Kuruntu mu yapıyorum

Busranur368

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
15
5
36
26
Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?

Uzun süreli bir ilişkim var. Çocuk gibiyiz aynı zamanda ten uyumumuz da mükemmel. İki tarafta çok anlayışlı ve dürüst. Ama bir sorun var ki o karın kaslı dev gibi seksi birisi fakat ben baya göbekli kiloluyum. 164 boyla 90 kiloyum. Bir türlü bogazima dikkat edemiyorum olmuyor. 7 yıllık ilişkide başından beri böyleydi . Kilom dışında herşey mükemmel ve o bana da hayran gözüküyor. Ama gelin görün ki gören kişiler sen çok bakımsızsin o kendine çok dikkat ediyor seni bırakır diye diye beni darliyorlar. Vegan biriyim o yüzden ders yogunlugum da olduğu için sürekli hamur işi vs yiyorum ve hiç kilo veremiyorum. Sizce etrafimdakiler abartıyor mu ,yoksa yolun sonunda bu kilo problem olur mu ?
Seni böyle begeniyorsa başkasına laf düşmez.Ama.sen yinede sağlığın için kilo ver.

Seni böyle begeniyorsa başkasına laf düşmez.Ama.sen yinede sağlığın için kilo ver.
Başlıyorum diyete hırsla ama bir anda bıkıp fazlasıyla yiyorum. Diyetisyene de gittim ama kafada bitecek sanırım ,sürekli başarısız olduğum için kendime inancım da yok artık

7 yıllık ilişki uzun bir süre erkek arkadaşın kilonu dert etseydi yada mayası bozuk olsaydı bunu şimdiye kadar anlardın. O seni olduğun gibi beğeniyor seviyor tıpkı bizi sebepsiz seven insanlar gibi anladığım kadarıyla. İnsanları takma onların güzellik algısına uymak zorunda değilsin. Ama kendi sağlığın için biraz kilo vermen lazım. Bunu kendin için yap.

Bırakabilirsen veganlığı bırak sürdürülebilir bir şey değil, protein önemli. Hem bitkiler de canlı 👻

Kimse için değil kendin için spor yap sevgilinle birlikte spor yap 😉
Çok vicdanlı ve fazla empati yapan biriyim . Birkaç videodan sonra istesem de öyle beslenemiyorum. Kendimden çok insanları düşündüğüm için kendime hicbirsey yapmıyorum. Hatta bazen sevgilim çok simartinca bunu haketmedigimi düşünüp kendime kızıyorum. Tabi etrafimdakiler de sürekli o sana fazla ,niye seni bu kadar simartiyor diyorlar. Sanırım bunları duya duya kabullendim😟

Seni böyle begeniyor demekki ki 7 yıllık ilişkiniz hiç bozulmamış. Zayıflama kararını sen kendinden rahatsızsan almalısın.

Seni böyle begeniyor demekki ki 7 yıllık ilişkiniz hiç bozulmamış. Zayıflama kararını sen kendinden rahatsızsan almalısın.
Rahatsızım ama zayiflayamiyorum. Hep hırsla başlayıp ,başarısız oluyorum. O beni böyle de seksi bulduğunu söylüyor ,sürekli dip dibeyiz zaten çok seviyor sevdiğini de belli ediyor. Ama ben hep kafamda çok siskosun aldatır da yakında diye kuruyorum. Halbuki asla öyle bir insan değil, çok da şeffaf bir ilişkimiz var en ufak pürüzleri bile konuşuyoruz. O beni böyle begendigini ,zayiflarsam o halimi de begenecegini çünkü bana aşık olduğunu söylüyor ama inanamıyorum

Çok vicdanlı ve fazla empati yapan biriyim . Birkaç videodan sonra istesem de öyle beslenemiyorum. Kendimden çok insanları düşündüğüm için kendime hicbirsey yapmıyorum. Hatta bazen sevgilim çok simartinca bunu haketmedigimi düşünüp kendime kızıyorum. Tabi etrafimdakiler de sürekli o sana fazla ,niye seni bu kadar simartiyor diyorlar. Sanırım bunları duya duya kabullendim😟
Diyete başlamadan önce etrafında sana bu sözleri söyleyen seni özgüvensiz yapanları hayatından çıkar.

