kurutma makinesi

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
29
kızlar ben saç kurutma makinesi alıcamda yanında fönde çemsini istiyorum etap diye bi marka duydum sizin memnun kaldığınız bi makine var mı etap bilenler hangi seriden almalıyım

o markayı bilmiyorum
remington pearl tavsiyeedebilirim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 86
Ben etap hic duymadim. Arzumun erdem kramer fon makinesini kullaniyorum. Cok memnunum.

Alacaksan saç kurutma makinesi değil profesyonel fön makinası al. Hem daha az para verir hem de daha çok verim alırsın.

Ben mecanix kullanıyorum 4 senedir memnunum. Ablama da geçenlerde schatz aldık denedim gayet başarılı o da.

Bu arada etap da fena değilmiş duyduğuma göre ama kullanmadım yorum yapamam.

ben de hem düzleştirici hem de profesyonel kurutma makinesini kullanıyorum. servis de mükemmel. kurutma alırken fön çekebilen ince ağızlıları tercih edin. ağız ne kadar ince olursa o kadar iyi fön oluyor. ayrıyetten vag başlığı da var.

Ben kuaforumden aldim hemde gercekten uygun fiyata. 3200 watt falan yani onlarin kendi kullandigi makine..kendime tek seferde super fon cekebiliyorum. Markasini hatirlamiyorum ama kuvvetli birsey

Remington al istersen en ucuz en eski modelini al farketmez yine piyasadaki bir çoğundan iyi çıkar

Back
X