KPSS puanına göre alım yapılıyor ama etkiler mi o kadar bilmiyorum. İnşallah etkilemez. Sağolun.Ozensızce davranmıssınız
Mektupla işe alım yapanların en dıkkat ettıgı seylerden biridir
Alanen posta posetıne ozensızce koyan kısıyı ben olsam ıse almazdım
Postanenın kapanıs saatı bellı sız kendınızı ona gore ayarlamalı ozenlıce seffaf dosyaya zarfa sıralama seklınde koymalıydınız
Dosyadan tum evraklarınızı alsalar gozden kacırmasalar bıle ıse alınacagınızı sanmıyorum malesef bu yuzden
Olumlu ya da olumsuz dönüş yaparlarsa bızıde burdan haberdar edın lutfen merak ettım sonucu
Hakkınıza hayırlısı olsun
İnşallah ya tek derdim görüp görmemeleriydi şimdi özensiz davrandığını için almazlar mı diye yeni bir dert oluştu. Buraya soruncaGörürler bence merak etmeyin
O an benim yerimde olsaydınız anlarsınız ancak. Neyse ya ben derdime çare arıyorum bir de eleştiriliyorum anlamadım bu işi.bu kadar önemsediğiniz bişeyi bu kadar gelişigüzel nasıl gönderdiniz?
Olur.Bence görürler. Sorun olmaz.
Ama daha özenli olun bundan sonra.
O an benim yerimde olsaydınız anlarsınız ancak. Neyse ya ben derdime çare arıyorum bir de eleştiriliyorum anlamadım bu işi.
Pes.
O an benim yerimde olsaydınız anlarsınız ancak. Neyse ya ben derdime çare arıyorum bir de eleştiriliyorum anlamadım bu işi.
Size de.
Gerçekten teşekkür ederim.Başvurduğunuz yere göre değişir
Biz gelen poşetleri ters çevirir hepsini boşaltmadan poşeti atmayız mesela
Bir de postanenin verdiği naylon ambalaj zarf gibiydi, şirket falan da değil başvurduğum yer, KPSS ile alıyor özensizlik gibi bir durumdan elenme olur mu sizce?Başvurduğunuz yere göre değişir
Biz gelen poşetleri ters çevirir hepsini boşaltmadan poşeti atmayız mesela
Nasıl eleştiri yok anlamadım. Ben görürler mi diye soruyorum siz sizin için önemli olan bir yere nasıl öyle özensiz olabildiniz diye cevap veriyorsunuz. Ben nasıl özensiz olabildiğimi anlatmişim zaten konuda. Zaten gerginim. Siz değ haklısınız bir şey demiyorum artık.yazımda eleştiri yok konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olun lütfen
Bir de postanenin verdiği naylon ambalaj zarf gibiydi, şirket falan da değil başvurduğum yer, KPSS ile alıyor özensizlik gibi bir durumdan elenme olur mu sizce?
Hayır KPSS puanına göre sıralama yapıp alacaklar, mülakat olmayacak sonrasında. Herhangi bir özel şart da yok. Bir hastane başvurduğum yer.KPSS ile başvuru evrakını alıp sonra sınav mı yapacak
Bildiğin kargo poşeti oBir de postanenin verdiği naylon ambalaj zarf gibiydi, şirket falan da değil başvurduğum yer, KPSS ile alıyor özensizlik gibi bir durumdan elenme olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?