Bakın sizin konunuzda sıkıntılı iki nokta var, siz eşinizden böyle bir konuda şüphelendiğinizde kesinlikle onunla paylaşma yoluna gitmeyin, ben hayatımda siz böyle bir soru sorduğunuzda, evet hayatım hayranım ya da hoşlanıyorum diyeni duymadım. Evlilikte en önemli olay empatidir. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamaktır. Mesela eşinizin sürekli öğle yemeklerini o kadınla yemesinden bahsediyorsunuz, eşiniz aynı hakkı size veriyor mu? Bakın iş arkadaşları arada beraber yemeğe çıkabilir ama sürekli beraber çıkıyorlarsa ve başbaşalarsa bu sıkıntılı bir durum bana göre, ayrıca eşiniz bunları normal karşılamadığını size kızdığını söylemiştiniz, kendisi normal bulmuyorsa ve yapıyorsa kusura bakmayın ama bir haltlar karıştırıyordur, yani sen erkek iş arkadaşlarınla yemeğe gidemezsin ama ben kız iş arkadaşımla giderim neyin kafası, akacak kan damarda durmaz demişler, sizin yapacağınız hiçbirşey yaşanacağa engel olmaz, ben sizin yerinizde olsam kesinlikle uzaktan takip ederim, ama eşiminde hayatıma karışmasına müsade etmem , o çıkıyorsa iş arkadaşıyla demek ki birşey yok, bende çıkarım, sana birşey söylediğinde de alırım karşıma o dediği lafları bir bir yediririm ona, lütfen kendinizi üzmeyin önüne geçemeyeceğiniz şeyler için canınızı yakmayın, o sizi kaybetmekten korkmuyor , böyle bir halt karıştırıyorsa sizin yapacağınız birşey yok.