- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
-
5 saat 1000 binlira iyi bir rakam eğer bilindik bir firma ise sıkıntı olmaz.Kizlar 20 yasindayim hem okuyorum hem de calisiyorum. kisa sure once isten ciktim yeni bir is buldum evime yakin bir internet saglayicisinin danismanligi yani tuketicilere mesajlar atilacak ve arayanlara bilgi aktaracagim buraya kadar guzel. Calisma saatleri de 12-17 arasi pazar tatil 1000 lira maas tuhaf olucak ama saatleri az degil mi neredeyse part time gibi ilk defa karsilastim boyle bir durumla sigorta yapacak ve yemek yok normal mi ? Mobildeyim tek tek alinti yapamayabilirim tesekkurler...
5 saat 1000 binlira iyi bir rakam eğer bilindik bir firma ise sıkıntı olmaz.
Ismi ne ? Bulunduğum ilde varmı acaba merak ettim böyle iş B'nde isterim part time çocuk var .tabi zorYok ofis icerisinde internet saglayicisi danismanligi
Ilk defa duydum desemYanlis anlasilmasin firmanin adi turknet
Ilk defa duydum desemAma internetten baktım kurumsal bir firma.Firma adını yazınca çıkıyor kime ait olduğu.
Bizim internet saglayicisi o marka. Cok memnunum. oyle ikide bir kesilmiyor musteri hizmetleri cok ilgili falan. Su sahan gokbakarin reklamlarinda oynadigi firmaya milyon basar internet hizi da herseyi de oyle solim
İyiymiş, part time iş arayanlar için bulunmaz iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?