Anladım teşekkür ederim artik yapacak bir şey yok nasip.Bildiğin kargo poşeti o
Sonuçta 100 lerce başvuruda düşüp kaybolabilir de alıp hepsini zımbalayıp düzgünce kaldırılabilir de
Oradaki çalışanın ne yapacağını tahmin gereksiz
Olmuş bitmiş unutun artık
Zaten posta ile yolladım.resmi kurumlar kargo ile başvuru almaz posta ile başvuru alır
siz hem yanlış yollamissiniz hem de zarfsiz kaybolmaya musait bir şekilde yollamissiniz sadece fotoğraf değil belge bile eksik çıkabilir
bir dahaki başvuruda posta ile yollamak ve mutlaka zarf la yollamak özen gösterin eğer özel bir yer olsaydı muhakkak başvurunuz reddedilirdi
Teşekkür ederim keşke öyle olsa ama içimden bir ses sırf bu yüzden eleneceğimi söylüyor. Bilgi almak için aradım cevap vermiyorlar.Görürler hiç merak etme canını sıkma. Hatta çoğu kamu kurumunda evrakın eksik çıkarsa arayıp haber verirler, fotografiniz eksik yollayın ya da mülakat falan varsa gelirken getirin derler. Ayrıca kargo ya da posta ya da elden farketmez kuruma ulaşsın zarfta da olsa hepsi salkım saçak da olsa almak zorundalar.
Ayrıca seni işe alacak olan kişiler evrakları alan memurlar degil, evraklari boyle yollaman hakkinda olumsuz bir görüş oluşturmaz.
İçinin rahat etmesi için kurumu ara, belgelerim ulaştı mı başvurumda bir sorun var mı diye...
Telefonu açtılar. Durumumu anlattim. Sonuçlar açiklaninca görürsünüz bilgi veremiyorum komisyon değerlendirecek dendi.Telefonu bilerek açmazlar siz aramaya devam edin
+1Ozensızce davranmıssınız
Mektupla işe alım yapanların en dıkkat ettıgı seylerden biridir
Alanen posta posetıne ozensızce koyan kısıyı ben olsam ıse almazdım
Postanenın kapanıs saatı bellı sız kendınızı ona gore ayarlamalı ozenlıce seffaf dosyaya zarfa sıralama seklınde koymalıydınız
Dosyadan tum evraklarınızı alsalar gozden kacırmasalar bıle ıse alınacagınızı sanmıyorum malesef bu yuzden
Olumlu ya da olumsuz dönüş yaparlarsa bızıde burdan haberdar edın lutfen merak ettım sonucu
Hakkınıza hayırlısı olsun
Sen ne kadar sorunlusun ki teşekkür ettiğimi görememişsin bile kusura bakmayın dedikten sonra hala uzatiyorsun. Bence sen de bir okuma yazma kursuna git ya da okuduğunu anlamayı öğren. Ya da hazımsızlık ilacı al.Birşeyler yapıyor, ediyorsunuz, gönderiyorsunuz.Bazi şeyler kafanıza takılıyor , gelip bize soruyorsunuz. Okey, eyvallah.
Ama burda 'özenmemişsin, bir daha dikkatli olun' gibiöneriler sunuluyor, ama siz lutfedip teşekkür bile etmiyorsunuz.Sanki kafanıza silah dayayıp biz gönderttik.
Benim de bir ricam işten önce psikologa gitmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?