Mesele aç olmak değil ki.Yolda lokantada yine doyarlar.Mesele önemsenmemek,değer görmemek.Ayyy ne kadar ayıp.. yani aç acına gerimi döndü aileniz. Yok artık gerçekten mi
biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
aslında bende çok alındım.. evlerinde masalarıda var aslında.. kadın tabak hazırlamış fakat şöyle söyeleyim tabakta sanırım 1 gün önceden yapılmış çok fazla kurumuş ve soğuk 2 dilim börek yine önceden pişirildiği çok belli cevizli ekmek gibi birşey ve sarma vardı yanında da çay ikram edildi.. benim annemde babamda şeker hastası bunuda daha önce sözlümün ailesine annem belirtmiş biz hamur işi pek tercih eden bir aile değiliz diyeYa hu titizlik ile masa kurmanın ne alaksı var ?
Ne dedi tam olarak nişanlınız anlamadım burasını
Hiç geçerli bir neden değil kim olsa alınır
biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Çok saçma, şimdi herşeyin hazırı var. Sarma, börek hazır alsa, bir çorba da kendi yapardı.biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Zaten yemek yapmış alt tarafı malzemeyi biraz daha fazlalastirip size de yapabilirdi. Yanına bir salata dışardan da bir tatlı çok mu zor. Sipariş yemeklerinden ayirmasa da saat 2 den 7 ye kadar dünyanın yemeği hazırlanır. Çok abes ve ayıp kaçmış. Ailenizin yerinde olsam aynı dusunurdum.biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
aaahh ah işte günlerdir annemden duyduğumda bu(
şu an zaten kimsenin gönlü yok annemin sürekli söylediği sen istiyorsun seviyorsun belki ama sana değer vermezler.. ben sana sahip çıkıcak insanlar göremedim diyor... sözlendiğim insana bahsettim.. başta tepki gösterdi.. bilirisiniz erkekler suçlamalardan hiç hoşlanmazlar. ona anlaması ve bana bu konuda yardım etmesi gerektiğini söylediğimde bana söylediği eğer anneme ben o gün ısrar etseydim akşam yemeğini de yapmazdı bir dahaki günlerde sitenin yemeğinide... birde şöyle bir durum var kadın biz gtmeden önce tam bir hafta boyunca deli gibi ew temizledi hemde temiz ewi...Çok çok saçma bir sebep kusura bakma,
mADEM öyle dışarıdan nişanlınız sizin ailenize mahçup olmaması adına yemek ısmarlasaydı ne alaka !
Benim ailem olsa sanırım ayrılma derecesine kadar gelir di iş.
Olay yemek yeme olayı değil misafirperverlik çok aşşağıda kalmış
Hele ki 40 yılda bir gelen dünürlerine
hönk . oğlundan kıymetlimiymiş bir günlük satış yapmamasıbiz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
şu an zaten kimsenin gönlü yok annemin sürekli söylediği sen istiyorsun seviyorsun belki ama sana değer vermezler.. ben sana sahip çıkıcak insanlar göremedim diyor...
haa yani kadın yinede ikram yapmış. bende hiç yapmadı sandım. börek cevizli ekmek ve dolma vermişaslında bende çok alındım.. evlerinde masalarıda var aslında.. kadın tabak hazırlamış fakat şöyle söyeleyim tabakta sanırım 1 gün önceden yapılmış çok fazla kurumuş ve soğuk 2 dilim börek yine önceden pişirildiği çok belli cevizli ekmek gibi birşey ve sarma vardı yanında da çay ikram edildi.. benim annemde babamda şeker hastası bunuda daha önce sözlümün ailesine annem belirtmiş biz hamur işi pek tercih eden bir aile değiliz diye
aynısını annemde söyledi... zaten giitiğimiz insan sayısı 6 kişi ne olmuş fazladan 6 kişiye daha yapsaydı diyeYaptığı yemeklerden fazla yapıp akşam size de sunsaymış ya.
Tamamen düşüncesiz bir aile. Nişanlınız da dahil. Bence bu çok ciddi bir mesele.
Mesele aç olmak değil ki.Yolda lokantada yine doyarlar.Mesele önemsenmemek,değer görmemek.
Evin temizliği sizin için yeterli oldu mu peki.Bizlerde misafir gelecek diye temizlik yaparız ama ikramlık ta hazırlarız.Aynı özeni mutfak için de gösterseydi keşke.şu an zaten kimsenin gönlü yok annemin sürekli söylediği sen istiyorsun seviyorsun belki ama sana değer vermezler.. ben sana sahip çıkıcak insanlar göremedim diyor... sözlendiğim insana bahsettim.. başta tepki gösterdi.. bilirisiniz erkekler suçlamalardan hiç hoşlanmazlar. ona anlaması ve bana bu konuda yardım etmesi gerektiğini söylediğimde bana söylediği eğer anneme ben o gün ısrar etseydim akşam yemeğini de yapmazdı bir dahaki günlerde sitenin yemeğinide... birde şöyle bir durum var kadın biz gtmeden önce tam bir hafta boyunca deli gibi ew temizledi hemde temiz ewi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?