- Konu Sahibi hayallerdualaraemanet1408
-
Hastaneye gittin mi canımKızlar dün sabah ve bu sabahki testlerimde sonradan oluşan çizgiler çıktı
Adet öncesi hiç ağrım olmaz inanılmaz kasıklarımda karnımda ağrı kramp atmalar oluyor bata 3 gün var bakar mısınız
Yamuk olan çizgi dün öğlen diğeri bu sabah
Sizce kuruma çizgisi mi
Merhaba 2 gün önce innovita marka testte 13/14 dk sonra başka bir silik çizgi gördüm ama laboquickte bugün çizgi görmedim net olarak bekliyorum doğru düzgün göremiyorum normal testlerde onun dışında inanılmaz kasıklarım ağrıyor reglimin 31.günüHastaneye gittin mi canım
Merhaba kuruma çizgisi mi acaba kızlar bu bu zamana kadar çok test yaptım ama bu kadar pembe Bi kuruma çizgisiyle karsilasmadimÇok erken daha tatlım bekle biraz daha inş vardırhayırlısı olsun yoksa da üzülme
Bende de böyle çıkmıştı, sonra gebe olduğumu öğrendim. Yine de kan vermeden kesin diyemeyiz.Merhaba kuruma çizgisi mi acaba kızlar bu bu zamana kadar çok test yaptım ama bu kadar pembe Bi kuruma çizgisiyle karsilasmadim
Bekledikten sonra mı çıktı sizinBende de böyle çıkmıştı, sonra gebe olduğumu öğrendim. Yine de kan vermeden kesin diyemeyiz.
Canim bana kuruma geldi inşallah vardır istiyorsan .. varmı sonuçMerhaba kuruma çizgisi mi acaba kızlar bu bu zamana kadar çok test yaptım ama bu kadar pembe Bi kuruma çizgisiyle karsilasmadim
Naptın canım var mı güzel gelişmelerMerhaba 2 gün önce innovita marka testte 13/14 dk sonra başka bir silik çizgi gördüm ama laboquickte bugün çizgi görmedim net olarak bekliyorum doğru düzgün göremiyorum normal testlerde onun dışında inanılmaz kasıklarım ağrıyor reglimin 31.günü
görüntüdeki daha net görüneni 1 saat beklemiş hali
Kaç dakika sonra çıktığı önemli tabi ama bende aynen böyle sonradan çıkan hafif pembe bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi inşallah sende de vardır hayırlı haberlerMerhaba kuruma çizgisi mi acaba kızlar bu bu zamana kadar çok test yaptım ama bu kadar pembe Bi kuruma çizgisiyle karsilasmadim
Valla anlam veremedim ondan sonra yaptığım testlerde bisey çıkmadıKaç dakika sonra önemli tabi ama bende aynen böyle ortaya çıkan hafif pembe bir çizgi ile öğrendiğim gebeliğimi umarım gönder de vardır hayırlı haberler
Sen evde misafir vardı demiştin ne kadar süre sonra baktın böyle miydiKaç dakika sonra çıktığı önemli tabi ama bende aynen böyle sonradan çıkan hafif pembe bir çizgi ile öğrendim gebeliğimi inşallah sende de vardır hayırlı haberler
Ben hemen hemen 1 buçuk 2 saati geçkin bir süre zarfında baktım ama benimki bundan da siliktiSen evde misafir vardı demiştin ne kadar süre sonra baktın böyle miydi
Burda bariz gebelik var gibi. Ama yukarı daki bana kuruma çizgisi gibi geldi. Gönlünüzden geçen ne ise o olsunSen evde misafir vardı demiştin ne kadar süre sonra baktın böyle miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?