• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuruntu yapıyorum...

findikcisincap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
25
0
1
lütfen bana yardimci olun. Cok caresiz hissediyorum. Cok fazla kuruntu yapiyorum. Aklimdan biseyler dusunup oyle olmadigini bildigim halde dusundugum seye inanip uzuluyorum. Erkek arkadasim var. Beni cok sevdigini biliyorum. Hatta eminim. Ama yaklasik 2 aydir cok sıkıntılıyım. Uyandigimda icim sıkılmaya basliyor ve gun boyu devam ediyordu. Baslarda belirli saatleri vardi mesela aksam uzeri 5 ten sonra olurdu yavas yavas. Simdi her an olabiliyor. Cok sacma milyon tane dusunce geliyo aklima ve bazen gercekten cildiracak gibi oluyorum. Cevremdeki insanlari kendimden biktirip sıkmaktan korkuyorum. Simdiden tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Kac yasindasin sekerim? Calisiyor musun, okula gidiyor musun, calismiyorsan bence calismaya basla. Daha cok arkadas edin, disari cik, gez, evdeysen kitap oku, ne bileyim kafani rivalardan uzak tutacak bir sey bul bence.

Kac yasindasin sekerim? Calisiyor musun, okula gidiyor musun, calismiyorsan bence calismaya basla. Daha cok arkadas edin, disari cik, gez, evdeysen kitap oku, ne bileyim kafani rivalardan uzak tutacak bir sey bul bence.

17 yasindayim. Okuyorum. Bu sene sinava girecegim henuz ders calismaya bile baslayamadim gec kaldim biraz ama gercekten cok stresliyim. Disardan geldim henuz ama icimde bi sikinti var gecmek bilmiyo yoruyo artik bu beni. Cok sukur bisey yok ama durduk yere boyle oluyo:14:

ilişkinizin düzgün gitmesi sebep oluyor buna
biraz adrenalin girsin bak o zaman oluyormu bu kuruntular:1:

Ama duzgun gitmesi kotu bir sey degil ki aksine cok guzel bir sey
Eger dedigin gibiyse nasil bi adrenalin girebilir ki? :)

valla şu kadarını söyleyeyim
yıllar önce sevgilimle çok iyi giden bir ilişkim vardı
gözümün içine bakar üzerime titrerdi
bir süre sonra neden bu kadar iyi gittiğine şüphe duymaya başladım
sonra en küçük birşeyde kesin beni aldatıyorlara vardı iş
en sonunda ona sebepsiz tepki göstermeye başladım
haliyle o da dayanamadı ve kavga etmeye başladık
sonra bu seferde kavga etmeyelim diye durumu toparlama çabası içine girdim
daha sonra değil beni aldattığından şüphelenme
başka bir kız adını ağzına dahi almadığını düşünmeye başladım
ve herşey yoluna girdi :))

kısacası ilişki yolundayken rahat batıyor malesef bize :1:

valla şu kadarını söyleyeyim
yıllar önce sevgilimle çok iyi giden bir ilişkim vardı
gözümün içine bakar üzerime titrerdi
bir süre sonra neden bu kadar iyi gittiğine şüphe duymaya başladım
sonra en küçük birşeyde kesin beni aldatıyorlara vardı iş
en sonunda ona sebepsiz tepki göstermeye başladım
haliyle o da dayanamadı ve kavga etmeye başladık
sonra bu seferde kavga etmeyelim diye durumu toparlama çabası içine girdim
daha sonra değil beni aldattığından şüphelenme
başka bir kız adını ağzına dahi almadığını düşünmeye başladım
ve herşey yoluna girdi :))

kısacası ilişki yolundayken rahat batıyor malesef bize :1:

Haha guldurdun beni cidden son cumlenle:9: peki ne yapmaliyim sence? Ya sanirim yasimdan dolayida kaynaklaniyo bu durum. Ergenliktir vs. Bide ben sanirim biraz alingan bi insanim yani sakalara falan alinmam oyle degil yani tam anlatamadim acikcasi ama insan sevdigi kisiye dikkat eder arkadasta dahil baskasinin ne yaptigini onemsemeyiz mesela ama deger verince en azindan ben boyleyim daha bi dikkat ediyorum her seye ama paranoyaklasiyorum sanirim bazen :D tek istedigim icimde bu durumu halletmek. Kendimi tanimadigimida dusunuyorum. Terapiste gitmeye karar verdim kisa sure icerisinde gidecegim insallah. Umudum o var suan. Bana ciddi bi yardimi dokunacagini dusunuyorum ama gidene kadar ne yapacagimi bilemedim. Bu siteye uye oldum ben de hem fikir alisverisi icerisinde olup bi sure icimi rahatlatabilmek icin hem de bir elin nesi var iki elin sesi var demisle :)

