kurumun bana ait verileri teslim etmemesi

burada bana saldırıda bulunuluyor, söylemediğim şeyleri söylediğimi yazıp alay etmeye çalışıyorlar. sorunun belgelerimi teslim etmeyen kurumu hangi mahkemeye vermem gerektiği, dava dilekçesinde ne yazmam gerektiği, nelere dikkat etmem gerektiği olduğu ilk mesajda yazıyor.

Konunuzu hukuk köşesinde acsaydiniz keşke.
Konuya merhaba, işte şu kadar zaman tedavi gördüm ve evraklarimi şu sebebten talep ediyorum. Gbii bir konu açılışı yapıp avukat olan üyelerden mesaj bekleseydiniz.
Ama sizin durumunuz sık görülen bir durum olmadığı için burda çözüm zor. Avukat bir tanıdığıniz varsa danışın derim.

Aynısı, başhekim olsam konu sahibesinin kovalardım bir daha da hastaneye almazdım ama gelen her hastaya bakılıyor işte
Bende memurum gelen giden her vatandaşa istediği her belgeyi kendi dosyasına ait bile olsa veremem ama maalesef anlatamıyoruz, vatandaş diretiyor kapıda bekliyor. Dediğiniz gibi gelme giremezsin deme hakkımızda yok. Ne yapayım bırak engine aksın dengine diyorum bende vatandaş beklerken

Ben konu sahibinin üstüne neden böyle gidildiğini anlamadım. Doktorun aldığı anamnezler değilse de ( ondan emin değilim) yapılan psikolojik testlerin sonuçlarını almaya hakkı var.

Öyle valla anlamadan dinlemeden yüklenmişler. Yani sen ne istiyorsun hastaneden şimdi diyen olmamış
Anlamaya dinlemeye ne gerek var? Kadın zaten psikiyatriye gitmiş, kesin ruh hastasıdır. Günün stresi ve yorgunluğunu atmanın daha güzel bir yolu var mı? Ne dersen de nasılsa sinir krizi geçiriyor sağlıklı düşünebildiği bir anda değil sana olgunlukla sakinlikle cevap veremez. Hoop hemen haklı çıktın mı? Günlük öz güven tatminini de yaşadın süper. E kimse sen varken gidip "ruh hastasına" hak vermez. Daha nolsun?

Hadi konu sahibesinin durumu belli de siz nasıl ona hak verdiniz!? Bende memurum vatandaş benden belge istediğinde vermem uygunsa veririm o belgeyi değilse vermem.ha çok mu meraklıyım vermediğim belgelere değilim napıcam miras mı bırakıcam evlatlarıma. Verirsem kanunen ben sıkıntıya girerim. Hastane personeline ukala iş bilmiyorlar demiş yok ya sanki hastane personeli olarak çalışmışta birde hakaretvari konuşma hakkını buluyor kendinde. Bende kendime o konuda laf söyletmem kaç senelik memurum elini kolunu sallayan ilkokul mezunu insanlar bana yeri geliyor iş öğretmeye çalışıyor kalkayım ben o otursun o zaman benim koltuğa. Yukarıda biri yazmış mahkeme kararı ile talep edebilirsiniz diue onada sallamış bir ton

Bence cevabımı saptırmayın. Ben konu sahibine hak verdiğimden bahsetmedim. Konu sahibine verilen cevaplardaki üslubu eleştirdim.
"Konu sahibesinin durumu belli de" işte tam da bundan bahsediyorum. En ufak şeylerden bile insanları etiketlemeye,belli kalıplara sokmaya çalışan bu üsluptan.

Konu sahibesinin üslubuna takılmamışsınız ama. Kaldı ki ruh hastasına kimse hak vermez demişsiniz demek ki hak verilebilir görüyorsunuz. İşi bilen birini düzgün cevabına rağmen terslemiş onu görmemiş Olamazsınız değil mi

Çıkarımlarınız çok zorlama oldu bence. Benim dediğim çok başka birşey, sizin kastettiğiniz çok başka.
Memur olduğunuz için hastane çalışanlarıyla empati kurmanızı ve bu yüzden konunun sizi sinirlendirmesini anlıyorum ama lütfen stresinizi benim üstümde boşaltmaya çalışmayın.

Ay yok artık ya şaka gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…