M malibusever Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2011 Mesajlar 7 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 21 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malibusever #1 Herkese merhabalar :) foruma yeni üye oldum bakındım ama dirsek bakımı göremedim tenim çok kuru ve dirseklerim hergün ekstra kuruyor.. herhangi bir baım kürü önerisi olan varsa bekliyoruum :)) teşekkürlerr
Herkese merhabalar :) foruma yeni üye oldum bakındım ama dirsek bakımı göremedim tenim çok kuru ve dirseklerim hergün ekstra kuruyor.. herhangi bir baım kürü önerisi olan varsa bekliyoruum :)) teşekkürlerr
K klm3olm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2010 Mesajlar 959 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Diğer 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malibusever #2 canım henüz ona çözüm bende bulamadım elin mahkum hergün kremlicen
E _emos_ 21 Nisan 2012 :) Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2008 Mesajlar 259 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 39 Yer İstanbul 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi malibusever #3 yeni çıkan bi krem var ya adı vaseline. onun kahverengi kutuda olanı bunun için birebir. özellikle banyodan sonra bol miktarda sürün emsin, sonrada günlük sürün, kuruluktan eser kalmıyor..
yeni çıkan bi krem var ya adı vaseline. onun kahverengi kutuda olanı bunun için birebir. özellikle banyodan sonra bol miktarda sürün emsin, sonrada günlük sürün, kuruluktan eser kalmıyor..