Kuruntu mu kadınlar hisseder mi

Benim size daha öncede söylediğim gibi yazacağım tek şey, eşinin sana vermediği rahatlığı sen neden veriyorsun, eşin o kadına hayır diyemediği için o kadınla yemeğe gidiyor, kusura bakma yoksa patron falan hikaye, patron kendi gitmediği yemeğe çalışanın kimle gittiğine neden karışsın, sen git bakalım iş yerinden bir arkadaşınla başbaşa , sonrada mecburum düzen bu de bakalım. Bakın evlilikte en önemli şey eşitliktir ama bu eşitlik sen bulaşığı yıka ben çamaşırı ya da sen faturaları öde ben kirayı değildir. İnsanların dünya görüşleri bellidir. Kimisi kadınla erkek arkadaş olur, iş arkadaşları başbaşa öğle yemeğine gidebilir der , kimisi bunu normal olarak görmez bu onun dünya görüşüdür ama sen iş arkadaşlarınla toplu olarak bir yemeğe gittiğinde bile sorun çıkartan adam kendisi elin kadını ile başbaşa öğle yemeğine gidiyorsa ben o adama masum demem; çünkü bu onun düşüncesine göre yanlış birşey , eşin üzüleceği kızacağı birşey ve bunu bile bile yapıyor. Ya da eşin bir kadının iş arkadaşları samimi olmasını öve öve anlatıp, sen bunu yapınca sorun çıkartıyorsa ben burada da onu iyi niyetli görmem, senin evliliğinde bunlarda çok büyük sorun ve sen bunu eşinin sana anlattığı bahanelere inanıp normalleştiriyorsun.

benim icin yazdiginiz her sey normal,
esim bir kadini ovebilir de, bir ozelligine hayran da olabilir.
is arkadaslari ile samimi de olbilir.

ama ayni seyler benim icin de gecerli, hatta esim tesvik eder organizaasyonlara katilmami, eski is arkadaslarimla bile gorusmem icin firsat oldugunda mutlaka yardimci olur, cocuklara bakar vs vs, is arkadaslarimin cinsiyetini sormaz.

Ama sizin konunuz gibi konularda ben acayip sinir oluyorum erkek kisisine,
size her sey yasak, ama onun icin her sey normal ve olabilir, hatta siz paranoyaksiniz, oldu canim.
Zaten bu lafi size bu kadar kolay kullanamamasi gerekir bence.
Yerinizde olsam soyle yapardim diyemiyorum, zira cok sabirli biri degilim, o hissettirme durumlarini yapabilecegimi his sanmiyorum, ben baya adamin aklini alirdim saniyorum ki.

iş dışında her gün yemek yerken sadece iş konuşulmuyordur heralde.ister istemez etkileşim olmuştur.bilemem şimdi kocanı en ıyı sen tanırsın.yemeğe gıtmelerıne ben olsam ızın vermezdim

Hepimiz insanız ve iç güdüsel olarak hiç birimiz tek eşli değiliz. Karşı cinsten birilerine karşı zaman zaman ilgi duymak çok doğal. Eminim siz de çekici bir adamla bir süre vakit geçirseniz hayranlık hissedeceksiniz. Birini elinde olmayan şeyler için suçlamak çok saçma. Herkes zaman zaman böyle şeyler hisseder ama çoğu zaman kendine bile itiraf etmeden bilinç altında tutmayı başarır ve unutur gider. Evet rahatsız edici ama keşke hiç bir şey soylemeseydiniz. Bu şekilde onun kendine bile itiraf etmediği o duyguyu isimlendirmiş oldunuz, farketmesini sağladınız.

Eğer sizi seviyorsa, mutluysaniz, kaybetmekten korkacagi bir hayatiniz varsa emin olun o iç güdüsel hayranligi sınırı aşmayacak boyutta tutmayı başaracaktir. Biraz daha kendine güvenli ve umursamaz durmaya çalışın. Hiç kimse kendine bağımlı,zayıf karakterli, özguvensiz birine değer vermez.

Ucak moduna kadar herseyi gayet olagan diye dusundum ama ucak modu olayi isi biraz bozdu. Ayik ol.ac gozleri tek bi acigin da da kimsenin gozunun yasina bakma isinin ehli bir avukat, ISPAT VE GORSEL DOKUMANLARLA bosanma davasini ac.

Benim esim bi baska kadinla hergun yemege gidemez.burnundan getiririm.o yuzden iskillenmeniz bana gore gayet normal.Bi gelisme var mi?konunuzu takipteyim.