Haha guldurdun beni cidden son cumlenle:9: peki ne yapmaliyim sence? Ya sanirim yasimdan dolayida kaynaklaniyo bu durum. Ergenliktir vs. Bide ben sanirim biraz alingan bi insanim yani sakalara falan alinmam oyle degil yani tam anlatamadim acikcasi ama insan sevdigi kisiye dikkat eder arkadasta dahil baskasinin ne yaptigini onemsemeyiz mesela ama deger verince en azindan ben boyleyim daha bi dikkat ediyorum her seye ama paranoyaklasiyorum sanirim bazen :D tek istedigim icimde bu durumu halletmek. Kendimi tanimadigimida dusunuyorum. Terapiste gitmeye karar verdim kisa sure icerisinde gidecegim insallah. Umudum o var suan. Bana ciddi bi yardimi dokunacagini dusunuyorum ama gidene kadar ne yapacagimi bilemedim. Bu siteye uye oldum ben de hem fikir alisverisi icerisinde olup bi sure icimi rahatlatabilmek icin hem de bir elin nesi var iki elin sesi var demisle :)

o zaman terapiste gidene kadar burada derdim var köşelerinde dolaşma fazla yoksa paranoyak olursun daha çok :)
diğer bölümlere gir
moda makyaj veya başka topiklerde dolaş
kafanı dağıt biraz
burası hakikaten sağlıklı ilişkileri bile sakata getirir:1:

o zaman terapiste gidene kadar burada derdim var köşelerinde dolaşma fazla yoksa paranoyak olursun daha çok :)
diğer bölümlere gir
moda makyaj veya başka topiklerde dolaş
kafanı dağıt biraz
burası hakikaten sağlıklı ilişkileri bile sakata getirir:1:

Kesfetmeye calisiyorum siteyi henuz. Simdi yanlis bisey yaparsam falan diye dikkat ediyorum :)
Ya suan iyiyim mesela ama bos kaldigim an yine basliyo dusunceler hatta bazen bisey yaparken bile aklima sacma seyler geliyo yine kendi kendime sikmaya basliyorum. Dun gece mesela erkrk arkadasimla konusuyoduk telefonda. Ilk basta iyiydik. Sonra facebook hesabina girdim. Arkadas eklemis vs baya ama beni sevdigini biliyorum. Eminim yani. Biraz okuz bi insan :D okuz dedigim isin sakasi yani utangac duygularini ifade etme konusunda. Tekrar aradim. Konustuk bana zarar verdigini dusunuyo. Tartismadik iyi konustuk. Oyle kapandi gitti olay. Buyutecegim bisey degil bunun farkindayim. Bugun de gayet iyi bi sekilde konustuk. Ama aklima surekli acaba bana zarar verdigini dusundugu icin benden uzaklasma karari alir mi diye korkuyorum. Hic bisey yok ama ortada. Biraz cok dusunen birisi sadece. Ben mi sorunluyum diye dusunuyorum ve cidden oyle sanirim. Cocugu iyice delirtmekten korkuyorum. Boyle biseyi soylesem bana sacmalama falan diyecek biliyorum ama yine de "kafamda deli sorular" :9:

Daha 17 yasındasın.. Odaklanman ve planlaman gereken bir hayatın var ileride üzülmemen için..O dusundugun gereksiz seyler bosluktan seytan vesvese veriyor sana aldanma ona ve içinden dualarını oku işine koyul sana bir abla tavsiyesi.

Daha 17 yasındasın.. Odaklanman ve planlaman gereken bir hayatın var ileride üzülmemen için..O dusundugun gereksiz seyler bosluktan seytan vesvese veriyor sana aldanma ona ve içinden dualarını oku işine koyul sana bir abla tavsiyesi.

