kurtulmak istiyorum

görümcemler evliler. kaynanamında maaşı var ama eşim alıyo evi o görüyor

baştan kabul etmişsiz eşiniz anlaşamazsak duruma göre bakarız demiş savmış yani başından

şimdi mutsuzsunuz ama görmezden geliyor yapacak bişeyiniz yok çünkü biliyor

çalışmana izin vermiyor ki maddi sorununuz var

üzgünüm ama ayrı eve çıkanız çok zor

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki ben de üç buçuk yıldır kayınvalidemle birlikteyim.ilk başlarda aynı durumdaydım.çok zorlandım.şimdi ise tek tesellim eşimin bana destek veriyor olması.çünkü kayınvalidem bana öyle kötü davranıyor ki artık eşim annesinden iyice soğudu.geçen yıl ev aldık hala taşınamadık.allah ikimizi de bir an önce kurtarsın canım.çok zor.ama kesinlikle kararlı davran eşine karşı.kesinlikle birlikte yaşayamayacağınızı anlasın

amin canım....benim eşim de beni destekliyor öyle olmasa hiç dayanamam zaten ama annesine kıyamıyor tek sorun o.eşimde biliyor annesini oda anlaşamıyor bazen ama annesi işte.

kayınvalideniz gençmiş gayet. yani kendisine ve büyüklerine bakacak yaşta ve güçte zaten. maaşı da varsa size ihtiyacı yok ki... eşiniz kira vermek istemiyor ben öyle anladım.

kayınvalideniz gençmiş gayet. yani kendisine ve büyüklerine bakacak yaşta ve güçte zaten. maaşı da varsa size ihtiyacı yok ki... eşiniz kira vermek istemiyor ben öyle anladım.

aynen öyle evim varken kira vermem diyor. zaten kaynanam bakıyor büyüklere.

kararlı bir şekilde beraber oturmak istemediğini söyleyeceksin.evde zaten dede babaaanne de varmış kaynanan yalnız değil üstelik genç de niye eşin bu kadar ısrar ediyor ki.sorun kiraysa huzurunuzdan önemli değil yaeşinle sürekli konuş canım önce iyilikle tatlılıkla baktın olmadı gerekirse rest çek kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum evliliğimi rahatça yaşamak istiyorum de.bence bir noktadan sonra inadı kırılır

ah bir kırsam eşimin inadını bana inatçı diyor ama kendi daha inatçı.. bu konuda göstereceğim ama ona kim daha inatçı....

Benim gorumce 10 yildir kv ile birlikte onunda evi kalabalik. Bekar kayni kp birde arada gellip kalan babaanne ay bak yazarken bana fenalik geldi onun halini dusun :) gorumcem bu yaz ayri eve cikacak aslinda mecbur kaldi cunku 3. Bebek geliyo ve evde yer yok artik yatacak. Onun kaynanasida birakmiyodu ama artik kendisi diyomus. Ayri eve cikin diye :)) senin kaynanada 2. Cocukta gidin diyebilir.

2. çocuk mu yok canım ben almayayım Allah olmayana versin. ben bu kaynanaya bir daha hele ki aynı evdeyken torun falan olmaz yani...

Ben olsam evden gitsin istemezdim. Yasli kadin tek basina sonucta. Ama kendimi de ezdirmezdim. Boylelikle hirsim kalmazdi gibi geliyor. Esiniz ne yapsin annesini evden kovmus gibi olacak. Yazik .

Ben olsam evden gitsin istemezdim. Yasli kadin tek basina sonucta. Ama kendimi de ezdirmezdim. Boylelikle hirsim kalmazdi gibi geliyor. Esiniz ne yapsin annesini evden kovmus gibi olacak. Yazik .

ben zaten kendimi ezdirmiyorum kaynanam da ona kızıyor zaten benim geri cevap vermem hoşuna gitmiyor. ben kovmuyorum hem onu evden, kendi anneme nasıl davranıyorsam ona da öyle davranıyorum. bana ilk evlendiğim günlerde davrandığı gibi davransın ben onu başımın üstünde taşırım..

çok mu şey istiyorum acaba...........

Şu anki şartlarınızı göze alırsak çok şey istiyosunuz sanki.:26:

Maddi durumunuz ayrı bir eve çıkmaya yetmeyecekse tek şansınız sizinde çalışmanız.

E onada izin vermiyormuş eşiniz.

Çalışmaya ikna edin o zman

onları bende biliyorum ama benim kastettiğim kaynanam yönündendi sadece onun eskisi gibi olmasını istiyorum yada olmazsa ayrı ev istiyorum...

Son düzenleme:
Ben açıkcası "bştan öyle konustuysan yapacak bişeyin yok" cümlelerine hiç katılmıyorum..ne yani,baştan öyle konuşuldu ama ev evlikten çıktı,rahat yok huzur yokkk ama mecbur yaşıcazz mı dicek kadın...

Canım,sadece kayınvalide bile olsa zor yaşamak ki babaannesi ve dedesi var diyosunişin zor gerçekten...ama mücadeleni kaybetme,eşini ikna edebilirsin inş...annen baban sag mı canım?al evladını bi süreligine anneme gidecegim çok bunaldım de..annende kal baya bi..kafan rahatlar biraz...aileni de devreye sokabilirsin aslında...kira verme gücünüz varmı peki?kızlarda bişyler yapsa aslında bi tek eşin ilgileniyor sanırım inş rabbim bi ferah kapısı açar ne diyim canım zor işler...

inşallah canım... babam sağ değil annem var onunda haberi yok yani varda bu kadar bilmiyor beni huzurlu zannediyor.söyleyemedim anneme... annemde kalıyorum zaten arada unutuyorum her şeyi ama geri dönerken içimde ne fırtınalar kopuyor. insan kendi evine dönmek istemiyormuş onu anladım..

Aaaaaaaaa bu ne ya,kyınvaliden yetmemiş birde onun kayınvalidesine mi bakıyorsun!!!!!!!!!!!Yok artık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…