Sonra da çok güzel bir diyete gir. Demek ki çok güzel bir kızsın birde zayıfladın mı taş gibi olursun 😍

Rahatsızım ama zayiflayamiyorum. Hep hırsla başlayıp ,başarısız oluyorum. O beni böyle de seksi bulduğunu söylüyor ,sürekli dip dibeyiz zaten çok seviyor sevdiğini de belli ediyor. Ama ben hep kafamda çok siskosun aldatır da yakında diye kuruyorum. Halbuki asla öyle bir insan değil, çok da şeffaf bir ilişkimiz var en ufak pürüzleri bile konuşuyoruz. O beni böyle begendigini ,zayiflarsam o halimi de begenecegini çünkü bana aşık olduğunu söylüyor ama inanamıyorum
Hissediyormuşsun önemli olan bu bence. Diyet işi irade işi biraz. Hırsla başlamak önemli değil kararlı olman lazım. Kendini şartla kesinlikle bir süre ekmek makarna fast food yeme. Sonra vücudunda alışacak canın istemeyecek bile.

Etrafındaki insanlara ne? Onlar neden karışıyor ki? Sevgilin seni seviyorsa kimseye laf düşmez. Seni kilolu olduğun için bırakacaksa zaten sevgilin değildir o. Ayrıca kilo problemin için yardımcı olabilirim. Zamanında 20 kilo verdim.

Başkaları için değil ama sağlığın için vermeyi dene bence. Sadece diyetle olmaz spor,yürüyüş şart. Ayrıca onlara gereken cevabı ver sessiz kalma😂

Çok sevinirim , çok teşekkür ederim☺️☺️
Rica ederim ne demek. Öncelikle bu konuda iradeli olmalısınız biliyorum zor ama 1 hafta sonra alışacaksınız. Hayatınızdan tüm paketli yiyecekleri çıkartın. Vegan olduğunuzu söylemişsiniz protein sizi tok tutardı. Çok abartmadan ev yemeklerine (haşlama,fırınlanmış) ve sebze yemeklerine yönelin mümkünse 2 öğün yiyin 1 porsiyon yemek yanında 2 dilim tam buğday ekmeği alın, ara öğünlerinizde yağsız salata, küçük bir kase yoğurt ya da 1 porsiyon meyve yiyin. Kendinizi bu şekilde alıştırın aç kalmazsınız. Spor konusuda önemli. 1 saat tempolu yürüyün. Bu şekilde sağlıklı kilo verirsiniz.

Yaa çok tatlısınız ☺️☺️☺️ çok mutlu ettiniz beni 😻
Çok doğru söylüyorsunuz
Benim yeğenlerimden biri de çok fazla kiloluydu ama yüzü çok güzeldi. Kilosuyla çok dalga geçerdi sonra bir anda zayıfladı farklı şehirde olunca diyet yaptım spor yaptım falan dedi. Sonradan babasından öğrendim ameliyat olmuş herkesten gizliyor.

Ama nasıl güzel olmuş anlatamam sana incecik taş gibi. Şimdi de pek yiyemiyorum midem almıyor diyor. Tabi ameliyat sağlık açısından iyi mi değil mi bilmiyorum bununla ilgili her kafadan ses çıkıyor.

Ama bence kendi iradenle sabrinla çok güzel kilo verebilirsin. Birde ilk aylarda çok hızlı veriliyormuş. O kiloların hızlı hızlı gidişini gördükçe bence daha da çok kendine dikkat edeceksin.

İnsanlar için değil kendin için yapmalısın bunu.

Spor salonundan çıkmayan, kaslı yapılı erkeklerin bir kısmında şişman kadın fetişi var seviyorlar.
Bence sizinki de böyle, sizi böyle olduğunuz için seviyor, hoşuna gidiyorsunuz.

İlişkinizi bitirin, bir daha görüşmeyin.

Sevgilinizle değil tabii ki, size saçma sapan yorum yapanlarla. İyi niyetli değiller çünkü.

Kiloyu da sağlığınız ve kendiniz için verin verecekseniz. Gerekirse yardım alın çünkü evet, gerçekten irade işi diyet yapmak ve duygusal bağımlılık kırması zor bir sey.

Sevgilinizle aranız iyiyse gerisini kafaya takmayın. Zaten gereksiz insanlar etrafınızdan eksildikce kendinize güveniniz yerine gelmeye başlar. Çocuk size o şekilde hissettirmiyormus zaten, ama o size bir lutufsa siz de ona bir lutufsunuz, unutmayın.

Kiloyu sağlınız için verebilirsiniz ama size body shaming yapan insanların sözlerinin zerre önemi olmasın sizin için çünkü aynı insanlar birisi çok zayıfsa da zorbalıyor. Bunu size yapan erkek arkadaşınız olsaydı ondan da ayrılın derdim ☺️
Ayrıca vegan olmak hamur yemek için bir bahane olmamalı. Vegan sağlıklı yiyeceklerden çok yüksek protein alabilirsiniz (nohut, yeşil mercimek, kuru fasulye vs) Sporla kilo vermeye karar verdiğinizde instadan bakın harika fiziğe sahip vegan sporcular da var ☺️

Back
X