Dun apartmanda bi komsumuzun oğlu cinayet isleyip sonra intihar etmiş. Annesi apar topar çıkıp gitti kızının yanina. Ne zaman gelir bilmiyorum. Tahminince uzun sure gelmez.
Annemin dediğine gore evlerinde bi muhabbet kuşu varmış. Şu an ne oldu bilmiyorum. Anahtar yok bizde. Zaten kadın tek yaşadığı için başka giren çıkan da olmaz. Kısacası kuş kimsenin aklına gelmez. Kadin o aciyla kuşu dusunmeyecektir aklına bile gelmez bence .
Ama benim içim içimi yiyor. Anneme yalvardim nolur ara diye. Ama annem arayıp simdi kuşu mu sorayim bu durumda diye reddetti. Ya açlıktan ölrse ? Ki iş oraya gidiyor.
Napayim bir yol gosterin. Kimsenin salladigi yok.
Güncel : kadının karşı komşusu kuşu almış anahtarı olduğu için. Çok şükür .
Annemin dediğine gore evlerinde bi muhabbet kuşu varmış. Şu an ne oldu bilmiyorum. Anahtar yok bizde. Zaten kadın tek yaşadığı için başka giren çıkan da olmaz. Kısacası kuş kimsenin aklına gelmez. Kadin o aciyla kuşu dusunmeyecektir aklına bile gelmez bence .
Ama benim içim içimi yiyor. Anneme yalvardim nolur ara diye. Ama annem arayıp simdi kuşu mu sorayim bu durumda diye reddetti. Ya açlıktan ölrse ? Ki iş oraya gidiyor.
Napayim bir yol gosterin. Kimsenin salladigi yok.
Güncel : kadının karşı komşusu kuşu almış anahtarı olduğu için. Çok şükür .
Son düzenleme: