Kuruntu mu yapiyorum

O kadar saat için iyi para güvenilir de bir yerse neden soru işareti kalıyor ki kafanızda. Saati az olsa da herhalde yoğun çalışılıyordur o yüzden parası iyidir. Ancak hem okuyup hem çalışıyorum demişsiniz bu durumda okula ne zaman gidiyorsunuz akşam mı dersleriniz.

Acikogretim okuyorum. Evet saatleri guzel ilk defa karsilasinca tuhaf geldi bana danisayim dedim

Iyi ya sartlar aklima takildi :)

Evet ssk olacak cagri merkezi degil arayanlara bilgi verecegim ve firmalara teklif hazirlayacagim.

Anladım canım, alacağın para normal. TTNETTE ben çalıştığım dönem parttime elemanlara 650+agi veriyordu yani 700 falan. Ama 2 yıl önce. Zaten çağrı merkezleri yoğun, 5 saat ama o 5 saatte kaç kişi ile konuşuyorsun. Çalışınca anlayacaksın ne demek istediğimi. Ama gir çalış bence.

Tesekkur ederim deneyecegim..

valla denemeden anlayamazsın..sigortanı tam gün mü yapacaklar?onuda sor ve takip et...

canım bulmuşken kaçırma bence.asgari ücret veriyorlar çokta bi şey değil aslında.part time gibi göründüğüne bakma sen bi başla saatler değişir.eğer değişmezse öp başına koy oh e güzel.şansını dene iyi bir firma nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…