• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtuluyorum sonunda

Hemde ne yuzsuz yani bu kadar alcalacagini dusunmemistim kendi kendine zarar verip de beni sikayet etti resmen ya. Nasil bi insan bunu yapabilir hic mi Allahtan korkmaz
Eşiniz sizin boşanamayacağınızı düşündüğü için eziyet edip duruyordu bence size.Boşanma isteğinizi söyleyince aniden çıldırmasının sebebi bu olmalı.Şimdi etekleri tutuşmuştur , boşanma talebi evrakları eşinize ulaşınca şoke olup size iyi davranmaya , barışma tekliflerine başlar.Hazırlıklı olun bunlara ve kanmayın sakın.

Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Ne kadar pislik bir kocaniz varmis. Cok sukur kurtuluyorsunuz. ALLAH yardimciniz olsun ...

Ohhh içim Soğudu pislik adam

Soyleeyecegim ama su bosanmayi halledeyin de babam, abim ofkesine hakim olamaz simdi gider esimi dover filan hemen sikayetci olur onlarda
Boşanma hemen hakkedilmezki davayı acsan bile en az 6 7 ay sürüyor durusma lütfen ailene git o evde yanlız kalma babası gazinoya falan gidiyo diyosun içer gelir falan mazallah yanlız kalma

Annemleri aramis. Yuzumu gozumu kiziniz parcaladi demis. Annemde bana kiziyor. Anlattum artik
Yuh artık yuzsuzlukte kaçıncı level bu acaba ya ?
Kocasından 32 kez dayak yiyip ama özünde iyi bir adam beni seviyor diyen kadınlarımız okusa keşke şu konuyu.
Hemcinsiniz olarak yanınızdayım ve duruşunuz çok güzel gurur duydum sizinle lütfen yalnız kalmayın kendinize dikkat edin.

Anneme eve gidip esyalarimi alacagim uzaklastirma karari olunca gidemedim demis. Annemde git al esyani o kardesinde simdi demis sonra annemde sende onu dovmussun demis kizmis. Sizin olmayacaginiz belliydi zaten demis. Annemde bana niye kavga edersiniz okumus insanlar medenice ayrilsaniza dedi. Bende anne konusmaya calistim ama kopurdu dedim anlattim. Terbiyesiz ya eski konularimdan da biliyorsunuz zaten bana hicbir zaman deger vermedi. Hep ailesi on plandaydi

Darp raporu varsa tek celsede boşanılıyo diye biliyorum.Geçmiş olsun ve sizin adınıza sevindim.

Selam kizlar, onceki konumdan bilenler bilir. Esimin ailesi her ay bizden para ister. 6 aylik evliyim ama her ay para istediler. Babasi gazinoya gidiyordu cunku. Onun gazino borclari yuzunden bizden para istiyorlar. Esimde para vermek icin surekli benimle kavga etti.
Evde huzurumuz kalmadi yataklarimiz bile ayriydi son iki uc haftadir. Bugun karsima aldim guzelce anlattip bosanmak istedogimi anlasmali bosanmaya ikna etmeye calistim. Bir anda ofkelendi evin arabanin anahtarini birak defol git dedi. Bende neden birakayim araba benim zaten dedim. Sonra iyice cirkinlesti beni tartakladi. Yuzume tokat atti. Seni oldururum diye tehdit etti bogazima sarildi. Elimi kolumu sikti tirmaladi. Bende polisi arayacagim dedim aratmadi disari cikmama izin vermedi. Sonra polisi gizlice aradim. Yakaladi beni bu sefer kendi yuzunu cirmaladi, gidip seni karakola sikayet edecgim bana siddet uyguladin diye dedi. Polisler geldi beni hastaneye goturduler darp raporu aldik. Sonra bu da emniyette beklermis bunu goturduler. Doktor raporunda kendi kendine yapmistir diye yazmis. Cok sukur aklandim uzaklastirma karari verdiler bir ay. Pazartesi de avukat tutup bosanma davasi acacagim insallah. Cok sukur asla korkmayin kizlar siddet asla affedilmez. Simdiye kadar yaptigi cogu seyi affettim yuvam yikilmasin diye mucadele ettim ama siddet asla.
Yakani kurtar biran once arkadaşım, silkele at biran önce. Ailesi yamuk tipler olabilir ama adam da yamuksa kendine yazık edersin. Kendi yuvasını düşünmeyip sana bunları reva gören bir erkekle hayat geçer mi? Çocuk falan yokken, kurtar kendini. Geçmiş olsun.

Boşanma hemen hakkedilmezki davayı acsan bile en az 6 7 ay sürüyor durusma lütfen ailene git o evde yanlız kalma babası gazinoya falan gidiyo diyosun içer gelir falan mazallah yanlız kalma

Gayette korkak bi tip eve gelememis uzaklastirma olunca esyalari almaj istiyorum diye annemi aramis. Zaten erkek olsan adam gibi adam olan kendi kendini tirmalayip benden once emniyete gidip esim siddet uyguluyor bana sikayetciyim demez yani. Adamligina tukureyim onun

Back
X