Kuruma çizgisi mi silik çizgi mi ?

mervekny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
6
0
1
26
Merhaba, kuruma çizgisi mi silik çizgi mi daha önce yasayan varsa yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• A0F328CA-8DDE-4D94-9B65-BAEA9C438BB7.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 100
Selam canım, benimde kaset test cizgim böyle üç gündür yapıyorum her seferinde çizgi var ama silik ancak bir koyulasmada var. Şuan seninki gibi. Kaç günün var regl tarihine?

Reglin gecti mi cnm kaset yapiyorsun
Yok canım ya yarın ya da öbür gün olmam gerekiyor. Yurtdışında yaşıyorum burada maalesef erken gebelik testi yok ne olduğunu dahi bilmiyorlar. Ben daha önce kimyasal yaşadım, o sefer de kullandığım bir test var baya koyulaşmayi takip ediyordum kimyasala giderken olan o düşmeyi bile çok güzel saptadı. Şuan aynı testi yapıyorum, tiroid var bende erkenden anlamaya çalışıyorum o sebeple bu kadar test yapıyorum aslında

O zmn vardir cnm cunku ilk zmnlar dusuk oldugu icin saptamasi icin yuksek beta lazim ya

Böyle, en sondaki bugun yaptığım test gerçekten silik ama kendi içinde bir koyulaşma var. Chtgbtye dahi attigimda bir şey söylemeden o koyulaşmayi farkedip yorumlayabiliyor ancak burada kalite düştüğü için bilmiyorum belli eder mi

Eklentiler

• 1000026291.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000026296.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben bisey goremedim cnm markasi ne daha cok erken ztn

Ben bisey goremedim cnm markasi ne daha cok erken ztn
Türkiye de yok canım, evet zaten çok silik ama çıplak gözle bakınca var dediğim gibi chatgbtye çizgi mizgi demeden sadece görseli atinca dahi koyulasmayi tespit edebiliyor. Kendim o koyulaşmayi görüyorum ancak buraya atınca çok düşüyor.

Anladim cnm en alttakini tek cek at bi bakim

Valla ben bisey hissetmiyorum obur ay gene hissediyordum bu ay sifir sadece sag kasik batmam. Var 4 gune cikicak ak koyun kara koyun
İnşallah vardır, hiçbir belirti yaşamadan hamileliğini öğrenen de çok, tüm belirtileri yaşayarak hamilelik olmadığını öğrenen de gerçekten takdiri ilahi. Benim belirtilerim gerçekten çok fazla ve normalde de regl öncesi belirtilerim olmaz o yüzden bir ayrıştırma görüyorum bu ayı, bir de hissiyat var anlamlandiramadigim. İnşallah en yakın zamanda o müjdeli haberi alırız. Ne kadar zamandır deniyorsun

İnsallah cnm valla diyorum ya gecen ay hamile gibi hissediyordum ama bu ay sifir sifir sifir iki aydir deniyoruz sayilir siz ne zamndir deniyorsunz

İnsallah cnm valla diyorum ya gecen ay hamile gibi hissediyordum ama bu ay sifir sifir sifir iki aydir deniyoruz sayilir siz ne zamndir deniyorsunz
Bizim de marttan beri diyebiliriz, aslında daha uzun süre ama Türkiye ye gittim gelip o ara ayrı kaldık. Ben Mart'ta döndüğüm gibi hamile kaldım ama Nisan da kimyasala döndü ve maalesef olmadı. Şuan da deniyoruz bakalım. Aslında ikimiz de yolun başındayız, İnşallah çok hirpalanmadan bu süreci atlatırız

İnsallah oyledir canim yipranmayiz yani

Sizce benm pozitif mi fikirlerinizi bekliyorm

Eklentiler

• 1000014723.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000014755.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000014719.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000014720.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000014721.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000014722.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…