Şampuan ve Saç Kremleri Kuru ve mat saçlara en iyi gelen şampuan?

saçlarım çok kuru... sürekli boyuyorum mecbur beyazlarım o kadar kalın ki 1 hafta sonra akıyor boya.... tüleriyor... kırılıyor... bana bi tavsiye :26::26:

Benim sacimda boya fakat annemin evde koleston boyalarindan cikan 30 gün sonrasi bakım kremleri vardı dedim anneme sen kullanmiyorsun nasilsa ben deneyeyim mi diye dene dedi.Banyoda sürdüm iki dakika beklettim yıkadim yalniz sadece uclarina.Bugün saclarimi normalden cok daha yumusak hissediyorum gercekten epey fark etti.Saclari kuru ve sert olanlar deneyebilirler bence.

Canım benimde saçlarım aynı seninkiler gibi elseve in bakım yagi var onu sürüyorum birde şimdiye kadar sacımı en iyi nemlendiren sampuanlar dove ve gliss di elseve i de hic deneme fırsatım olmadı ama sunu soyleyim sakin syoss kullanma aşırı kuruttu ve pantene de çok kabarttı

loreal elseve nem kolajen kullanıyordum fakat birkaç öneri üzerine vazgeçtim ve gliss ultimate repair e başladım seri halinde değil sadece şampuanını kullandım hiçbir fayda göremedim nedense daha kuru oldu sanki set halinde kullansaydım bi işe yararmıydı acaba hayla kullanmaya devam ediyorum belki işe yarar bakalım :) down under naturals ve total repairide denemek istiyorum gerçi olmadı geri elsevime dönücem.

gliss ultimate repair al canım, KESİNLİKLE :)
3 kat sıvı keratin içerir yazıyor(siyah serisi ), şampuan ve sıvı saç kremi (spreyy) var bende, sprey bile sıktıktan sonra yumuşacık parlak oluyor saçlarım

emin ol başka şampuanlara ihtiyaç bile duymayacaksın

Eklentiler

• 1133_145219.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 1.493
  • 1358192104424.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 794
Canım, kuru saç deyince iki türlü saç aklıma geliyor. Biri doğuştan kuru olan saç yapısı var, diğeri de aşırı kimyasal ve ısı işlemlerinden kuruyan sertleşen saçlar var. Doğuştan kuru saçlar da olsa sonradan yıpranma da olsa kesin sonuç veren Likid Keratin Şampuanı var. Saçları pamuk gibi yapıyor. Üstelik organik bitkisel bir şampuan. Üzerinde %99.2 organık içerikli yazıyor. Zaten bunu kullanınca hemen tasdik ediyorsun. Bunun yani Likid Keratin Şampuanın bir de Likid Keratin Maskesi de var o da haftada bir yapılınca saçımdaki sertlikten eser kalmadı.

Kizlar benimde saclarim cok kuru ve sac derimde cok kuru sac derim pul pul dokuluyo bu loreal elseve in mucizeci yagini begendigim icin bide onun sampuanini aldim cunku herkes saci yaglandiriyor falan demis bende benimkinide biraz yaglandirsin diye aldim ama saclarim daha da beter oldu cok kurudu ve sac derim suan daha fazla pul pul dokuluyo

Boyle durumda bence bi sac derisi analizi yaptirman mantikli olur bence belki de medikal sampuan kullanman gerekir sac derinde bi problem olabilir birde sey dene hakiki zeytin yagi ile diplerine masaj yap tum sacina uygula bikac saat bekle yika fayda edebilir sac derin yumusar nemlenir o pulluklar kaybolur bikere bende de olmustu pul pul dokuluyordu kepek degil baska bisiydi zeytin yagini tavsiye etmisti bi tanidigimiz duzeldi sonra dahada olmadi sende dene istersen belki faydasini gorursun ama goremezsen eger dedigim gibi mutlaka bi analiz yaptir.

bende boya yok ama kuru sert saçım üstüne birde gür şampuan alırken yıpranmış saçlara uygun olanlardan alıyorum durulanmayan saç kremi kullanıyorum (haftada yağlı bakım rutinim var ) böyle kullanınca kurutuyorum ikinci gün güzel oluyor

Ben hunca care argan vr zeytın yaglı aldım. ıkıncı almaya gıtttıgımde kalmadıgı için bıttım-çörekotlu olanını aldım. içine çam terabentin,lavanta yağı ve badem yağını ekledım. şuan gayet memnunum ki ben saçımı oryalle açtım ve yandı baya kısa kestirdim uçları kısa oldugu için bu sampuan cok ıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…