Kuruntumu yapıyorum

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Sözlüm benim yaşadığım yerde işe girdi ev tuttu annesi de tek kalıyor kendi memleketlerinde. Ev tutunca annesi de onda kalmaya başlıcakmış biz evlenince gidermi tekrardan memleketine yoksa bizle kalmaya falan mı kalkar. Sözlüm annesine düşkün bende kendimce düşünüyorum annesinden ayrılamıyomuda sürekli böyle birlikteler tekte kalabilirdi evlenene kadar. Annesini sürekli arar günde 3 4 kez. Bende ister istemez aklıma geliyor işe girdi tek başına kalamazmıydı sanki benim kuruntummu sizce yaşımdan dolayı hayat tecrübem yok sizden fikir almak istiyorum

Düğüne ne kadar var? Eğer çok varsa olabilir o ara beraber kalabilirler. Ama az kaldıysa birlikte yaşamayı kafalarına koymuşlar sana da emrivaki yapacaklar gibi görünüyor.

Ayrıca birlikte yaşamayı kabul etme sakın böyle bir teklifle gelirse sözlün, gerekirse ayrıl. Annesi yaşlı falansa yakın bir ev tutabilirsiniz ona da ama aynı ev olmaz.

Düğüne ne kadar var? Eğer çok varsa olabilir o ara beraber kalabilirler. Ama az kaldıysa birlikte yaşamayı kafalarına koymuşlar sana da emrivaki yapacaklar gibi görünüyor.
Çok var düğüne birlikte kalcaklarını duyunca ayrılamıyolar diye düşündüm bende

Ne kadar çok var mesela sayı olarak? Evlenince sizinle yaşayıp yaşamayacağını önceden bilmeniz lazım ki ona göre yol çizersiniz. Konuşmuyor musunuz hiç sözlünüzle bu durumu?

Bunu nerden anladınız

Asıl siz nasıl anlamadınız diye sorayım ben de size.Erkekler rahat yaşamak isterler bekar adam,tek kalmak varken annesiyle kalıyor. Günde 3-4 kez telefonda konuşuyor falan,ne buluyor o kadar konuşacak? çok anneci geldi zaten siz de söylemişsiniz.
Bu adam evlilik yaklaşımca annem tek başına yazıktır o da bizimle kalsın diye size baskı yapacak

Annem evlenince gider dedi biz evlenene kadar kalmasına gerek varmı kaç yaşında erkek tek kalabilir diye düşündüm belki haksızlık ediyomdur
Kayınpederiniz yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden sanmıyorum evlendikten sonra ayrı eve gideceğini %90 sizinle yaşayacaktır.
Eğer ki evlenince gidecek olsa, şimdiden düzenini bozup oğlunun yanına gelmedi diye düşünüyorum.

Ne kadar çok var mesela sayı olarak? Evlenince sizinle yaşayıp yaşamayacağını önceden bilmeniz lazım ki ona göre yol çizersiniz. Konuşmuyor musunuz hiç sözlünüzle bu durumu?
8 9 ay var. Konuştuk birlikte yaşamıcaz. Ben daha çok niye tek kalmıyo annesinden ayrılamılomu diye düşüncem

Kayınpederiniz yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden sanmıyorum evlendikten sonra ayrı eve gideceğini %90 sizinle yaşayacaktır.
Eğer ki evlenince gidecek olsa, şimdiden düzenini bozup oğlunun yanına gelmedi diye düşünüyorum.
Ayrı kalıncak evlenince konuşmuştuk annesiyle de konuşmuştuk ama şimdi böyle yapması kafamı karıştırdı.

Ayrı kalıncak evlenince konuşmuştuk annesiyle de konuşmuştuk ama şimdi böyle yapması kafamı karıştırdı.
Anladım canım konuşmuşunuz zaten ama sende ikna olmamışınki burda konu açtın. Kesin kesin konuşun derim. Açık kapı bırakmayın. Annesi yaşlı vs ise yakında bi ev tutarsınız. Fakat 40-50 yaşlarında ise kesinlikle birlikte oturmayı kabul etme derim

Asıl siz nasıl anlamadınız diye sorayım ben de size.Erkekler rahat yaşamak isterler bekar adam,tek kalmak varken annesiyle kalıyor. Günde 3-4 kez telefonda konuşuyor falan,ne buluyor o kadar konuşacak? çok anneci geldi zaten siz de söyöyle lemişsiniz.
Bu adam evlilik yaklaşımca annem tek başına yazıktır o da bizimle kalsın diye size baskı yapacak
Bende öyle düşündüm aslında ayrılamıyomu annesinden

Anladım canım konuşmuşunuz zaten ama sende ikna olmamışınki burda konu açtın. Kesin kesin konuşun derim. Açık kapı bırakmayın. Annesi yaşlı vs ise yakında bi ev tutarsınız. Fakat 40-50 yaşlarında ise kesinlikle birlikte oturmayı kabul etme derim
Birlikte oturmayı asla kabul etmem gerekirse annesinin yüzünede söylerim. Benim şu an için annesinin gelmesine karışmam konusunda haksızlıkmı yapıyorum acaba annesini yanında istemesi ondan ayrılamıyo anlamına ğelirmi yanlış düyüncem varmı

Birlikte oturmayı asla kabul etmem gerekirse annesinin yüzünede söylerim. Benim şu an için annesinin gelmesine karışmam konusunda haksızlıkmı yapıyorum acaba annesini yanında istemesi ondan ayrılamıyo anlamına ğelirmi yanlış düyüncem varmı
Yani şimdi karışmayın bence de.

Gerçi mantıken bende şehir dışında çalışıyor olsam annem başka memlekette olsa annemi yanımda isterim. Kim istemezki.

Şuan bunu düşünmeyin derim. Evlendikten sonraki kısımda söz hakkınız olsun yeterli.

Şuanki birlikte yaşama durumları gayet normal.
Ama bu durum sözlünüzün ileride mutlaka annem ile yaşayacağız diye tuttutup tutturmayacağımı belli eder mi etmez mi siz sözlünüzün tavırlarından anlamalısınız.

şimdiden bu durumu size normal göstermeye çalışmasına izin vermeyin yeterli. ☺️

Back
X