Tesekkurler abla. Onuda dusundum surekli dua ediyorum kendi kendime. Ama bilmiyorum nasil gececek. Her seyden korkuyorum. Surekli kotu seyler olacak sanki. Bisey yaptigimda ufacik bisey bile olsa ozur dileme ihtiyaci hissediyorum. Bu guzel bisey aslinda ama her zaman ve ufak tefek seylere bile kendimi suclu hissederek ozur dilemek ayri nezaketen ozur dilemek ayri sey. Ben surekli kotu hissediyorum

Mesgulken sıkıntı basmiyor sanirim, hem sinavin da var seneye, ders calisarak kendini mesgul edebilirsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Mesgulken sıkıntı basmiyor sanirim, hem sinavin da var seneye, ders calisarak kendini mesgul edebilirsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hic icimden gelmiyor ki boyle canim sikkinken. Hic bir sey yapasim gelmiyor. Sadece erkek arkadasimla gorusursem neseleniyorum biraz. Komik birisi cunku ve mutlu oluyorum. Beni kendimden uzaklastiriyomus gibi hissediyorum

Ilac kullanmak istemiyorum ki. Ama dogru tahmin ettin panik atak sanirim. Cunku cogu belirtisi var arastirmistim

canım benim de oluyo öyle sorunlarım ve ben sağlıkcıyım ama ona ragmen sunu diyebilirim ki bu kendimizin arastırmasıyla olacak iş değil arastırmak seni daha cok bunalıma sokar ben de öyle yapıyodum bıraktım bi faydası olmuyo orda gördüğün bişeyi de takmaya baslıyosun kafana. rahatlatan bişey görsen de etkisi uzun sürmüyo. bu durumları psikiyatristlere soracaksın teshisi onlar koyar:20: ilaç kullanmasan da terapi alırsın

canım benim de oluyo öyle sorunlarım ve ben sağlıkcıyım ama ona ragmen sunu diyebilirim ki bu kendimizin arastırmasıyla olacak iş değil arastırmak seni daha cok bunalıma sokar ben de öyle yapıyodum bıraktım bi faydası olmuyo orda gördüğün bişeyi de takmaya baslıyosun kafana. rahatlatan bişey görsen de etkisi uzun sürmüyo. bu durumları psikiyatristlere soracaksın teshisi onlar koyar:20: ilaç kullanmasan da terapi alırsın

evet çok doğru söyledin. Rahatlatsa bile etkisi uzun sürmüyor. Terapist e gideceğim işte en kısa zamanda inşallah. Mantıklı düşünürken faydası olacağına inanıyorum. Ama sıkıntılandığım zaman sanki hiç o sıkıntı geçmeyecekmiş gibi geliyor

Pskiyatristse git hapla takviye alirsin tabi en basta beynini kontrol etmen onemli. Seneye gorurum bn seni bi kazanama cildircaksin boyle bos seylerle ugrasirsam kazanamam tabi diye kendini yersin :D Ama gitmeni tavsiye ederim kesinlikle iyi bir takviye oluyo.

Tesekkurler abla. Onuda dusundum surekli dua ediyorum kendi kendime. Ama bilmiyorum nasil gececek. Her seyden korkuyorum. Surekli kotu seyler olacak sanki. Bisey yaptigimda ufacik bisey bile olsa ozur dileme ihtiyaci hissediyorum. Bu guzel bisey aslinda ama her zaman ve ufak tefek seylere bile kendimi suclu hissederek ozur dilemek ayri nezaketen ozur dilemek ayri sey. Ben surekli kotu hissediyorum

Kotu seyler olcak mı dıye dusunursen bu yasadıgın duruma kılıtlenmıs olup kendını normal hayatına entegre edemezsın..Her sey gereksız ınan bunu bu surecı atlatınca gerıye baktıgında anlayacaksın..Kedıne ve hayatına cekı duzen ver ve sevgılı anlamında ınsanları cıddıye alma alırsan hayatın senı cıddıyetsız bı konuma getırır..

Pskiyatristse git hapla takviye alirsin tabi en basta beynini kontrol etmen onemli. Seneye gorurum bn seni bi kazanama cildircaksin boyle bos seylerle ugrasirsam kazanamam tabi diye kendini yersin :D Ama gitmeni tavsiye ederim kesinlikle iyi bir takviye oluyo.

Insaallah kazanirim inaniyorum biraz kendime :D tesekkur ederim :16:

Back
X