmeseniz muhtemelen kabul eden başka biriyle evlenirdi belki de.
Onlar baştan bu düzeni kurmuşlar.
Kayınvalideniz de çocuk olunca sizin eliniz kolunuz daha da bağlandı diye düşünüp daha rahat hareket ediyordur.
Başından böyle kabul ettiyseniz yapacak bişey yok.
Bence kimse başından bu şekilde bir evliliği kabul etmemeli.
zaten bende hayatımın hatasını yaptım ama bundan sonra ne yapabilirim onu soruyorum
biz görücü usulu evlendik baştan böyle diye evlendik ama eşimle konuşurken sormuştum annenle anlaşamazsak ne olur diye oda anlaşırsınız anlaşamazsanız o zaman düşünürüz demişti oda her şeyin farkında beni kırmak istemiyor ama annesini de kırmak istemiyor ama hep kırılan ben oluyorum
Ben de yapacak bişey yok diyorum. Kocanız ayrı eve çıkmayı istemiyorsa ne yapabilirsiniz ki? Ayrılmaktan başka. Bunun için yuva yıkmaya değer mi bilmiyorum yaşadığınız ortama bağlı.
annanle anlaşamazsak ne olur demişsin.anlaşırsak kalırım yoksa giderim demişsin yani.oysa anlaşsan bile eşinle birlikte başbaşa yaşamayı istemek en doğal hakkın.bunu bu şekilde açıklayıp k.validenle yüzgöz olmadan evi ayırabilseydin olurdu.kavgasız gürültüsüz küslük olmadan ayrılırdın eşine de derdin ki merak etme hayatım annen yalnız kalmayacak ben ilgilenirim onunla sık sık falan derdin.ama şimdi eşimle annem anlaşamadı diyip evi ayırmak eşine çok zor gelir.onu tek bırakmak düşüncesi.elalem eşine bak bir annesine bakamadı der düşüncesi.zor.ayrılsan bile eşin huzursuz olacak işin çok zor
merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve kaynanamla yaşıyorum başlarda herşey güzeldi oğlum doğduktan sonra herşey değişti yani kaynanam kaynana oldu artık her sözü iğneleyici dayanamıyorum eşim de hep arada kalıyor ayrı eve taşınmak istiyorum ama eşim annesini bırakamıyor. ben eşimi nasıl ikna edebilirim....
eşiniz annemi bırakamam diyorsa ayrı eve çıksanız bile sürekli başınıza kakar durur sen benı annemden ayırdın diye yanı ayrılsanız bile herşeyin yoluna gırıcenı düşünmuyorum kendı tecrübelerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?