- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.929
- 408
- 40
- Konu Sahibi purple1986
-
Birde herhangi bir öğle arasına denk getirip eşinizi arayın birlikte yiyelim gibisinden bakalım tepkisi ne olacak. Yada yemek de şart değil işyerine süpriz yapıp ziyaretine gidin , az çok kadının tavırlarından da anlarsınız ne düzeyde bir arkadaşlıkları olduğunuzu. Kimse başbaşa yemeğe çıkmak zorunda değil. Hatta ben eşimin erkek iş arkadaşlarıyla yemeğe çıkmasına izin vermediğim için o da bana problem yaratıyor o yüzden artık tek çıkacağım kusura bakma desin kadına, hiç bir şey olmaz. Ona ayıp olmasın diye birlikte yemek yiyor ama evdeki karısını huzursuz etmesi umrunda değil adamın. Size izin vermediği şeyleri kendisi de yapmayacak, evlilikte iki taraf da bu konularda eşit olmalı.
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Hangi kayıtlarKonu sahibi iyi misiniz?
ne yaptınız
Kayıtlara ulaştınız mı?
Ben de eşim de böyle bir durum sezinlemiştim. kız üstad diye hitap ediyordu buna. Ben hiç öyle sessiz takibe filan girmedim,baktım benim ki her akşam yemek te bugün şöyle oldu derken 6 kişilik grup ta bir tek kızın adını sürekli zikrediyor hayırdır dedim bu ne çok ilgi. Sonra her akşam ben sordum adaşım napıyor. adaşım diye etkilendin mi yoksa aslını yaşatmaz bak filan hep dalgaya aldım,igneledim. Sonra yavaş yavaş o durumu atlattık.benim ki duracağı yeri bilir,kendine getirmiş de olabilirim.Siz de böyle çekmeye çalışsanız belki bir şey yok ama zaman içinde olabilecek bir şeydir. hani bakalım ateşe dokunacak mı diye izlemektense hiçbir şey yokken kendine çeki düzen vermesini sağlayabilirsiniz.
Tepkinizi şimdiden koyun derim soyleyin rahatsizligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?