• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuş beyinliymişim!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmak için para biriktirmeyi beklemek biraz garip bir durum. Çalışmıyormuşsunuz da, eşinizden aldığınız parayla nasıl birikim yapabilirsiniz? Bu adam olsa olsa market parası veriyordur, birikim için kalacak miktar 20-30 lira mı? Kaç para biriktireceksiniz?
Ben çalışan bir kadınım üç kuruş kenara koyamıyorum siz ev hanımı halinizle üstelik boşanmak için nasıl para biriktiriyorsunuz çok şaşırdım.
Allah yardımcınız olsun.
Yok biriktiremedim zaten. Markete pazara her şeye kendisi gidiyor zaten. Arada bı iki kuruş veriyor onu da kendi parası bitince benden istiyor.

Anlayışınız beni duygulandirdi çok teşekkür ederim bende onu anlatmak için cirpindim ama siz güzel ozetlediniz💐
Allah yolunuzu açık etsin. Avukat 8 bin çok fiyat vermiş. Ayrıca hemen peşin istememeleri lazım. Belki daha uygun ve taksitli kabul eden bir avukat bulabilirsiniz. Bana 5 bin fiyat verdiler. Ya da barodan ücretsiz isteyebilirsiniz. Para biriktirme çok önemli çünkü boşanma evresinde beklenmedik çok masraf çıkıyor. Allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back