Elektronik Ev Aletleri Kurutmalı çamaşır makinesi

Milena35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
3.063
2.924
133
39
Kızlar merhaba;
Yeni makine almaya karar verdim. Kurutmalı olmasını istiyorum. Evimde yerim olmadığı için ayrı ayrı alamayacağım. Kullanıp memnun kaldığınız marka ve model önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler

Ben lg’nin bir modelini kullaniyorum, hangi modeli oldugunu bilmedigimden yazamadim 7 sene falan olmustur, memnunum

Ben lg’nin bir modelini kullaniyorum, hangi modeli oldugunu bilmedigimden yazamadim 7 sene falan olmustur, memnunum ☺
7 senedir arıza çıkarmadan mı kullandınız? Genelde kurutmalı olanlar arıza yapıyor diyorlar da. Bu şekilde memnunn kaldıysanız şu an yeni modelleri daha gelişmiştir. Lg ye bi bakacağım

7 senedir arıza çıkarmadan mı kullandınız? Genelde kurutmalı olanlar arıza yapıyor diyorlar da. Bu şekilde memnunn kaldıysanız şu an yeni modelleri daha gelişmiştir. Lg ye bi bakacağım❤
Evet 1 kez ariza oldu o da elektriklerin cok fazla kesilip geri gelmesindendi. O da makineden sayilmaz tab ki. Ben alirken satici adam ben baska markalari da satiyoruz ama bunu tavsiye ederim demisti. Tek sorun, kurutma uzun suruyor, ortalama 2,5-3 saat gibi

Belkide şimdi geliştirmişlerdir. Genelde uzun oluyo kurutmalar. Kurutma sonrası ütüye ihtiyaç oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…