Kuruntu mu yapıyorum?

Halihazırda olan bir şey olsa şifre vermezdi değil mi ya :KK43:
Vermezdi bence. Sonucta silse de yine yazabilir kız bi anda? Neden göze alsın ki. Belki o da sizi denemek icin silmedi. Tepkinizi güvenip güvenmediginizi görmek istedi? Sonrasinda tutmaya gerek yok dedi sildi. Ben kötü bir sey hissetmedim acikcasi

Vermezdi bence. Sonucta silse de yine yazabilir kız bi anda? Neden göze alsın ki. Belki o da sizi denemek icin silmedi. Tepkinizi güvenip güvenmediginizi görmek istedi? Sonrasinda tutmaya gerek yok dedi sildi. Ben kötü bir sey hissetmedim acikcasi
Umarım yoktur ya gerçekten kaldıramam stres yasak bana :(

Hayır anlamadığım okunmasını istemeyen adan alır silip şifreyi öyle verir.

Bir de olayın üstüne gidiyor " Girsen niliri okursun acıba?" Nedense bana kıskandırma isteğiyle yanıp tutuşan biri gibi göründü.

Seni kıskandırmak ve ilgi çekmek icin özenle yapmis gibi... Eger görmenden rahatsiz olsaydı sifreyi vermeden silerdi.
Peki bir cinnet her şeyi çözer mi sizce ? :rolleyes:

İyi geceler Kk.
Sevgilim bana Face şifresini vermişti ben istemeden ve verdiği anda girmemi istemişti (hala anlamadım sebebini)
Listesinde yabancı bir kız vardı ben o kızdan acayip kıllanmıştım kız seneler önce fotoğraflarına yorum yapmış yok özledim seni seviyorum bilmemne. En son bir ay önce mesajlaşılmış bu arada ki biz o dönem konuşmama kararı almıştık.
Konuşmaları okumak istemedim eğer ki bana göre yanlış bir şey görürsem (ufak flört gibi şeyler) kaldıramam diye çünkü her şeyi bilmek bana göre değil :KK43:
Geçen gün kendimi tutamadım kızlar Facesine girdiğimde o kızla olan konuşmalar silinmişti :KK43:
Tamam benden önce aralarında ne geçtiği nasıl tanıştıkları beni hiç ilgilendirmez ama konuşmaların silinmesi bana o kadar da iyi niyetli gelmiyor sizce haksız mıyım ?
Ne yapacağımı bilmiyorum ne açıklayacağını merak ediyorum ama buradaki aldatma konularından anladığım şey sessizce takipte kalmak gerektiği yoksa saklayabileceği :KK43: karşıma alıp konuşmak istiyorum sakin sakin olay çıkartmadan ama bir yere varamayacağımı hissediyorum.
Nasıl sessizce takipte kalırım sizce ?
Şimdi sen okumayınca o flörtleşme olmadı mı sanıyorsun?
Okumaman bana çok anlamsız geldi. Flörtleşmişse onu bilmeliyim yani... Görmezden gelip kendini kandırınca durum değişiyor mu sanki? Okumayarak çok büyük hata etmişsin. Hiçbir şey deme hakkın yok bence. Zaten okuduğunu düşünüp silmiş olabilir. İş çevirecek adam delilleri yok edip öyle verirdi şifreyi. Belki de o mesajlarda kıza bir daha yazmamasını söyledi?

Bence kıskandırmak istemiş. ya mesajları görünce cıngar çıkartmanı istemiş ya da içten içe kıskandırmak istemiş bence durum bu ama hiç hoş değil her iki durumda da bir kızla konuşulmuş:-(

Kızla Flört durumları olmuş . Siz görmeyin diye de eski Mesajları silmiş iste .
Ayrıca sevgilin bile olsa kimseye şifre vermem . Herkesin bir özeli var çünkü .

Kızla konuşması dururken vermiş şifreyi.
Yani konuşmayı oku diye ama o an okumamışsın oda sonradan okudun sanıp silmiştir.
Ya kıskan diye yaptı (ki bu çok ergence)
Ya da kızla flörtleşti sonradan buna pişman oldu sen gör haberin olsun tepki ver istedi bilemiyorum sende okumadın tabi böylece tepki de vermedin oda şaşırmıştır
E sorsana bi kızla konuşman vardı silmişsin neden sildin içeriği neydi diye?

Kızla konuşması dururken vermiş şifreyi.
Yani konuşmayı oku diye ama o an okumamışsın oda sonradan okudun sanıp silmiştir.
Ya kıskan diye yaptı (ki bu çok ergence)
Ya da kızla flörtleşti sonradan buna pişman oldu sen gör haberin olsun tepki ver istedi bilemiyorum sende okumadın tabi böylece tepki de vermedin oda şaşırmıştır
E sorsana bi kızla konuşman vardı silmişsin neden sildin içeriği neydi diye?
Ya yüz yüze gelince soracağım da ne bileyim kötü bi tepki verir diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim

Back
X