• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuruntumu yapıyorum

Merhaba hanımlar size bir akıl danışmak istiyorum benim eşim tv karşısında birşeyler izlerken uyuyakalmayı sever bekarlıktan kalma bir durum sanırım neyse son 10 günde 3 gece tv karşısında salonda sızdı birinde sabaha karşı uyanıp geldi diğer iki gece salonda uyudu dün aksamda müdürüyle konuşuyor hani öyle gizli değil mutfaktan duyuluyor konuşması çok yorgun olduğunu ve Cumartesi izin kullanmak istediğini çok yorgun olduğunu söyledi ama gırgır yapar gibi bende yanına gittim bende izin alıyım beraber bişeyler yapalım dedim olurda demedi olmazda hem sen tek ne yapacaksın bana bu düşünceni neden söylemedin dedim bensiz gezicen demi yemezler bende gelicem dedim gülüyor vallaha yok çok yorgunum biraz uyur kahvaltı yapar biraz yürürüm arabanın lastiklerini falan değiştiririm dedi ama takıldım niyeyse hani desemki bi haltlar çevirecek o zaman müdürle niye benim yanımda konussun zaten Cumartesi yarım gün çalışıyor hiç izin almadanda yapar bi pislik düşünse diyorum diğer taraftanda üzülüyorum niye banada izin al beraber bişeyler yapalım demiyor niye tek kalmak istiyor diye buarada bu ay maddi anlamdada çok sıkıntılıyız sürekli bu ay şu ödemeleri bi halletsek deyip duruyor niye böyle yapıyordurki. Buarada gerçekten bu ay yoğun calıstı bazen akşam 9-10 da geldi eve sabah 6 da gitti
Valla eşim evde olmadan ben de İzin yapsam bir iki gün süper olur.
Gündüz evde yanlız kalmayı özledim.
Eşimi de çok severim ama insan bazen yanlızlıgı arıyor.
Kötü birsey yapmamıs eşiniz belli ki evde pineklemek istemiş,ne var ki bunda.

Normalde ilgisiz değildir şaka şamata takılır evde mesela pazarları arkadaşlarıyla görüşecekseki genelde gitsem olurmu diye sorar benide dışarı çıkar ama bu ay maddi anlamda çok bunaldık bende bu yüzden üstüne gitmiyorum daha o söylemeden azıcık sıkıldım dese ara falancayı biraz takılın okey falan oynayın diye ben gönderiyorum
Ne güzel Allah muhabbetinizi bozmasın, dediğim gibi bu izin meselesine de takılmayın, insan arada istiyor çünkü kendine ait 1 gün.

Valla eşim evde olmadan ben de zin yapsam bir iki gün süper olur.
Gündüz evde yanlız kalmayı özledim.
Eşimi de çok severim ama insan bazen yanlızlıgı arıyor.
Ktü birsey yapmamıs eşiniz belli ki evde pineklemek istemiş,ne var ki bunda.
Yok hep evde pineklemeyecek dışarıda cıkacakmıs:KK70:

Ne güzel Allah muhabbetinizi bozmasın, dediğim gibi bu izin meselesine de takılmayın, insan arada istiyor çünkü kendine ait 1 gün.
Amin tsk ederim canım ama işte çevremizdeki olayları görüyoruz kk da arkadasların yazdıklarını okuyoruz ister istemez insan pipirikleniyor

Amin tsk ederim canım ama işte çevremizdeki olayları görüyoruz kk da arkadasların yazdıklarını okuyoruz ister istemez insan pipirikleniyor
Evet insan etkileniyor buradaki konulardan ama günlük hayata çok yansıtmamak lazım yoksa öyle konular okuyoruz ki kimseye güvenmememiz, çıkıp dağda bir başımıza yaşamamız gerekecek:)

TV karşısında uyumayı benim nişanlım da çok sever çözüm olarak yatak odasına TV alabilirsiniz ya da telden canlı tv yayını açabilirsiniz hiç olmadı koltukta sarılıp beraber uyuyun biraz sinir bir huy ama insanın sevdiği için katlanamayacagi bir şey deği sonuçta öyle alışmış artık.
Bence de gizli iş yapacak olsa sizin duyacağınız şekilde izin almazdı kendi kendine özel vakit ayırmak istiyor olabilir erkekler bizim kadar ince düşünceli değil maalesef

Ben pek kuşkulanacak bir şey göremedim. Benim erkek arkadaşımda öyle izinli günlerinde buluşsak bile önce biraz dinleniyor sonra buluşuyoruz.
İnsanın gerçekten kendi kafasını dinlemeye ihtiyacı oluyor helede o yoğun tempoda çalışılıyorsa.

Back
X