- 30 Mayıs 2023
- 81
- 36
- 3
- 22
- Konu Sahibi hayallerdualaraemanet1408
-
İnşallah bebişin habercisidir o sancılarAy hadi İnşallah sancilarim başladı ama olsunsiz ne durumdasiniz tekrarladiniz mi testi
Sağol kuzum sorma bir ergen kızım var 11 yaşında birde 11 aylık oğlum var buda eğer yarın netleşirse sürpriz yumurta olucak bakalım hayırlısı
Umarım sizde de vardır gebelikİnşallah aşkım İnan o kadar çok istiyorum ki koşup kan vermeyi ama sonucu beni çok korkutuyor o yüzden sabretmeye çalışıyorum içimi içimi yiye yiye
İnşallah canım inşallahUmarım sizde de vardır gebelik
Yaaaa maşallaahhhhBende 6 haftalığım. Yolun başındayım ilk gebelik.
Çok iyi yapmışsınAmin inşallah çevreye daha pek duyurmadım. Eşim biliyor sadece .
Bu hafta kontrolüm var . Kalp atışını da duyduktan sonra açıklarım aileme falan .
Hayırlı olsun. Niçin üzgünsünüz? Yoksa duygusallıktan mı? Sizin adınıza çok sevindim.KIZLAAARRRRR HAMİLEYİİİİİİMMMMMMM
Duygusallıktaannn şükürler olsun Rabbime Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun. Niçin üzgünsünüz? Yoksa duygusallıktan mı? Sizin adınıza çok sevindim.
Çok erken daha tatlım bekle biraz daha inş vardırAyyy hadi inşallaahhh
Yok canıım daha 1 hafta var
Hamileyim canım bugün 168 le öğrendimÇok erken daha tatlım bekle biraz daha inş vardırhayırlısı olsun yoksa da üzülme
Hayırlı olsun tatlım biliyordum hissetimHamileyim canım bugün 168 le öğrendim
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim canım. Ne zamandır deniyordunuzHamileyim canım bugün 168 le öğrendim
Yaaa etmez miyim inşallah sağlıcakla gelir minişimiz Rabbim kötü günler göstermesin bitanemSen tamamen içini ferah tut ben o kadar eminim ki miniğin sağ Salim gelicek inşallah
Selam canım çok sevindim senin adına bende pzrtsi tekrar kan verdim 68.8 çıktı önümüzdeki pzrtsi kese için çağırdı doktor ne güzel senin değerin çok güzel çıkmış inşallah sağa salim alırız bebeklerimizi kucağımızaKIZLAAARRRRR HAMİLEYİİİİİİMMMMMMM
Çok teşekkür ederim canııımmmHayırlı olsun tatlım biliyordum hissetim
Çookkk teşekkür ederim 6 aydır istiyorduk çok şükür nasip etti RabbimYaaa hayırlı olsun çok sevindim canım. Ne zamandır deniyordunuz
Ayyy inşallah aşkıımmm inşallaahhh en başından beri sende var diyordun o güzel yüreğine sağlık benden bile önce hissettiSelam canım çok sevindim senin adına bende pzrtsi tekrar kan verdim 68.8 çıktı önümüzdeki pzrtsi kese için çağırdı doktor ne güzel senin değerin çok güzel çıkmış inşallah sağa salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?