• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee para birikmiyor diyorsunuz sonra da ''para biriktiriyorum boşanmak için'' diyorsunuz,yani hiçbir zaman boşanmayacaksınız ??? Konuyu neden açtınız o zaman,sinirimizi bozmak için mi ?
Biliyorum bu eleştirileri iyiligim için yapıyorsunuz bana da güç veriyor o yüzden açıyorum konu.

Herkes yaşıyor ama sizinki çok uzadı ondan sanırım. Yani sizin için doğru zaman şimdi. İlerde keşke daha önce boşansaydım diyeceksiniz. Bu kötülüğü kendinize ve çocuklarına yapmaktan vazgeçin. Her gün hakaret duymak hoş mu?
Hiç değil tabi. Ben burada güçlü kadınlari görünce cesaret buldum yıllarım korkmakla geçti önceleri canimla tehdit ediyordu şimdi başka şeylerle ama artık korkmuyorum

Hiç değil tabi. Ben burada güçlü kadınlari görünce cesaret buldum yıllarım korkmakla geçti önceleri canimla tehdit ediyordu şimdi başka şeylerle ama artık korkmuyorum
Ne mutlu sizin adınıza. İnşallah kısa sürede bu adamdan da kurtulursunuz ♥️

Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Eşin seni boşamadan sen boşanmazsın...

Bu biter, daha başka sebepler de çıkar filan. Bahane yelpazeniz geniş, onu anladık çoktan.

Yine sinir olur, konu açar, "Boşanacağım da şundan şundan bi türlü şey edemedim yaa" der, devam edersiniz nasılsa. Ama "Çocuklarım için" gerekçesini baya devam ettirdiğiniz için şimdi "Para biriktirmeye çalışıyorum" deyince yeni bi soluk oldu tabii.
Bahane değil boşanma aşamasında çoğu kadının yaşadığı kaygılar değil mi?

Konunuza yorum yapanlara öyle olmuyor böyle olmuyor gb cevaplar vermişsiniz bu çıkışlarınıza karşılık
Anneniz hatalı neden duyduğunu size yetiştirmesi dogru degil cevabını vermiş konuyu orda kapatıp unutacaktı
Siz para biriktiriyorum ama harcanıyor demişsiniz tabi harcanacak adam çalışıyor anca yetiyor para harcamak için var gizliden biriktireyim adamı şutlarım demek için degil.
Çocuklara kıyamıyorum demişsiniz evet kıymayın eşinize sabırlı davranın
Bu arada boşanmak dogru olan değildir en son çaredir.evliliginizi bilene danışın ikinizde yüzleşin
Annem bana yetiştirmedi ben sordum ne dedi diye.

Bakın bir örnek vereyim.
Komşumuzun kızı 20 yaşında evlendi
Üni sinavlarinw girdi kazanamadı ben çok şaşırmıştım çok erken diye
Neyse bu kız uzaktan akrabası evlendiği adam.
Ve kadın evlenip çocuğu olduktan sonra hemen adam aldatmış
Bak bu kadın işi yok mezuniyeti yok ailesi de iyi durumda degil
Girdi bir işe çalışıyor çocuğuna da düşün bakıcı tuttu hayatına devam.
Yani herşey sizde.
Boşanmama hakkınız var .
Kimse sizi zorla bosayamaz sadece bu tarz adamların yaptıklarına şaşırmayın.

Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Doğru zaman herhalde ölüm döşeğinde Azrail’i görünce. Siz boşanmazsınız

kuşlar akıllı hayvanlardır kuş beyınlı olmak sorun degıl de
allah beyınsız yapmasın kendısı o bos kafatasıyla nasıl yasıyor ?

ya bu deveyı gudeceksınız ya bu dıyardan gıdeceksınız madem bosanamam dıyorsunuz boyle saygısız ve sevgısız evlılıgı devam ettırmek ıstıyorsunuz o zaman duymamazlıktan geleceksınız

sıze haklısınız demek bı fayda saglayamaz maalesef

O değilde dünya maaş alıp çok az birikim yapabiliyorum, konu sahibi nasıl çalışmadan para biriktirip boşanacak onu anlamadım...
bu mumkun degıl ancak bosanma dılekcesını verır annesının yanına gıder orada ne ıs olursa bulur artık bır ofıste servıs elemanı mı olur bır ısletmede sekreter mı olur avm banka temızlık personelı mı olur bime a101 e mı gırer yanı ben yerınde olsam hıc bırsey olmasa evlere temızlıge gıder yıne de bu adamdan ayrılır kendı duzenımı kurardım

annesının yanında olabılmek en buyuk destek aslında kendısıne. maddı destegıde kendısı kendısıne saglayacak artık bosandıktan sonra ...

benım evlılıklerı boyle sorunlu olan arkadaslara demek ıstedıgım bırsey var
param yok bosanamam ayrılamam dıyorsunuz mesela
kocanız ölse ne yapacaksınız ? farzedın kı öldü bosanmak da o evlılıgı bıtırmek sonlandırmak gerıde bırakmak önune bakmak her turlu ayaga kalkmak zorundasınız zaten

ayrıca nefes almak , insan olarak deger gorebılmek ıcın esınızın 70-80 yasına kadar son nefesını vermesını ecelının gelmesını nıye bekleyesınız onu anlayamıyorum. ölene kadar neyı beklıyorsunuz genclık gıttıkten sonra sinir hastası olduktan sonra tukendıkten sonra bosanmanın bıle ve hatta eşin ecelıyle ölmesının bıle anlamı kalmıyor kı zaten ? önemlı olan kendımıze saglıklı kalabılmemız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X