- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.929
- 408
- 40
- Konu Sahibi purple1986
Benim size daha öncede söylediğim gibi yazacağım tek şey, eşinin sana vermediği rahatlığı sen neden veriyorsun, eşin o kadına hayır diyemediği için o kadınla yemeğe gidiyor, kusura bakma yoksa patron falan hikaye, patron kendi gitmediği yemeğe çalışanın kimle gittiğine neden karışsın, sen git bakalım iş yerinden bir arkadaşınla başbaşa , sonrada mecburum düzen bu de bakalım. Bakın evlilikte en önemli şey eşitliktir ama bu eşitlik sen bulaşığı yıka ben çamaşırı ya da sen faturaları öde ben kirayı değildir. İnsanların dünya görüşleri bellidir. Kimisi kadınla erkek arkadaş olur, iş arkadaşları başbaşa öğle yemeğine gidebilir der , kimisi bunu normal olarak görmez bu onun dünya görüşüdür ama sen iş arkadaşlarınla toplu olarak bir yemeğe gittiğinde bile sorun çıkartan adam kendisi elin kadını ile başbaşa öğle yemeğine gidiyorsa ben o adama masum demem; çünkü bu onun düşüncesine göre yanlış birşey , eşin üzüleceği kızacağı birşey ve bunu bile bile yapıyor. Ya da eşin bir kadının iş arkadaşları samimi olmasını öve öve anlatıp, sen bunu yapınca sorun çıkartıyorsa ben burada da onu iyi niyetli görmem, senin evliliğinde bunlarda çok büyük sorun ve sen bunu eşinin sana anlattığı bahanelere inanıp normalleştiriyorsun.