• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtulmak istiyorum...

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Babamdan bıktım bıktık bıktılar...
Babam cok sınırli herseyn kendi istediği gibi olmasını isteyen biri tam bi para hastası sıkıldım.
Her zman para yüzünden evde sorunlar oluyo ona para ver nereye gidersen git. herkesle kavga eder gören nasıl baban var oyle der utanırım . nasıl yasıyosunz o adamla der utanırım..
Neyse konuya gelelim
babam hamsiden nefret eder ama bnm canım cekti hamsili pilav yaptım bir tabak yedim evde kokuda olmadı o kadar.
gece 12 ye kadar bana demediği kalmadı koku yüzünden bağırdı cagırdı koku yoktu bile bahaneydi
neyse bugun doktora gittim bide bir yerden almam gereken para vardı bunu ona söylemedm söylesem kıskanacaktı ablam söylemiş bugun eve geldiğimde nerden para aldın falan ddi neyse aksam yemek yiyordum 2 kasık yemek yemeye kalmadı gene o oyle olmaz böyle olur dye bağırdı yiyemedim ağladım eve bısey alsa yedirmiyor içirmiyor bıktım artık nasıl bi baba bu ? annem benım agladıgımı görünce kavga ettiler ve anneme cok oldu o siktirolsun gitsin bu evden dedi benım ıcın ben orospuluk yapmadım bişey yapmadım kuruş dahı almıyorum ailemden kendı calıstıgımla gecınıyorum ayrıca okuyorum bıktım artık nolur kınamayın ayıplamayın artık ölsede kurtulsam diyorum bıktım artık annemde bıktı senelerdir gözünde yas .. yardım edin ne yapayım ben ne olur ? ?

Ya evleniceksin, yada maaşın kendini idare edecek kadarsa ayrı eve cıkıcaksın.. Veyaa ananen babannen fln varsa onların yanlarında da kalabilirsin.. Allah yardımcın olsun.. Babanın kalbinede sevgi, merhamet versinn .. :50:

Sakın, sakın babandan kurtulmak için evlenme..Bu şartlarda doğru karar veremezsin.

Madem çalışıyorsun ve okuyorsun. mutlaka bulunduğun yerde uygun kız yurtları vardır. Gücünün yettiği bir yer bulabilirsin.
Bir diğer seçenek anneanne, babaanne gibi sana kol kanat gerecek bir büyüğün varsa ona sığınabilirsin.

Ya da...
Ne derse desin, ne yaparsa yapsın umursamadan yaşamayı öğreneceksin.

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın sırf babanızdan kurtulmak için kesinlikle evlenmeyin evlilik bir çözüm bir kaçış yolu değildir.

Çalışıyormussunuz ayrı bir eve çıkabilirsiniz yada yurtta kalabilirsiniz en azından kafanız rahat olur yok annemi bırakıp ayrı eve çıkamam derseniz babanızın söyledigi lafları duymazdan geleceksin umursamadan yaşayacaksın.

babamdan bıktım bıktık bıktılar...
Babam cok sınırli herseyn kendi istediği gibi olmasını isteyen biri tam bi para hastası sıkıldım.
Her zman para yüzünden evde sorunlar oluyo ona para ver nereye gidersen git. Herkesle kavga eder gören nasıl baban var oyle der utanırım . Nasıl yasıyosunz o adamla der utanırım..
Neyse konuya gelelim
babam hamsiden nefret eder ama bnm canım cekti hamsili pilav yaptım bir tabak yedim evde kokuda olmadı o kadar.
Gece 12 ye kadar bana demediği kalmadı koku yüzünden bağırdı cagırdı koku yoktu bile bahaneydi
neyse bugun doktora gittim bide bir yerden almam gereken para vardı bunu ona söylemedm söylesem kıskanacaktı ablam söylemiş bugun eve geldiğimde nerden para aldın falan ddi neyse aksam yemek yiyordum 2 kasık yemek yemeye kalmadı gene o oyle olmaz böyle olur dye bağırdı yiyemedim ağladım eve bısey alsa yedirmiyor içirmiyor bıktım artık nasıl bi baba bu ? Annem benım agladıgımı görünce kavga ettiler ve anneme cok oldu o siktirolsun gitsin bu evden dedi benım ıcın ben orospuluk yapmadım bişey yapmadım kuruş dahı almıyorum ailemden kendı calıstıgımla gecınıyorum ayrıca okuyorum bıktım artık nolur kınamayın ayıplamayın artık ölsede kurtulsam diyorum bıktım artık annemde bıktı senelerdir gözünde yas .. Yardım edin ne yapayım ben ne olur ? ?

biran benim babamı anlatıyosunn sandım artık sabır çeke çeke bi hal olduk.allaha binlerce şükürler olsun ki her konuda bana destek olacak bi erkek arkadaşım var ve bian önce evlenip kurtulmak istiyorumm.seni çok iyi anlıyorum

herkese tesekkur ederim evlilik çözüm değil malesef dusunmuyorum bile bunu erkek arkadasm askerde ama ondan herhangi bi destegım yok babaannem falanda yok bı kuzenım var yurt dısında avustralyada o bana kol kanat geriyor bi tek

Çok fena ya .
Üst versiyonu bir babada bende var .
Evlilik çözüm değil elbet ama ne yapsam nasıl bir çıkış yolu izlesem bilmiyorum .
Öyle zor ki durumumuz .

Back
X