Hepinize teşekkür ederim
Çoğu arkadaşın dediği gibi yapmaya çalışıyorum. Umursamıyormuş gibi yapıp takip ediyorum.
Uçak modu olayı bir daha olmadı.. O gün neden aldı hala anlamıyorum

Ve tabi artık hiçbirşey anlatmıyor. İşin nasıl geçti falan diye sorunca benimle göz teması olmadan geçiştiriyor üzerine gitmiyorum. Ama şimdilik
Bi gelişme olursa yazarım kızlar

Ben bu konularda fazlasıyla rahat biriyim. Eşimin işyerinde kadın çalışan daha fazla. Arada beraber de giderler yemeğe. Hatta arada fiziği çok güzel hanımlar da giriyor işe. Görüşüyorlar. Onlardan da bahşediyor sık sık. Bunlar hiç kıskançlık sebebi değil benim için. Ama eşimdeN hiç şüphe uyandırıcı bir durum hissetmedim.

ben de kıskançlık Hissini çok anlayamıyorum. çok Yıpratıcı geliyor bana, iki taraf için de. Yani bir şey varsa, illa ki ortaya Çıkar. Zaten hayatın normal akışına aykırı bir şeyler oluyorsa, anlıyor insan.

Yalnız eşinizi uyarabilirsiniz, devamlı başabaş yemek yemenizi istemiyorum. Eğer başka biri yoksa, beraber gitme diyebilirsiniz.

sizin Hatanız en baştan bütün kozlarınızı eşinizle paylaşmak olmuş aslında. Elinizde somut deliller olmadan, her şeyi anlatmak yalnızca daha iyi saklamasını sağlar.

uçak moduna almasında sorun görmedim ben. Siz şüpheleniyorsunuz diye yapmış olabilir.

Yine de hep dikkatli olmak gerek. 11 yıllık eşim, çok güvenirim ama yine de asla yapmaz demem. Erkek sonuçta. 50 yaşında bile olsa yapma ihtimali hep var.

Önceleri normal görürdüm çoğu şeyi. Eşiniz tabii ki iş yemeğine çıkacak kız arkadaşı olabilir iş yerinde diye yazardım. Okadar şeye şahit oluyoruzki aralarında bişey yoksa bile özelde iş görüşmesi de olsa minimuma indirilmeli. Ben sadece işe gidemediğim günlerde yazardım. Onun haricinde asla. İş yerinde ikili ilişkiler doğru gelmiyor artık bana. Konuşun bu durumu değiştirmesini isteyin. Doğal hakkınız.

Birde herhangi bir öğle arasına denk getirip eşinizi arayın birlikte yiyelim gibisinden bakalım tepkisi ne olacak. Yada yemek de şart değil işyerine süpriz yapıp ziyaretine gidin , az çok kadının tavırlarından da anlarsınız ne düzeyde bir arkadaşlıkları olduğunuzu. Kimse başbaşa yemeğe çıkmak zorunda değil. Hatta ben eşimin erkek iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkmasına izin vermediğim için o da bana problem yaratıyor o yüzden artık tek çıkacağım kusura bakma desin kadına, hiç bir şey olmaz. Ona ayıp olmasın diye birlikte yemek yiyor ama evdeki karısını huzursuz etmesi umrunda değil adamın. Size izin vermediği şeyleri kendisi de yapmayacak, evlilikte iki taraf da bu konularda eşit olmalı.

Bunu düşündüm ama gururum engel oluyor. Karşı tarafın onu eşimden kıskandığımı hissetmesini istemiyorum.

Ben de eşim de böyle bir durum sezinlemiştim. kız üstad diye hitap ediyordu buna. Ben hiç öyle sessiz takibe filan girmedim,baktım benim ki her akşam yemek te bugün şöyle oldu derken 6 kişilik grup ta bir tek kızın adını sürekli zikrediyor hayırdır dedim bu ne çok ilgi. Sonra her akşam ben sordum adaşım napıyor. adaşım diye etkilendin mi yoksa aslını yaşatmaz bak filan hep dalgaya aldım,igneledim. Sonra yavaş yavaş o durumu atlattık.benim ki duracağı yeri bilir,kendine getirmiş de olabilirim.Siz de böyle çekmeye çalışsanız belki bir şey yok ama zaman içinde olabilecek bir şeydir. hani bakalım ateşe dokunacak mı diye izlemektense hiçbir şey yokken kendine çeki düzen vermesini sağlayabilirsiniz.

Siz adaşım napıyor falan deyince nasıl cevap veriyordu huzursuz oluyor muydu
Ben bugün naptınız nasıl geçti dediğimde bile suratı değişiyor hemen konuyu kapatıyor hiç konuşmak istemiyor

Hayırdır arkadaşı övmez oldun aranız mı bozuldu falan mı desem

Tepkinizi şimdiden koyun derim soyleyin rahatsizligini

Uçak modu hariç herşeyi söyledim
Artık hiç konuşmuyor bu konuda
Çok abarttığımı söyledi
Kapattı kendini yani.

Yaptığı bir hata sonucunda neler kaybedeceğini çok iyi biliyor. Benden çocuklarından vazgeçemeyeceğini çokk iyi biliyorum. Beni huzursuz eden olmadığım ortamlarda bana farkettirmeden yapacağını yapmaya çalışır mı

Yapmak isteyen her durumda yapar evet
Ama ben güven duygumu kaybetmek istemiyorum
Duygularımı anlatamıyorum ya
Eşime sonsuz güvenmek istiyorum ben. Böyle kısıtlamadan çok rahat olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…