- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
- Konu Sahibi purple1986
-
Kadının ne düşündüğü önemli değil, zaten siz normal bir şekilde gidip eşinizi gördüğünüzde kıskandığınızı düşünüyorsa o kadın saçmalamış olur. Bu olayın üstünü çok da kapatmayın derim, çünkü eşiniz artık bir şeyde anlatmaz sizin rahatsız olduğunuzu öğrendiği için. Eşinizin onla yemeğe çıkmamasını istemek de en doğal hakkınız , o kadın da aynı durumda olsa yani kocası izin vermese kocanızla yemeğe çıkmasına kendisi de eşinin bir kadınla yemeğe çıkmasına müsaade etmezdi. Bekarsa zaten bu kadar ince düşünmez, sorun kocanızda. Duracağı yeri bilmeli, size anlatmayıp aynı samimiyetine devam ettikten sonra bir anlamı yok yine aynı devam ediyor demektir işteki samimiyetine.Bunu düşündüm ama gururum engel oluyor. Karşı tarafın onu eşimden kıskandığımı hissetmesini istemiyorum.
Kadın evli. Eşi nasıl izin veriyor anlamıyorum gerçekten.Kadının ne düşündüğü önemli değil, zaten siz normal bir şekilde gidip eşinizi gördüğünüzde kıskandığınızı düşünüyorsa o kadın saçmalamış olur. Bu olayın üstünü çok da kapatmayın derim, çünkü eşiniz artık bir şeyde anlatmaz sizin rahatsız olduğunuzu öğrendiği için. Eşinizin onla yemeğe çıkmamasını istemek de en doğal hakkınız , o kadın da aynı durumda olsa yani kocası izin vermese kocanızla yemeğe çıkmasına kendisi de eşinin bir kadınla yemeğe çıkmasına müsaade etmezdi. Bekarsa zaten bu kadar ince düşünmez, sorun kocanızda. Duracağı yeri bilmeli, size anlatmayıp aynı samimiyetine devam ettikten sonra bir anlamı yok yine aynı devam ediyor demektir işteki samimiyetine.
neden kavga ettiniz keşke belli etmeden gozlemlemeye devam etseydinizYine büyük kavga ettik
Kıskanmamı eleştiriyor yorulmuş. Günahımı alıyorsun ben mesafemi koruyorum diyor. ama önceden bişey demezken şimdi neden huzursuzum bunu hiç düşünmüyor.
neden kavga ettiniz keşke belli etmeden gozlemlemeye devam etseydiniz
Kadının eşi de belki kendi kadın iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkabiliyordur. Yani burda önemli olan aslında eşlerin aralarındaki iletişim. Sizin eşiniz de size izin verse kendisi de gitsin arkadaşlarıyla deriz ama kendi yapabildiklerini size yaptırmadığı için ortada çifte standart bir durum olmuş oluyor. Kavga edip iyice üzmeyin kendinizi, eşiniz ya gerçekten masum ve sizin ona o şekilde ima etmenizden rahatsız olduğu için sert tepki veriyor. Yada gerçekten de hissettiğiniz gibi ileri bir samimiyetleri oldu ve siz de fark ettiğiniz için iyice üste çıkmaya çalışıyor. Keşke kadın kızının ses kaydını falan attığında yada saçma bir zamanda arayıp mesaj attığında siz tepki gösterseydiniz. Kadının gözünde kıskanç duruma düşmek istemiyorum derseniz de eşinizin mesafeli durmasından başka çare yok. Sizi muhatap etmeyip kendisi ortayı bulacak.Kadın evli. Eşi nasıl izin veriyor anlamıyorum gerçekten.
adamın haklı olma ihtimali bence yüzde 98 onun yerine koyunca kendimizi verdiği tepkide haklı benceBen yine dayanamadım işle ilgili dolaylı olarak onunla ilgili bişey sordum. Anladı tabi sert bişekilde cevplayıp odadan çıktı
Ben de olayı büyüttüm neden doğru düzgün anlatmıyosun sinirleniyorsun odadan çıkıyosun hayırdır dedim
O da üste çıktı tabi. Gereksiz üzüyosun ikimizi de dedi son olarak
bir yıldır hergün dışarda yemek y,yiorlar? bence aralarında bir yakınlık oluşmuş ve eşin belli ki bir hayranlık beslemiş bu kadına karşı,uça moduna almasında da onun evdeyken mesaj atması veyaa araması korkusu varKıskanırım eşimi normalde. Bu kadından kıskanmaya başlamam eşimin olumlu yorumlarından sonra başladı. 1 yıldır hergün dışarda birlikte yemek yediklerini bildiğim halde çok ciddiye almamıştım. Ama şuan çok huzursuzum
bir yıldır hergün dışarda yemek y,yiorlar? bence aralarında bir yakınlık oluşmuş ve eşin belli ki bir hayranlık beslemiş bu kadına karşı,uça moduna almasında da onun evdeyken mesaj atması veyaa araması korkusu varbiraz uzaktan gözlemle,eşine çok baskı yapmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?