Şampuan ve Saç Kremleri Kuru ve mat saçlara en iyi gelen şampuan?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.734
1.137
698
Ankara
Saçlarım çok kuru,düzleştirmediğim veya fön çektirmediğim zamanlarda tabiri caizse saman gibi.Benle aynı sorunu yaşayıp da kullandığı şampuanla düzelme yaşayanlar var mı?Varsa hangi şampuanı kullandınız bilmek isterim...

Cnm benim saçlarım da tıpkı seninki gibi mat ve kuru,ben yaklaşık bir senedir elseve in kuru saçlar için olan arı sütlü şampuan ve saç kremini kullanıyorum,birçok şampuana göre çok daha iyi,bu zamana kadar en memnun kaldığım şampuan o oldu,saçlarımın matlığına pek çare olmasa da yumuşacık yapıyor ve kokusu çok güzel tavsiye ederim...

elseve den nem kolajen serisini kullanıyordum bir ara. şampuan ve saç kremi.
saçlarımın ıslaklığını aldıktan sonrada glissten siyah durulanmayan saç kreminide sıkınca ipek gibi oluyordu tavsiye ederim

Matlık önemli değil aslında,şu kuru saman gibi görüntü gitsin yeter benim için

saçlarım aynı seninkiler gibi. bir ara komili kullanıyordum ben en iyi o gelmişti.
şimdi elseve deneyeceğim burada çok öneriyorlar

saçlarım aynı seninkiler gibi. bir ara komili kullanıyordum ben en iyi o gelmişti.
şimdi elseve deneyeceğim burada çok öneriyorlar

aslında internette down under naturals nude şampuanı da öneriliyor,nemlendirici serisini çok merak ediyorum ama o da yağlandırıyormuş sanırım

benimkiler de oldukça kuru çünkü genelde bitkisel ürünler kullandığım için bitkisel ürünler çok kurutuyor özellikle ısırgan papatya lavanta vs içeren.
saç kremi ya da nemlendirici şeyler içeren yani saçta kalan bir ürün kullanamıyorum müthiş kaşıntı yapıyor hem saç derimi çok kaşındırıyor hem de bir sonraki yıkamada durulama suyu vücuttan akıp giderken vücutta değdiği yerler de çok kaşınıyor
bu yüzden şampuanımın da nemlendiricisi ve kremi olmayan kupkuru birşeyler olması gerekiyor
bu yüzden şimdiye kadar en iyisi organix buldum her ne kadar adı organix olsa da kendisi organik değil ama çok kurutmadığı ve saçta da kalıp kaşındırmadığı için kullanıyorum.
down under naturals'ı kullandım o da bitkisel kremler kategorisine hafiften giriyor 3 çeşidi var. 2 çeşidi müthiş kurutuyor o kesin. bir çeşidi eh işte

hindistan cevizi yağı içeren şampuanlar pek kurutmuyor hatta nemlendiriyor

Tatlım bir senedir elseve kullanıyordum ne zamandır gliss serisini denemeyi düşünüyordum geçenlerde kuru ve yıpranmış saçlar için olan total repairin şampuan ve saç kremini aldım ve saçlarımı yıkadım.Gerçekten iyi geldi,elsevden daha iyi nemlendirdi,saçlarım yumuşadı ve gerçekten kuruluğu gitti,şiddetle tavsiye ederim!

glissi kesin denicem öyleyse.saç kremi kullanmıyorum ben bir keresinde kuaförüm saç kremlerinin saça zararlı olduğunu,saçı açmak için banyo sonrası sıkılan şu mavi su spreylerinden falan kullanmamı önermişti.o gün bugündür saç kremi kullanmıyorum

onun yerine saç maskesi kullanıyorum.Birkaç gün evvel glissin dediğinin total repair serisinin saç maskesini almıştım tesadüf, memnun kaldıysan şampuanını da alayım öyleyse.elseveden daha mı iyi dersin

daha yeni down under nturalsın kuru/yıpranmış saçlar için olan şampuanını aldım.o da mı kurutuyor?

selam.
ben de önceden elsevin arı sütlü şampuanını kullanıyordum.
Parlak ve yumuşacık oluyordu . Şimdi ise glisse geçtiim. Turuncu olandan kullanıyorum.
Şampuan ve saç kremini birlikte aldım. Gerçekten çok iyi nemlendiriyor.
Şunu diyebilirim ki; Kepek 0. Yumuşacık saçlar.
Ama benimkiler sanırım başka sebeplerden hala cansız gözüküyorlar. Yani sağlıklı değiller. Ona çare bulamadım :\
Bilmiyorum Glissden dolayı mı ki :\

Cnm benim saçım kuru ve nemsiz olduğundan bir de saç kremi kullanmazsam ne hale gelir tahmin bile edemiyorum:/ aksine kuru saçlar için saç kremi ve maske öneriyorlar.Ben glissin bu serisinin maskesini ve durulanmayan spreyini de almayı düşünüyorum.

benim tercihim elseve komple onarıcı 5 veya avonun şampuanındanda memmun kaldım bence denemen geren şampuanlar bunlar bence bana güven ben çok memmunum :))

öyleyse ben de şampuanını,kremini ve spreyini alayım.sprey dediğin durulanmayan saç kremi galiba değil mi?

parlaklık ve canlılık konusunda saça en yararlı ürün argan yağı sanırım burcakcım.Ben otacının argan yağını kullanıyorum bir buçuk haftadır, önceki haline göre daha iyi diyebilirim.daha sağlıklı görünüyor sanki saçlarım.ama burdan mesajla tavsiye istediğim bir arkadaşım da mesela avonun moroccan argan oil adlı ürününün saça parlaklık ve canlılık verme konusunda çok etkili olduğunu yazmıştı.çok bakımlı ve parlak göstermiş.istersen sen de avonu dene.o da argan yağı ama sanırım uygulaması durulanmayan saç kremleri gibi.

canım selam gliss in şampuan ve saç kremini kullanıyorum daha iyi sanki bundan önce bende elseve kullanmıştım ama hi etki etmemişti gliss ona nazaran daha iyi ama mucizede yaratmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…