bunu yaptım zaten. veremeyiz dediler. hastanede dilekçem kayıtlı. cimer'e şikayet ettim ama sonuç gelene kadar sabrım yok.Bilgi Edinme Kanunu 6. maddeyi oku, ona göre bir dilekçe yaz, istediğin bilgi ve belgeleri vermek zorundalar.
çünkü ukalalar ve iş bilmiyorlar. hasta hakları yönetmeliğine ve kişisel sağlık verileri hakkında yönetmeliğe göre bunlar benim.Hastalık ile ilgili bir belge mi? Neden vermek istemiyorlar?
Yasal süresi içerisinde, mecbur verecekler.bunu yaptım zaten. veremeyiz dediler. hastanede dilekçem kayıtlı. cimer'e şikayet ettim ama sonuç gelene kadar sabrım yok.
Siz ne görmek istiyorsunuz yani şu konuda bile olayı bilmeden haksız olduğunuzu hissediyorum derdinizi az açık yazın istediğiniz belge neEki Görüntüle 3358078
belgeleri göstermek zorundasınız dedim, bana gösterinlen şey bu.
Vermezlerse bulacağızPsikiyatri ise işler değişir. Niye versinler ki? Anarşist gibi kapılarına dayanmayın. Kendinizi adli makamlarda bulursunuz.
Ayaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.Tahminim psikiyatri servisinde yattığınız ve doktorunuzun sizle ilgili aldığı notlarını istediğiniz. Doğru mu?
Ayaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.
Ayaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.
Babayı alırsın ne diyim.çünkü ukalalar ve iş bilmiyorlar. hasta hakları yönetmeliğine ve kişisel sağlık verileri hakkında yönetmeliğe göre bunlar benim.
Mmpi testini elle doldurup puanladıysa kendiniz de çözüp puanlayın veya puanlatın. Iq testini ben de merak ederdimAyaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?