- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Çok bunalmış ve bıkmışsın.
Normal değil tabii ki de yapacak bir şey yok, sabret neyse az kalmış sayılır.
Haklısın
Şu şartlarda pekte yapabileceğin bir şey yok gibi
Neyse ki kendi yuvanı kurmaya az kalmış
Sabır...
Vicdansız falan degilsin,haklısın.herkes çekemez.ben de dayanamam.genelde baba tarafi baskindır anne tarafı ilk defa okudum böyle şaşırdım.
Anlamadım neden sizin eviniz değilmiş orası?
Biraz garip düşünce. Ne olursa olsun baba evi, evinizdir. Siz de o evde söz hakkı sahibisiniz.
Baban neden bu kadar kişi varken hem anneanneyi hem yeğeni kabul ediyor ?
Anneanne yaslı, ona diyecek bir şey yok, ama yeğenin 10 dk mesafede bir teyze daha varken sürekli sizde kalması abes.
Rahatsızlıklarını dile getir, hem babamla hem annenle konuş, en azindan 1 kalabalık azalır.
Seni en iyi ben anlarım.
Evde dedem,babanem ve halamla kalıyoruz. evde oturacağımız yerler bile başkası tarafından belirleniyor.
Anlattıklarınıza göre konuşup görüşmemeniz çok normal. Ayrıca el üstünde tutulan yeğen neden sizde ve hep el üstünde? Anneniz hayır diyemiyor mu akrabalarına?
Halimi bilsen çıldırirsin.Tabiki vicdansızlık değil. Valla ben eve devamlı misafir gelince bile deli olurum. Bide sizinkilerle devamlı berabersiniz. Ben çildirirdim heralde. Üzüldüm adınıza sabır diliyorum size. Sizi mutsuz edenlerle görüsmeyın gitsin evlenince
Hiç de üzülmeyin kimse için. Kendi yolunuzu çizmeye o evden kurtulmaya bakın.Halimi bilsen çıldırirsin.
Zaten dedim simdiden diyorum hep.
Ilerde bir tanenizi bile istemiyorum diye. Dugune gelen gelsin gelmeyen lazim degil diyorum. Evime zaten sokmicam. Ben omrumum en güzel yillarini baba evimdeki hatiralarimi bu insanlar yuzunden hic ettim. Affetmicem annemide affetmicem. Ilerde sorucam o gun gelicek ve yanında kimse olmadiginda bana geldiğinde ona hesabimi sorucam.
Hiç de üzülmeyin kimse için. Kendi yolunuzu çizmeye o evden kurtulmaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?