• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntu mu degil mi siz soyleyin

Evet hepsi uyuyor :( yani yersiz mi bu takintim..?

Evet kesinlikle yersiz takıyorsunuz:) dava açmaz bence açsa da hiç bişey olmaz çünkü önce o hakaret etti demiştiniz açarsa kendini yakar sizi değil sizin başınıza bu yüzden bir şey gelmez, yarın pazartesi psikoloğa bir randevu alıp görünün derim ben:31:

Bence artik bosverin sizin bu konuda hassaliginizi gördükçe ustunuze gelecek karsilikli atismadan kimse dava açmaz bosverin keyfinize bakin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok konusmuyorum zaten kendisiyle. Face adresini verdi ama eklemedim.

Pardon detayi simdi hatirladim. Ben silecegim mesajlari sen soldin mi dedim, o hatirlamiyorum bakarim dedi. Sonra hatirlamiyor musun diyince simdi sildim dedi oyle yani. Bu kadar ayrintili anlatmamin nedeni belki atladigim bir detay vardir siz farkedersiniz diye.
canım bu kadar düşme üstüne bence çocuk anlayacak dava gibi bi korkun oldugunu.ama bak emininm onun aklından bile geçmemiştir dava falan..öle bişe olmaz hadi oldu dielim sen cocuktan güzelce özür dilemişsin bu iyi hale bi kanıttır.eğer özür dilemeseydin takmakda haklıydın ama özrünü dilemişsin sorun bitmiş.cocuk senin hesabını kapatacağna bile üzülmüş hiç sanmıorum dava acsın acmaz da zatii

canım bu kadar düşme üstüne bence çocuk anlayacak dava gibi bi korkun oldugunu.ama bak emininm onun aklından bile geçmemiştir dava falan..öle bişe olmaz hadi oldu dielim sen cocuktan güzelce özür dilemişsin bu iyi hale bi kanıttır.eğer özür dilemeseydin takmakda haklıydın ama özrünü dilemişsin sorun bitmiş.cocuk senin hesabını kapatacağna bile üzülmüş hiç sanmıorum dava acsın acmaz da zatii

Yok canim muhabbet baska turlu ilerledi, hos sohbet bir insandi. Ama kapattim hesabimi zaten. Konusmuyoruz

Ayrica insallah dedigin gibi olur..

rica ederim canım

Evet kesinlikle yersiz takıyorsunuz:) dava açmaz bence açsa da hiç bişey olmaz çünkü önce o hakaret etti demiştiniz açarsa kendini yakar sizi değil sizin başınıza bu yüzden bir şey gelmez, yarın pazartesi psikoloğa bir randevu alıp görünün derim ben:31:

sıkma canını hesabınıda kapatma bakalım canım muhabbet bari şphen geçene kadar başka türlü kafan rahat etmze rica canım üzülme:16:

Korkutmayin kizi ya:)
Sende icini ferah tut arkadaşım birsey olmaz

Bence artik bosverin sizin bu konuda hassaliginizi gördükçe ustunuze gelecek karsilikli atismadan kimse dava açmaz bosverin keyfinize bakin

Kizlaaaaar sag olun sayenizde biraz olsun rahatladim, insallah bu rahatlamam anlik degildir.

Merhaba kizlar. Yine ben. Hakkimda ne dusunursunuz bilmiyorum ama benim fikirlere, mantikli dusuncelere ihtiyacim var. Ben bu siralar hic mantikli dusunemiyorum cunku. Icim icimi yiyor, stresten beynim uyusmus vaziyette. Yaptigim ve kismen duzelttigim bir hatanin bu kadar yipratacagini dusunemedim. (Adet oncesi sendromunda etkisi olabilir, bilmiyorum)Derdimi yorumlayin lutfen. Baska kimseyle paylasamiyorum. Tesekkurler simdiden.

Ben gecenlerde internette biriyle tartismistim, tahrik sonucu sinir aninda hakaret edip yine sinirle hesabimi kapatmistim. ( bazilariniz bilir, son konularim bununla ilgili. ) sonra pisman oldum tabi. Ozur dilemek istedim ama hesabimin acilmasi icin 24 saat bekledim. Tersleyecegini dusundugum halde bir ozur mesaji gonderdim ona. Ama gayet duzgun bir sekilde yaptigimin yanlis oldugu, uzuldugunu belirtti. Ama bana hak verdi. Sinir aninda soylenmis sozler icin soylenecek birsey yok, saglik olsun dedi. Neyse muhabbetimiz gayet guzel ilerledi o da benden ozur diledi.epey bir muhabbet ettikten sonra Hesabimi tekrar kapatacagimi soyledim. Uzuldugunu ve bunda kendisininde payi oldugunu soyledi. Sonra tanistigima cok memnun oldum, ne zaman istersen konusabilecegin bir arkadasin var diyip facebook adresini verdi.

Simdi kizlar. Bu insan bu sekil konusmasina ragmen dava acabilir mi? Ya da soyle diyim dava acacak olan birisan boyle konusur mu? En ufak bir seyi bile kafamda buyuturken bu denli onemli bir konu olunca hepten altust oldum. Nedir dusunceleriniz?

canım bu kadar ufak bişi için dava açmaz ya rahat ol :D millet ana bacı küfür ediyo dava açmakla mı uğraşacak.

canım bu kadar ufak bişi için dava açmaz ya rahat ol :D millet ana bacı küfür ediyo dava açmakla mı uğraşacak.

Evet canim ama Iste ne yaparsam yapayim ikna edemiyorum kendimi ne yazikki. Derdim olmadigi icin dert ariyorum sanirim. Az once sayfasina baktimda birileriyle daha agir sekilde tartimaya girmis herkesin gorebilecegi sekilde. Ben ona ozel mesaj atmistim. Yani dava acacak olan insan gider ona acar. Benimle konustu, kendisini arkadasim ilan etti :))))) benim gibi garibana niye acsin dava.. di mi?

Evet canim ama Iste ne yaparsam yapayim ikna edemiyorum kendimi ne yazikki. Derdim olmadigi icin dert ariyorum sanirim. Az once sayfasina baktimda birileriyle daha agir sekilde tartimaya girmis herkesin gorebilecegi sekilde. Ben ona ozel mesaj atmistim. Yani dava acacak olan insan gider ona acar. Benimle konustu, kendisini arkadasim ilan etti :))))) benim gibi garibana niye acsin dava.. di mi?

ya açmaz rahat ol erkek milleti gidip bana beyinsiz dedi diye dava açmayı kendine yedirir mi hiç? onlardaki egoyu bilmiyo musun sen birbirleriyle küfürleşip mahkemede görüşürüz gibi bi diyaloğa girerler mi yoksa adres ver ulan falan mı derler :D rahat ol sen.

ya açmaz rahat ol erkek milleti gidip bana beyinsiz dedi diye dava açmayı kendine yedirir mi hiç? onlardaki egoyu bilmiyo musun sen birbirleriyle küfürleşip mahkemede görüşürüz gibi bi diyaloğa girerler mi yoksa adres ver ulan falan mı derler :D rahat ol sen.

Para icin yapar mi yapar diye dusundum.. ama galiba insanlar alacaklari para icin degilde karsidaki insanin burnu surtunsun diye yapiyor.

Tesekkur ederim canim. Insanin derdini anlatabilecegi insanlarin olmasi kadar guzel bir sey yok valla.

Back
X