Bilenler biliyordurda benim gibi bilmeyenler olabilir bende tv den duydum denedim ise yariyor gercekten geleyim sadede cok basit aksamdan islarken tuzda katiyoruz suya bu kadar basitkendimi atomu icat etmis gibi hissediyorum
Bilenler biliyordurda benim gibi bilmeyenler olabilir bende tv den duydum denedim ise yariyor gercekten geleyim sadede cok basit aksamdan islarken tuzda katiyoruz suya bu kadar basitkendimi atomu icat etmis gibi hissediyorum
Zaten tuzlu suda ıslatılır ya da karbonat
Süper bir bilgi vermişsin teşekkürler tivitim :)
Ben de barbunya pişirdim bugün, pişmiş mi diye eşime kontrol ettirdim, o da dediki "o kadar pişmişki içi kaybolmuş, anaa kabukmuş bu sadece" dediadama kabuğunu yedirmişim bundan sonra tuzlu suyla ıslatırım tam yerinde bir paylaşım olmuş.
Koptuuummm . :) :) :)Süper bir bilgi vermişsin teşekkürler tivitim :)
Ben de barbunya pişirdim bugün, pişmiş mi diye eşime kontrol ettirdim, o da dediki "o kadar pişmişki içi kaybolmuş, anaa kabukmuş bu sadece" dediadama kabuğunu yedirmişim bundan sonra tuzlu suyla ıslatırım tam yerinde bir paylaşım olmuş.
Ay bunu bilmeyen varmıdır ki..... Diyecektim tam.. Bir baktım bende bilmiyormuşum. Güzel bilgi tşkkrlr :)Bilenler biliyordurda benim gibi bilmeyenler olabilir bende tv den duydum denedim ise yariyor gercekten geleyim sadede cok basit aksamdan islarken tuzda katiyoruz suya bu kadar basitkendimi atomu icat etmis gibi hissediyorum
Rica ederim :)Ay bunu bilmeyen varmıdır ki..... Diyecektim tam.. Bir baktım bende bilmiyormuşum. Güzel bilgi tşkkrlr :)
düdüklüde kaç dakıka haşlıyorsunuz? ve hasladıktan sonra ne kadar sürede pişiyor acaba ?ama ben islatmam hayatta fasulyelerimi...duduklude hop haslarim...sonra tekrar duduklude yemegimi kurarim,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?