kurulmayan sofra sorunu:(

ciyser

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
491
200
18
39
selamlar bayanlar,

geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktı şu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil.. ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm

Allah Allah? Belki de akşam çayına gittiniz diye düşünmüşlerdir? çayın yanına pasta türü bir ikram da mı olmadı?

sebep ney miş peki ?
Nişanlınıza sordunuz mu
ne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümki annesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü

ne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümki annesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü

Ya hu titizlik ile masa kurmanın ne alaksı var ?
Ne dedi tam olarak nişanlınız anlamadım burasını
Hiç geçerli bir neden değil kim olsa alınır

Gerçekten çok ayıp etmişler.. Sözlünüz sormamış mı ailesıne neden böyle oldu dıye ?

biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş

garip bir durum bence de ya.
sonuçta siz 4de evden çıkmışsınız, bunu bilmiyorlar mı?
siz sözlünüze söylemediniz mi?

düşünülmesi gerekir, akşam yemeği gerekir.
hiç olmadı sorsalar bile olurmuş. yani aç mı gelirsiniz, yolda mı yersiniz diye.

Sözlünde sizi seçmeyerek çok ama çok ayıp etmiş. Senın ailen olsam gerçekten çok alınırdım ve önemsenmediğimizi düşünürdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…