• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluyorum sonunda

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.

Boşandımmmmm Allah’ıma çok şükür darısı diğerlerine

Son düzenleme:
Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Allah kurtarsın canım,ne çirkef adammış..

Sagol canim. Gorsen polislere anlattigi hikayeleri. Ne iftiraci yalanci insanmis.
Polisleri kandırabilir mi ya,anlamışlar yalanını işte utanmaz adam. Bunları unutma geri dönme çocuk da yokmuş yeni hayat kurmana hiçbir engel yok,olursa bi kendin kendine engel olursun unutma

Ruh hastası pislik.
Soydur çeker b.ktur kokar derler bizde. Basın kıçına tekmeyi! Babasının gazino borcunu normalleştirip utanmadan karısına ödeten adamın geleceği de babasından farklı değildir.

Babasıyla birlikte gidip, birlikte ödesinler artık gazino borçlarını.

Polisleri kandırabilir mi ya,anlamışlar yalanını işte utanmaz adam. Bunları unutma geri dönme çocuk da yokmuş yeni hayat kurmana hiçbir engel yok,olursa bi kendin kendine engel olursun unutma

Ben babamdan bile bir tokat yemedim simdiye kadar. Affedemem bunu cok zoruma gitti.

Ruh hastası pislik.
Soydur çeker b.ktur kokar derler bizde. Basın kıçına tekmeyi! Babasının gazino borcunu normalleştirip utanmadan karsına ödeten adamın geleceği de babasından farklı değildir.

Babasıyla birlikte gidip birlikte ödesinler artık gazino borçlarını.
Di mi katranı kaynatsan olmaz şeker cinsine tükürdüğüm cinsine çeker

Soyleeyecegim ama su bosanmayi halledeyin de babam, abim ofkesine hakim olamaz simdi gider esimi dover filan hemen sikayetci olur onlarda
Çok mu fevri davranırlar öğrenseler? Siz sakince açıklasanız önünü sonunu olmaz mı? Sonradan öğrenince neden haber vermedin diye problem olabilir sanki

Çok mu fevri davranırlar öğrenseler? Siz sakince açıklasanız önünü sonunu olmaz mı? Sonradan öğrenince neden haber vermedin diye problem olabilir sanki

Bilmiyorum ki babama birsey olur diye korkuyorum. Adim gibi biliyorun ki babam sakin kalamaz mutlaka adamlarin evini basmaya gider.

Evin arabanın anahtarını bırak git nedir ya , hem paracı hem yüzsüz.Bi' de araba sizinmiş yani yuh olsun.Allah kurtarmış sizi yol yakınken.Şu süreci de inşallah kolayca atlatırsınız.

Hemde ne yuzsuz yani bu kadar alcalacagini dusunmemistim kendi kendine zarar verip de beni sikayet etti resmen ya. Nasil bi insan bunu yapabilir hic mi Allahtan korkmaz

Back
X