Kurtuluyorum sonunda

Durumuna da sukran lillah yazmis ya saka gibi. Allah a sukur yazmis. Sinir oldum okuyunca ya. Et et eyle eyle sonrada Allah a sukur yaz.

o şimdi yeni moda
yetimin öksüzün hakkını yiyip yiyip "La Tahzen" yazanlar başlattı
çok geçmiş olsun bu arada

Bugun avukatla gorusmeye gittim anlastij her konuda cekismeli bosanma olacak bizimkisi. Ben hicbir sey istemiyorum dedim basta. Avukatta neden o kadar siddet gordun bi hayir kurumuna bagisla al surundur dedi. Bosanma vekaletimi de verdim artik o ilgilenecek.

Eve kiyafetlerimi almaya gittim. Esyalarin Faturalarinin fislerin oldugu bir poset vardi. Aklima hic gelmedi zaten o. Gozume takildi sadece o poseti de almis gitmis. Esyayi ben ne yapayim ya sanki mutlu oldum mu o esyalarin icinde.

Eve kiyafetlerimi almaya gittim. Esyalarin Faturalarinin fislerin oldugu bir poset vardi. Aklima hic gelmedi zaten o. Gozume takildi sadece o poseti de almis gitmis. Esyayi ben ne yapayim ya sanki mutlu oldum mu o esyalarin icinde.
Bir de hiçbir şey istemiyordun bak erkekler boşanma sürecinde neleri neleri hesaplıyor! Donuna kadar al

Davayı açtığımızda bende dedim istemiyorum diye,sonra yaptıklarını görünce istedim,daha neler neler çıkıcak,yapmaz dediğin herşeyi yapıcak,en iyisini yapmışsın isteyerek

Davayı açtığımızda bende dedim istemiyorum diye,sonra yaptıklarını görünce istedim,daha neler neler çıkıcak,yapmaz dediğin herşeyi yapıcak,en iyisini yapmışsın isteyerek

Aynen oyle ya. Darp raporu oldugu icin avukat kolay olur dedi bosanmayi uzatmazlar dedi.

Kızlar bir yıllık dava sürecinin sonunda boşandım bugün darısı diğer arkdaşların başına. Ama attığı iftiralar kabul oldu eşit kusurlu gördü mahkeme gerçekten yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam ne kadar kolaymış bi iftira atmak herkes kendi kendini tırmalasın o zaman ne diyim Allah görüyor ve bu kararı temyize göndereceğiz. Neyse yine de soyismime kavuşacağım. Kendinize iyi bakın

Allah yolunu bahtını açık etsin Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Yuva yıkılıyor diye sevinilmez ama senin adına o kadar sevindim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…