- 14 Ağustos 2018
- 20.653
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.761
- 598
Eee napıcaksın kendi teşhisini mi koycaksın?Ayaktan muayene oldum. Mmpi, iq testi sonuçlarını, klinik psikolog muayenesini, sosyal hizmetler raporlarını, doktor şerhlerini istiyorum.
Önce çiş sonra kaka yapacağım.Alıp ne yapıcaksın peki, ben doktor kadarım diyen üye sen değil miydin kendine teşhis mi koyacaksın
Sen bilirkişi misin, uzman mısın, benim bilmediğim neyi biliyorsun da kendinden bu kadar emin konuşuyorsun? Anayasayı mı okudun? Tıp mevzuatını hazırlarken senden mi fikir aldılar?havan kime?Bunları mahkeme kararı olmadan alamazsınız. Mahkeme de verilsin diye bir karar vermiyor zaten (gerekli durumlar hariç) Boşuna milleti uğraştırmayın. Hastane size bu bilgileri vermek zorunda değil. Hakkım alırım gibi bir şey de söz konusu değil. Çok istiyorsanız avukat tutup mahkemeye vermelisiniz.
senin havan kime? Sen bilirkişi misin? Uzman mısın? Onun bilmediği neyi biliyorsun da kendinden bu kadar emin konuşuyorsun?Sen bilirkişi misin, uzman mısın, benim bilmediğim neyi biliyorsun da kendinden bu kadar emin konuşuyorsun? Anayasayı mı okudun? Tıp mevzuatını hazırlarken senden mi fikir aldılar?havan kime?
Sadece Türkiye'de oluyor zaten böyle şeyler dimi..Sonra neden saglikcilar bu ülkeden kacmak istiyor...
Anayasanın ilgili hükümlerini, kişisel verilerin korunması kanununu, dilekçe kanununu, borçlar kanununun ilgili hükümlerini, bilgi edinme kanununu, hasta hakları yönetmeliğini, kişisel sağlık verileri hakkında ymnetmeliği, sağlık bakanlığı genelge ve tebligatlarında geçen ip uçlarını, yataklı tedavi kurumlarının işletme yönetmeliğini, ebys ve hbys'nin ne olduğunu, türk dilinde yazılan postları okuyup anlamasını...senin havan kime? Sen bilirkişi misin? Uzman mısın? Onun bilmediği neyi biliyorsun da kendinden bu kadar emin konuşuyorsun?
Verilecek bilgiler olsaydı eminim verirlerdi , e nabizda gorunuyorya test sonuçları falan onlarda görünürdü. Yoksa kimse kimseyle uğraşmaya meraklı degil, herkesin kendine göre derdi sorunlari var zaten2 gün boyunca başhekimliğin kapısını aşındırdım, dilekçe verdim, sözle istedim yine vermediler. ilgili belgeyi mirasla bırakabiliyorum, vekalet verip aldırabiliyorum, yakınlarıma verilmesini yasaklatabiliyorum ama bana vermemekte direniyorlar. bu şartlar altında hangi davayı açmalıyım? yeşil kartlı değilim, devletten avukat talep edemiyorum, dilekçeyi kendim hazırlayacağım için yol gösterilmem lazım.
Evet. Oradan üst yazıyla istiyorlar ama hastane görevlileri ilgili evrakları göndermeyi beceremediği için 60 gün süren mağduriyetim 90 güne sarkacak.psikiyatrisi değiştirdin mi ?
tamam bunu takıntı haline getirme o evrakları sana vermezler ki adliyeye başvuru yapıp dava açsan bile evrakları bu sefer magduriyetın belki 6 ay olacak bekle sabretEvet. Oradan üst yazıyla istiyorlar ama hastane görevlileri ilgili evrakları göndermeyi beceremediği için 60 gün süren mağduriyetim 90 güne sarkacak.
İsterse 6 yıl olsun umrumda değil. Buraya davayı nereye açacağımı, dava açmakla ilgili bilmem gereken şeyleri sormuştum halbuki.tamam bunu takıntı haline getirme o evrakları sana vermezler ki adliyeye başvuru yapıp dava açsan bile evrakları bu sefer magduriyetın belki 6 ay olacak bekle sabret
e magduriyetin 9 ayı geçiyor ne anlamı kaldı o zaman dava açmanın? kim sana detay vermez avukatta dahi ücretli soru soruyorsun artıkİsterse 6 yıl olsun umrumda değil. Buraya davayı nereye açacağımı, dava açmakla ilgili bilmem gereken şeyleri sormuştum halbuki.
Dava açılabilmesi için avukata belgeleri teslim etmeleri gerekiyor. Avukat benim vekilimdir. Vekilimin vekaletname ile alabildiği bir belgeyi benim vekilsiz bile alabilmem gerekiyor.e magduriyetin 9 ayı geçiyor ne anlamı kaldı o zaman dava açmanın? kim sana detay vermez avukatta dahi ücretli soru soruyorsun artık
avukattan belge falan alamazsınız geçin onu hayal dünyasından çık artık gerçek dünya öyle değilDava açılabilmesi için avukata belgeleri teslim etmeleri gerekiyor. Avukat benim vekilimdir. Vekilimin vekaletname ile alabildiği bir belgeyi benim vekilsiz bile alabilmem gerekiyor.
KOSKOCA HASTANE YÖNETİMİ BELGEYİ VERMİYORKoskoca hastane yönetimi emin olun verilecek bir evrak olsa verirdi zaten size. Ne yapacak adamlar sizin belgeleyi çeyizine mi koyacak
Hahaha havalı havalııııı seni gidi havalı.Sen bilirkişi misin, uzman mısın, benim bilmediğim neyi biliyorsun da kendinden bu kadar emin konuşuyorsun? Anayasayı mı okudun? Tıp mevzuatını hazırlarken senden mi fikir aldılar?havan kime?
resmi cevaba winchester'e sormuşlar, zamanında vermemiş, o yüzden vermiyoruz yazarlar artık.Hahaha havalı havalııııı seni gidi havalı.ay evet uzmanım bu arada. Hoşuna gitmedi mi? Noldu cicim beğendiremedik mi gerçekleri? senin gibi bir hasta vardı zamanında. Çok istedi ve evet bana sordular hayır vermeyin dedim. Vermediler. Oldu mu? Tatmin etti mi cevap?
Konuda dogru duzgun bilgi veren kişiye de sen uzman misin diye atarlaniyor ki atarlandigi kisi psikolog, muhtemelen buraya yazacak herhangi bir uyeden daha hakim konuya.Burdaki herhangi konularda sorular sorup sürekli sert şekilde cevaplar veriyorsunuz? Soruyu sormanız bile dank die. Hani sorun nedir? Neden olmuş öncesi sonrasi yok. Verileriniz psikolojik olduğu için belkide hastalığınızın seyrini kötü etkileyecek diye paylasilmiyor sizinle. Davayı açıp 6 senede olsa beklerim diyorsunuz ama cimerden gelecek cevabı bekleyecek sabrım yok diyorsunuz. Madem bu kadar önemli resmen hayat memat meselesi olmuş iyi bir avukata ödeme yapıp danışın, kk da çözüm anca bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?