- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi carmenhabanera
-
Valla konu sahibi, ben istemediğim kimseyi almam arabama.. o kız geleceği zaman sevgiliniz "yer yok" diyebilirdi, şahsen ben derimsizin "benim yerime oturdu" demeniz üzerine bizim kızlar eğlenmişler biraz çünkü odaklanmanız gereken koltuk değil sevgilinizin "hayır" diyememesi.. ha koltuğa oturması takılacak bir şey mi bence değil..
bu arada yorumcu hatunlar koptum la
Bazi arkadaslarin ya can sıkıntisindan ya da hakikaten art niyetten dolayi su koltuk muhabbetini uzattiklarini dusunuyorum.konu sahibinin kizi kiskanmaai ve sinir olmasi icin hakli sebepleri var, bunlari da sonraki msjinda belirtmiş zaten. Onca anlatılan in icinde koltuga takilmaniz enteresan. BIrine sinir oluyorsaniz her davranisina ayar olursunuz bunda tuhaf bisey yok.Tavsiye vereceginiz mantıklı yaklasmasina yardimci olacaginiz yerde sayfalar dolusu dalga gécilmis.hakaret kadar bu dalga gecme konusunda da adminlerin bir yaptirimi olmali bence.
Konuya gelirsek de, bana sevgilin son derece durust gozuktu.onun bir yanlisi yokken habire bu ki mevzusunu acarak cocugu bunaltma derim.
Yanına oturmadı yani anlamında dedim her fırsatta dibinde bitmeye çalışıyor çünkü benim yerim demisim yanlış kelime kullanmışimYalnız şimdi yaziniza dikkat ettim benim yerime oturmadiysa sorun yok demişsiniz. Yani kızın arabaya binmesi sevgilinde birlikte olmasi eve bırakılması değil sorun.sorun sizin koltuk. Yukarıdaki yorumum da belirttim koltuk kiskanilmis sevgili bahane.yani kim zengin Avcısı gibi duruyo ?
Tekrar soruyu okuyun derim.''O koltuk benim!'' nedir ya.
Koltuk nasıl sizin oluyor? Siz mi taktırdınız?
Okudum. Hala aynı soruyu soruyorum. Koltuk nasıl sizin oluyor?Tekrar soruyu okuyun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?