- 20 Kasım 2018
- 12.605
- 45.912
- 598
- 35
Konu sahibi biraz etkiye tepki yasiyor bence.Bence cevabımı saptırmayın. Ben konu sahibine hak verdiğimden bahsetmedim. Konu sahibine verilen cevaplardaki üslubu eleştirdim.
"Konu sahibesinin durumu belli de" işte tam da bundan bahsediyorum. En ufak şeylerden bile insanları etiketlemeye,belli kalıplara sokmaya çalışan bu üsluptan.
Sen bilirkişi misin, uzman mısın, benim bilmediğim neyi biliyorsun da kendinden bu kadar emin konuşuyorsun? Anayasayı mı okudun? Tıp mevzuatını hazırlarken senden mi fikir aldılar?havan kime?
Dediğim gibi, konu sahibinin üslubunu savunmuyorum. Önceki konularda ne yazdığını okumamıştım açıkcası. Psikiyatri yazan görseli paylaştıktan sonra tepkilerin farklılaştığını düşündüm ve buna istinaden yazdım yorumlarımı. Forumda şahit olmadığımız şey değil.Konu sahibi biraz etkiye tepki yasiyor bence.
Kendisine dogru duzgun aciklama yapip mahkeme kararı olmadan vermezler diyen psikolog uyeye su cevabi vermesi normal degil mesela.
Veya daha once "doktorlarin yaptiklari is hic zor degil, yonetmelikleri okudum, ikinci ogretimle doktor olmayi dusunuyorum" dediğini, anladigini soyledigi kitaplar için cok zor kitaplardir diyen doktor uyeye "Ingilizcesini okuyorum, kendinden utan" yazdigini hatırladıkları için de olabilir.
Ilk baslarda zaten genel olarak cimer, mahkeme, avukat, dilekce vs diye yazmis insanlar.
Valla benimki kadar işine karışılan bir meslek değildir eminim memurlukHadi konu sahibesinin durumu belli de siz nasıl ona hak verdiniz!? Bende memurum vatandaş benden belge istediğinde vermem uygunsa veririm o belgeyi değilse vermem.ha çok mu meraklıyım vermediğim belgelere değilim napıcam miras mı bırakıcam evlatlarıma. Verirsem kanunen ben sıkıntıya girerim. Hastane personeline ukala iş bilmiyorlar demiş yok ya sanki hastane personeli olarak çalışmışta birde hakaretvari konuşma hakkını buluyor kendinde. Bende kendime o konuda laf söyletmem kaç senelik memurum elini kolunu sallayan ilkokul mezunu insanlar bana yeri geliyor iş öğretmeye çalışıyor kalkayım ben o otursun o zaman benim koltuğa. Yukarıda biri yazmış mahkeme kararı ile talep edebilirsiniz diue onada sallamış bir ton
Memursanız anlamanız gerek gayet dediğimi. Ben de hastane personeli değilim işini bilemem ama belli ki siz memuriyetliğin her alanına hakimsinizValla benimki kadar işine karışılan bir meslek değildir eminim memurlukpeki bu kadının dosyasının yeni hastanesine aktarımı neden gecikmiş olabilir? Arkadaş kanser hastası annesini memlekete gidiş gelişle başa çıkamayınca yaşadığımız yere getirdi. Dosyasını alıp burdaki hastaneye teslim etmişti. Vayy veremeyiz edemeyiz demediler. Ayrıca bunun yasal süresi yok mu ve psikiyatri olunca değişik mi oluyor? İhmal varsa sinirlenmesi normal değil mi? dalga geçilmiş ön sayfalarda
Kadın başka hastaneye geçiş yapıyor ve evraklarının gönderimi 2 ay geçtiği halde gerçekleşmemiş. Bu hastanın tedavisi ne olacak? Siz nerde memursunuz tam olarak? Üslubunuz görev yerinizle ilgili fikir vermedi bana.Memursanız anlamanız gerek gayet dediğimi. Ben de hastane personeli değilim işini bilemem ama belli ki siz memuriyetliğin her alanına hakimsinizhadi bir memur işini bilmiyor ddiğeride mi bilmiyor kimse bu hastanede konu sahibi kadar iş bilmiyor öyle mi? Demek ki memur olarak işinizi pek düzgün bilmiyorsunuz ki konu sahibine hak vermişsiniz
Seni ilgilendirmez nerede memur olduğum üslubumda sıkıntı yok sen merak buyurmaKadın başka hastaneye geçiş yapıyor ve evraklarının gönderimi 2 ay geçtiği halde gerçekleşmemiş. Bu hastanın tedavisi ne olacak? Siz nerde memursunuz tam olarak? Üslubunuz görev yerinizle ilgili fikir vermedi bana.
Bakalım o üye bilerek mi konuşuyor… sağlık sözkonusuyken neyin mahkemesi bu. Hasta tımarhane seviyesine gelir mahkeme sonuçlanana kadar.Seni ilgilendirmez nerede memur olduğum üslubumda sıkıntı yok sen merak buyurmaYukarıda bir üye evrakların ancak mahkeme yolu ile alınabileceğini yazmış defaten söylüyorum bende yorumlarımda. O zaman hastane yönetimi sizin kadar bilmiyor isterseniz gidin iş öğretin hastane personeline boş vaktiniz varsa.
Kişisel sağlık verileri hakkında yönetmelik'in 4. maddesinin j bendine göre kişisel sağlık verisi, "kimliği belirli ya da belirlenebilir gerçek kişinin fiziksel ve ruhsal sağlığına ilişkin her türlü bilgi ile kişiye sunulan sağlık hizmetiyle ilgili bilgileri" olarak tanımlanmıştır.Konuda dogru duzgun bilgi veren kişiye de sen uzman misin diye atarlaniyor ki atarlandigi kisi psikolog, muhtemelen buraya yazacak herhangi bir uyeden daha hakim konuya.
Kadin gerekli gorulmezse verilmez diyor, konu sahibi hıncını ondan cikariyor resmen.
Neyse şimdi bize de cemkirir.
birincisi defaten değil defaaten. ilki tek defada, ikincisi çok defada demek. Siz daha yazdıklarınızın ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. ikincisi "bende" değil ben de. üçüncü olarak, konu hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığınız, "bilgisinin" nereden kaynaklandığı belli olmayan diğer üyeleri bilirkişi olarak kabul etmenizden anlaşılıyor. dördüncü olarak, o hastane yönetimine işlerini öğretip disiplin cezalarını aldırmam için son 4 gün kaldı. dilerseniz size de öğretebilir, ücreti karşılığında imla dersleri verebilirim.Seni ilgilendirmez nerede memur olduğum üslubumda sıkıntı yok sen merak buyurmaYukarıda bir üye evrakların ancak mahkeme yolu ile alınabileceğini yazmış defaten söylüyorum bende yorumlarımda. O zaman hastane yönetimi sizin kadar bilmiyor isterseniz gidin iş öğretin hastane personeline boş vaktiniz varsa.
Sen tedavine odaklan canım beni düşünme ben kendi çareme bakarımbirincisi defaten değil defaaten. ilki tek defada, ikincisi çok defada demek. Siz daha yazdıklarınızın ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. ikincisi "bende" değil ben de. üçüncü olarak, konu hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığınız, "bilgisinin" nereden kaynaklandığı belli olmayan diğer üyeleri bilirkişi olarak kabul etmenizden anlaşılıyor. dördüncü olarak, o hastane yönetimine işlerini öğretip disiplin cezalarını aldırmam için son 4 gün kaldı. dilerseniz size de öğretebilir, ücreti karşılığında imla dersleri verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?