Kuruma çizgisi midir???

Dua et nolur hayırlı haberlerle geleyim buraya
Etmemmi canım benim Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bebeğin seninledir sağlıklı nur topu gibi miniğin olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Bende yarın netleştiricem sende bana dua et olur mu

Etmemmi canım benim Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bebeğin seninledir sağlıklı nur topu gibi miniğin olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Bende yarın netleştiricem sende bana dua et olur mu
Yaaa etmez miyim inşallah sağlıcakla gelir minişimiz Rabbim kötü günler göstermesin bitanem Sen tamamen içini ferah tut ben o kadar eminim ki miniğin sağ Salim gelicek inşallah

Hanımlar merhaba sizce bu test kuruma çizgisi mi yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa lütfen yazabilir mi
Şu anda varsa bile bu bariz kuruma çizgisi. Çünkü çizgide hiç pembelik yok, yakınlaştırıp bakınca anlaşılıyor. Adetinize kaç gün vardı acaba?

Merhaba bence gebelik var siz farketmediniz galiba çok açık renkti görmediniz kuruyunca fark etmiş olabilirsiniz tekrarladınız mı acaba inşallah vardır

Merhaba bence gebelik var siz farketmediniz galiba çok açık renkti görmediniz kuruyunca fark etmiş olabilirsiniz tekrarladınız mı acaba inşallah vardır
Çok teşekkür ederim inşallah
Aslında bundan önce sorduğum soruda fotoğraf atmıştım öyle de çıkmıştı bu da kuruyunca böyle oldu bende acaba ben yanlış mı gördüm yoksa kuruma çizgisi miydi benim öyle gördüm bilmiyorum

Hanımlar merhaba sizce bu test kuruma çizgisi mi yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa lütfen yazabilir mi
Kaset test varsa kaset test yapin onda hamilelik varsa cikar erken testler hatali pozitif verebiliyor erken testlerde gebelik oldgnda daha koyu cikiyor hassasiyetleri daha cok oldugundan bende ve cevremdekilerde oyle oldu en garantisi kaset test bence

Ben öyle hissetim ve düşünüyorum adetiniz gecikti mi yoksa gecikmeden mi yaptınız kaçırdım orayı ben galiba

Kizlar testim bu sekilde adetim 2 gun gecti bu ay tek korunmasiz iliskim gecen hafta pazartesi oldu gebelik var mi sizce bu arada konu sahibi bence hamilesiniz

Eklentiler

• IMG_20231022_125951.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 291
  • IMG_20231022_123705.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 288
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…